ol_bonkers Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Ne kadar sevindiriciki bu kadar onemli bir grubun unutulmamıs olması. Armadanın katkılarıyla onumuzdeki ay Deep Purple Ankarada.... Smoke on the water, Ben acıkcası ilk defa izlicem. Gitar calmayı o adamların sarkılarıyla ogrendim ve onlari izlicek olmak cok keyif veriyor...[signature][hline]www.olcayozkan.com
duende Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 istanbula gelmelerini saabirsizlikla bekliyorum[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk and ot be with you düzbaşı trgdy *
NoOb Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 galiba 23 temmuzda geliolar istanbula.[signature][hline]üşüyorum,aslında üşümüyorum serinliyorum.
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 ankara? 23 temmuzda norvece gidiyorum, gormeden gidemem![signature][hline]Piiys
ol_bonkers Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 23 Temmuzda ankarada deillermi ya? yoksa 24 muydu. Benim bildiğim kadarıyla 23 unde ankaradalar ama yanlışımda olabilir.[signature][hline]www.olcayozkan.com
duende Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 yok yok 23unce istanbuldalar[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk and ot be with you düzbaşı trgdy *
Lithium Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 bende buyuk bir merakla bekliyorum gelmelerini! hayatımda ciddi anlamda gittim ilk yabancı konserdi yanlıs hatırlamıyorsam 98 yılının yazı olucaktı,sahne performansları hala superdi tabi sesleri biraz eskimişti ama nede olsa adamlar 60 yaşındalar! child in time ı söyliyemedi,biraz yürek ister o yaşta öle bir şarkı ama yinede unutamadıgım konserler arasındadır.[signature][hline]un ange passe-aLways depressive-
ol_bonkers Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 E ozaman istanbula geliriz.. Ben neremden uydurdum acaba ankarayı.[signature][hline]www.olcayozkan.com
Öne çıkan mesajlar