lich Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Burning Legionda iki gündür Alterac Valley bgsinde hiç horde goremiyorum.Bu yuzden serverlarda acılmıyor dogal olarak.Boykot falan var diye duydum,dogrumudur?Horde tarafında oynayan arkadaslar bi açıklama yaparlarsa sevinirim..[signature][hline]your ambush crits Pyotr for 1432. pyotr dies. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Gecen Gün 7 Saat Sıra Bekledim Valla Max 5 Kişi Gördüm Gelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lich Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Koskoca BL'de 30 Horde bulamıyosak Alterac Valley için bilmıyorum artık..[signature][hline]Your ambush crits Elmonster for 1432. Elmonster dies. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Duyduğuma göre[büyük olasılıkla yalan] Hordelar Protesto ediyolarmış. Ama amaçları ne ne için anlayamadım böyle bişey yapıyolarsa tekrar düşünsünler.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior[60] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Warsong Daha Güsel Geliodur Belki Ne Plm. Veya Adamlar Mc Yapıodur Ondan Gelemiolardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 AV önümüzdeki patch e kadar kapalı kalacak.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 millet frostwolfla exhalted olup aldı kurtları uğramıyorlar artık heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Bug yüzünden açılmıyor server, protesto falan değil. :) En son warsong teleport exploit fixinden sonra başladı bu olay, epey bir serverda alterac valley açılmıyor. Henüz hiçbir GM yorum yapmadı bunun hakkında, ne zaman düzeliceği belli değil.[signature][hline]Odium [60 Mage - Burning Legion] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Inno Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 ne protestosu :x diger patch gelene kdr av kapalı kalıcak..[signature][hline]Inno - ud rogue / burning legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Benim bildiğimde Ext. repuya ulaşmanın çok kolay olduğu bunun için öneümüzdeki patch e kadar kapalı kalacağı. önümüzdeki patch de repu kazanmak daha zor olacak çünkü. Ayrıca iyi oldu WG ye gidiyor insanlar alışsınlar WG ye :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 WG yi tek gecerım. En az 10 vs 1 pvp yapacagıma ,en fazla 10 vs 1 yaparım daha iyi :) [Bu mesaj silent tarafından 03 Temmuz 2005 23:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 orgrimmar a wg daha yakın olduu için AV a gitmiom ben hic kapalı oldundan bile haberim yoktu mesela cou horde bole dusunuodur muhtemelen .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monte Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 abi böle bi mallık mı olur yaa rep olayını zorlaştırırlarsa ilkten alanlara kıyak , sonra kascaklara resmen haksızlık olur yaa ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 bende kaç gündür wg ye gidip ole bakıodum.. bu gece girebildim 4 kere girdik 3 ünü kazandık.... .bi ara extra honor pointler eklenmiyordu.. bu düzeltildimi ?[signature][hline]Burnin Legion - LvL 4* - Human - Mage - Mayweda -Mayweda Yiğenine der ki = Sercan koç.. akşam gelinceye kadarn enc i 120 yap.. -Sercan - Tamam abi.. -Akşam olur : Sercan : Hoşgeldin abi.. Dediğin gibi bütün mor eşyaları disenc ettim.. deli gibi enc geliyor.. -Mayweda : Hönk ?? !! ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar