Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BL'de alterac valley...

lich

Öne çıkan mesajlar

Burning Legionda iki gündür Alterac Valley bgsinde hiç horde goremiyorum.Bu yuzden serverlarda acılmıyor dogal olarak.Boykot falan var diye duydum,dogrumudur?Horde tarafında oynayan arkadaslar bi açıklama yaparlarsa sevinirim..[signature][hline]your ambush crits Pyotr for 1432.
pyotr dies.
Sosyal ağlarda paylaş

Duyduğuma göre[büyük olasılıkla yalan]

Hordelar Protesto ediyolarmış. Ama amaçları ne ne için anlayamadım böyle bişey yapıyolarsa tekrar düşünsünler.[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT

[WoW] Valandir nightelf warrior[60]
Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

Bug yüzünden açılmıyor server, protesto falan değil. :)
En son warsong teleport exploit fixinden sonra başladı bu olay, epey bir serverda alterac valley açılmıyor.
Henüz hiçbir GM yorum yapmadı bunun hakkında, ne zaman düzeliceği belli değil.[signature][hline]Odium [60 Mage - Burning Legion]
Sosyal ağlarda paylaş

Benim bildiğimde Ext. repuya ulaşmanın çok kolay olduğu bunun için öneümüzdeki patch e kadar kapalı kalacağı. önümüzdeki patch de repu kazanmak daha zor olacak çünkü. Ayrıca iyi oldu WG ye gidiyor insanlar alışsınlar WG ye :)[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

bende kaç gündür wg ye gidip ole bakıodum.. bu gece girebildim 4 kere girdik 3 ünü kazandık.... .bi ara extra honor pointler eklenmiyordu.. bu düzeltildimi ?[signature][hline]Burnin Legion - LvL 4* - Human - Mage - Mayweda

-Mayweda Yiğenine der ki = Sercan koç.. akşam gelinceye kadarn enc i 120 yap..
-Sercan - Tamam abi..
-Akşam olur : Sercan : Hoşgeldin abi.. Dediğin gibi bütün mor eşyaları disenc ettim.. deli gibi enc geliyor..
-Mayweda : Hönk ?? !! ??
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...