KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 ya beyler ben bu reklamda hep kopuyoum ya benım gıbı bırnız daha varmı yaf amcamın gulmesıne bıtyorum ya heh heh eh mauahuahauhauh[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- [Bu mesaj KenshinHimura tarafından 03 Temmuz 2005 21:20 tarihinde değiştirilmiştir]
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 anımsayamadım reklamı[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 -20 göbeeme -Yo yo. 20 köpeeme hohohoahaha
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 ben pek beğenmedim yavvv reklamı Bide Vizyon varken niye burası yaww??[signature][hline]ERKİN BABAAAAAAAAAAAAA...
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 benimde çok hosuma gidiyo gulmesi :D[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 ya geçen seneki çok güzeldi de bu yenisini pek sevemedim :B[signature][hline]chuck!
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: _NoelBaba_, 03 Temmuz 2005 21:43 tarihinde demiş ki: Bide Vizyon varken niye burası yaww?? bilemedim burası daha uygun gozuktu[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura---
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 mo nun gulusu harika.[signature][hline]
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Ev arkadaşım MO! gibi bir izlenim yarattı başlık.[signature][hline]Muhallebi deip geçme!
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 mo degil ama bogh! geldi artıkın[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 o değil de sahan gokbakardan disi yakarısı izleyip de olmeyen yoktur heralde. ben 100kere seyretmisimdir heraldesu 1 hafta icinde :p[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 sana gérizékalı diyén mi var LAN gérizékalı =) bundan sora koptum zatn[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** love D.T.
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 abi bi de onun 2. si var. benim 3 cocugum war bakireyim cinsel anlamda mutlu degilim dio kadın :P[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 bu şahan bazén çok uyuz olabiliyo ama bazén öylé ayarında şéylér buluyoki yérdé olmamak mümkün déil bé[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** love D.T.
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Süper bi reklam ehe[signature][hline]oh yeaa
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: BoDrUmLu, 04 Temmuz 2005 00:14 tarihinde demiş ki: abi bi de onun 2. si var. benim 3 cocugum war bakireyim cinsel anlamda mutlu degilim dio kadın :P :D haha[signature][hline]Hasan abi : bölülü bölülü ordard nedio bu ya Hasan abi : Ostardı anladıkta bölülü bölülü ne olu Cafe camiası : Abi bölülü ne ? Hasan abi: Ne biliyim ya adam vallah öyle yazı bölülü bölülü Cafe Camiası sabahlamak üzere iken : Pjauıjhauhauha kopar .
Öne çıkan mesajlar