Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BL'de alterac valley...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Burning Legionda iki gündür Alterac Valley bgsinde hiç horde goremiyorum.Bu yuzden serverlarda acılmıyor dogal olarak.Boykot falan var diye duydum,dogrumudur?Horde tarafında oynayan arkadaslar bi açıklama yaparlarsa sevinirim..[signature][hline]your ambush crits Pyotr for 1432.
pyotr dies.
Mesaj tarihi:
Koskoca BL'de 30 Horde bulamıyosak Alterac Valley için bilmıyorum artık..[signature][hline]Your ambush crits Elmonster for 1432.
Elmonster dies.
Mesaj tarihi:
Duyduğuma göre[büyük olasılıkla yalan]

Hordelar Protesto ediyolarmış. Ama amaçları ne ne için anlayamadım böyle bişey yapıyolarsa tekrar düşünsünler.[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT

[WoW] Valandir nightelf warrior[60]
Burning Legion
Mesaj tarihi:
Bug yüzünden açılmıyor server, protesto falan değil. :)
En son warsong teleport exploit fixinden sonra başladı bu olay, epey bir serverda alterac valley açılmıyor.
Henüz hiçbir GM yorum yapmadı bunun hakkında, ne zaman düzeliceği belli değil.[signature][hline]Odium [60 Mage - Burning Legion]
Mesaj tarihi:
Benim bildiğimde Ext. repuya ulaşmanın çok kolay olduğu bunun için öneümüzdeki patch e kadar kapalı kalacağı. önümüzdeki patch de repu kazanmak daha zor olacak çünkü. Ayrıca iyi oldu WG ye gidiyor insanlar alışsınlar WG ye :)[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Mesaj tarihi:
WG yi tek gecerım. En az 10 vs 1 pvp yapacagıma ,en fazla 10 vs 1 yaparım daha iyi :)

[Bu mesaj silent tarafından 03 Temmuz 2005 23:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bende kaç gündür wg ye gidip ole bakıodum.. bu gece girebildim 4 kere girdik 3 ünü kazandık.... .bi ara extra honor pointler eklenmiyordu.. bu düzeltildimi ?[signature][hline]Burnin Legion - LvL 4* - Human - Mage - Mayweda

-Mayweda Yiğenine der ki = Sercan koç.. akşam gelinceye kadarn enc i 120 yap..
-Sercan - Tamam abi..
-Akşam olur : Sercan : Hoşgeldin abi.. Dediğin gibi bütün mor eşyaları disenc ettim.. deli gibi enc geliyor..
-Mayweda : Hönk ?? !! ??
  • Yeni Oluştur...