Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eski Arkadaşım MO!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya beyler ben bu reklamda hep kopuyoum ya benım gıbı bırnız daha varmı yaf amcamın gulmesıne bıtyorum ya heh heh eh mauahuahauhauh[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live!
---Kenshin Himura---

[Bu mesaj KenshinHimura tarafından 03 Temmuz 2005 21:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
benimde çok hosuma gidiyo gulmesi :D[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
said:
_NoelBaba_, 03 Temmuz 2005 21:43 tarihinde demiş ki:

Bide Vizyon varken niye burası yaww??

bilemedim burası daha uygun gozuktu[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live!
---Kenshin Himura---
Mesaj tarihi:
mo degil ama
bogh! geldi artıkın[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Mesaj tarihi:
o değil de sahan gokbakardan disi yakarısı izleyip de olmeyen yoktur heralde. ben 100kere seyretmisimdir heraldesu 1 hafta icinde :p[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Mesaj tarihi:
abi bi de onun 2. si var. benim 3 cocugum war bakireyim cinsel anlamda mutlu degilim dio kadın :P[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Mesaj tarihi:
said:
BoDrUmLu, 04 Temmuz 2005 00:14 tarihinde demiş ki:
abi bi de onun 2. si var. benim 3 cocugum war bakireyim cinsel anlamda mutlu degilim dio kadın :P
:D haha[signature][hline]Hasan abi : bölülü bölülü ordard nedio bu ya
Hasan abi : Ostardı anladıkta bölülü bölülü ne olu
Cafe camiası : Abi bölülü ne ?
Hasan abi: Ne biliyim ya adam vallah öyle yazı bölülü bölülü
Cafe Camiası sabahlamak üzere iken : Pjauıjhauhauha kopar .
  • Yeni Oluştur...