Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cats!

Asteroth

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar ayrı eve çıkma sonucunda evime bir kedi almayı planlıyorum, gelin görün ki hiçbir bilgim yok bu mahlukatlar hakkında. İlişkimiz sokak kedilerini 3-5 dk. arası okşayıp yürümeye devam etmekle sınırlı.

Şimdi cinsi ne olsa iyi olur (Uzun yaşaması tercihimdir, heves değil kesinlikle, seviyorum bu arkadaşları) , mesela sadakatleri harbiden de kıt hayvanlar mı? (Kaçıp gider mi yani bunlar)
Yemeği nasıl servis edilir (:P), temizliği nasıl yapılır vs.

Kısacası bana bir "My first PetCat-Tutorial" yazabilecek bir Pati arkadaşımızı arıyorum.[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki:
ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa
Sosyal ağlarda paylaş

Bi temizliğini kendi yapıyor ama arada bir tararsan hem kedi için hem senin için iyi olur az tuy doker falan tur olarak siyam kedilerini oneririrm herhalde en az tuy sorunu olan tuylerden biri. Kedi yapısı itibariyle mekanı sahiplenir yani ev onun sen misafirisindir ama bu demek değilki hiç svilmek sitemez ilgi istemez ayrı eve çıktın iyi guzel fakat eğer gunde en az 2 saatini hayvana ayırmıcaksan alma boşuna sanda hayvanada yazık. Tuvalet eğitimi çok kolay yani bizimki kolay öğrenmişti kumu koyuyon bir kere koklatıyorsun bir daha bir tek o kuma yapıyor :) Onun Dışında mobilyaları tırmalama , kulaklıkları parçalama(bu yolda çok kulaklık kaybettim şerefsizler ip zannediyor herhalde) gibi huylar edinebiliyor eğer çok yanlız kalırsa sonuç olarak guzel hayvanlar ama sorumluluk tabi her canlı gibi.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

2 saat nedir ki? Ben zaten Maraş'ta okuyorum (Şaka değil), küçük şehir,yapacak iş yok, bütün gün evdeyim. Kedilerin küçüklüğümden beri hastasıyım, değil 2 saat 12 saat bile sıkılmadan ilgilenirim/oynarım hayvancıkla o derece yani :)

Yaşı kaç olmalı beni "baba" gibi görmesi için?[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bizim kedi, aldığımızda çok ufak mıydı neydi, severken böyle kol altına doğru girip meme emmeye çalışıyordu:) Yani pek ufakkene alırsan baba olarak değil ama anne olarak görebilir seni:) Bence eğer annesi varsa çok minikken alma pek faydalı birşey değil yavru için. Türü konusunda ise şunu söyleyebilirim ki eğer cins bişi alırsan işte van kedisi,iran kedisi falan gibi onlar bir afra bir tafra pek ukala şeyler oluyorlar. Ben biraz kıl oluyorum açıkcası öyle olunca. Çağırınca gelmeli kedi dediğin di mi efendim? Bi sokak kedisi al, hem ona da bi ev kazandırmış olursun bana kalırsa. Tuvalet eğitimi pek kolay, mama desen belli kedi mamaları ama özel kedi maması yemeye başlarsa normal yemek yemez eğer ben ne yersem o da aynı şeyi yesin, o benim evladım diyorsan baştan yedirme wiskas falan. Bir de çiğ ciğerdir falan yemesin kurt oluyor bildiğim kadarıyla ıyk. Sadece evde tutacaksan zor olucak kısırlaştırma gerekecek ki ben nefret ediyorum bu olaydan. Umarım orada uygun bi bahçen vardır da arada salarsın. Bizimki asansöre bile biniyo, geri dönüyor, bütün apartman sakinleri kapıları açıyolar beyimize saolsunlar:) Yani alıştırabilirsen öle çıkıp da gelebilir reco kadar zekiyse:P Bir de dışarı çıkan kedilerde bütün aşılar şart.[signature][hline]I'm rubber, you're glue.
Sosyal ağlarda paylaş

Aşı Allah'ın emri zaten de, gezmesi sorun olur biraz... Bahçe falan yok evde, zaten Maraş'tayım, pek sevmezler hayvanları orda, sokağa salmam yani...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Sosyal ağlarda paylaş

Nefretlik bir düşünce...
ama başka bi çıkış da göremiyorum.
Gerçi erkek alıp kızışınca sokağa salabilirim de, o zaman geri gelir mi o da mualla... :)[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
tabi hemen yazalım. evinin büyüklüğü,ne kadar ilgilenebileceğin gibi gerekli bilgileri verirsen yardımcı oluruz. zaten pek çok bilgi "pet siteleri" adı başlıktaki sitelerde var.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
bence siyam kedileri uygun olabilir. siyam kedileri evi kolay kolay terketmezler. hatta evin dışına çıkarabilmen çok zordur. siyam kedilerinin farklı bir özellikleride vardır. ailenin içinden birini seçer ve sürekli onunla ilgilenir, onu sahibi olarak atar. benim bir arkadaşım vardı onda öyledi. :)
kediyi evden dışarı çıkarmaya kalktığımızda arkadaşımın üstüne yapışıyordu hemen. ayrıca çokta tatlı olur siyam yavruları.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...