Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Seksendört - 84

ol_bonkers

Öne çıkan mesajlar

• 6 ay sonra ...
tam su anda kanald de izliyorum ve agzim acik kaldi biseye benzemiyecek dedigim ve ön yargili davrandigim grubun mubhtesem yürüyüsler yapan tam hayalimde olmak istedigim sekilde bir basscisi varmis ve benim hayalim olan Dalgalandim da Duruldum isimli harika sarkiya cover yapiyolar biz yapcaktik onu :'(
Sosyal ağlarda paylaş

bunları izmire geldiğinde 3 sene sonra izlediğimde sahnede 3 parça söyleyip inmişlerdi ve o zaman ne ben tiye aldım nede o an orda bardakiler kimse hoşnut değildi seksendörtden ama şimdi adamlar hoplaşıyorlar o gün onların başarısızlıkları hala ön yargılı davranmamam sebep veriyor bana
Sosyal ağlarda paylaş

irem - hayalet sevgilim ve 84 - ölürüm hasretinle bir sansla internette yayilip aniden tüketicin toplumun eline düstüler:)
2side hemen aman abi kacirmayalim edasiyla albümleri patlatiyolar(ireminkine az kaldi) ikiside muhtemelen 2. albümlerinde basari sagalayamiyacaklar
ama ben dalgalandimda duruldum coverini fena bulmad1m (nedeni basscilarinin aralara güzel yürüyüsler yerlestirmesi olabilir)...
Sosyal ağlarda paylaş

oyle deme, ağlattı tüm turkiyeyi =(((

hurriyette mi milliyette mi ne yayımlanan yazıda, baya alayci konusmustu, yok teklifleri geri ceviriyormus da hehe
"ben avukat olucam" gibi devam ettirmişti, hatta "sertap erener'in şarkıyı soylemesini isterim" gibi bir cümle kurmustu, ehu yalan olmus tabi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...