Vendus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Forumları inceliodum korfezin yazdıı mage menusunu aldım inceledim bununla ilgili bir sorum olacak izin verirseniz.Burada ki itemleri nasıl satıcaz yani adam satıo ama mal almıo yeni bi vendor mu lazım birde bu patonojenin yazdıgı 3rd fixinde sphere_Serv_triggersa bisi ekle dio ekledim bu sefer de save almıo sanırım sorunu olan baskasıda vardır sağolun simdiden
Pingu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Korfez in yazdigi menunun linkini yollayabilir misin acaba?[signature][hline]
Vendus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=126754 Burada ahanda
Vendus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Cevap verebilirmisin acaba
Kortez Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 once speech klasorunu acıorsun orda mageshop scr sine gırıorsun ve ılk basta yazan ON=BUY degıstırıorsun mesela ON=AL yanı buyı kaldırıorsun al yapıorsun yanı bu sekılde yapıorsun burasını ON=BUY BUY bununla degıstırıorsun ON=AL DIALOG d_magery sonra char_huma.scp ye gırıorsun ve ordakı SELL=VENDOR_S_MAGERY SELL=i_spellbook (3 18 ) kısmını sılıorsun ve ON=@DClick DIALOG d_magery ekliorsun ve bu sekılde tammlamıs oluorsun dıer tum vendorlardada aynı yolu ısleceksın[signature][hline]Rekabet mi yoksa kıskanclıkmı bu ikisinden hangisinin gercek oldugunu insan oglu asla çözemez!!! heracles.myfreebb.com
Kortez Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 bu arada nıckım Kortez korfez dııl:)[signature][hline]Rekabet mi yoksa kıskanclıkmı bu ikisinden hangisinin gercek oldugunu insan oglu asla çözemez!!! heracles.myfreebb.com
Vendus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Bunu anladım da adam satıyor da mesela player vendora bisi satcakya satamıor kortez bey birde 2. soruya pls
Kortez Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 bunun ıcın ben Sell Vendoru yaptım ve hemöen hemen her Vendorun yanına bır tane koydum.[signature][hline]Rekabet mi yoksa kıskanclıkmı bu ikisinden hangisinin gercek oldugunu insan oglu asla çözemez!!! heracles.myfreebb.com
Vendus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 2 . soruya yanıt sanırım kendim yapbilirim sell vendoru
Kortez Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 bak bu dogru yanıt Vendus:)[signature][hline]Rekabet mi yoksa kıskanclıkmı bu ikisinden hangisinin gercek oldugunu insan oglu asla çözemez!!! heracles.myfreebb.com
Vendus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Yalnız ikinci sora serv_triggersla ilgili :D
Cyclone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Ya benimde Bir Sornum Var. bu reg Crstallerini Alınca Menuden Parasını Alıyor Ama crystalı vermiyor Niye Böyle bişi yapar Anlamadım. if (>> > 0) src.newitem i_regs_lesser >> endif Bu Şekil Bişey işte parayı alıyo çantaya düşmüyo[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com
Kortez Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: Cyclone, 03 Temmuz 2005 16:27 tarihinde demiş ki: Ya benimde Bir Sornum Var. bu reg Crstallerini Alınca Menuden Parasını Alıyor Ama crystalı vermiyor Niye Böyle bişi yapar Anlamadım. if (>> > 0) src.newitem i_regs_lesser >> endif Bu Şekil Bişey işte parayı alıyo çantaya düşmüyo [/quot if (>> > 0) src.newitem i_regs_lesser >> src.act.bounce=1 endif bunu yazmazsan cantana dusmez ve src.newitem i_regs_lesser >> sanırım burdada yanlıs var suan scpler makınede yok ama burda degısık bısey daha vardı hatırlamıorum evde olmam lazım [signature][hline]Rekabet mi yoksa kıskanclıkmı bu ikisinden hangisinin gercek oldugunu insan oglu asla çözemez!!! heracles.myfreebb.com [Bu mesaj Kortez tarafından 03 Temmuz 2005 17:21 tarihinde değiştirilmiştir] Cyclone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Yok Olmuyor Öylede ?[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com Kortez Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 src.act.bounce=1 bu cantana versın anlamıdır bı yarım saat sonra gonderırım ben sana[signature][hline]Rekabet mi yoksa kıskanclıkmı bu ikisinden hangisinin gercek oldugunu insan oglu asla çözemez!!! heracles.myfreebb.com Cyclone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 OLMyor Yaptım[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com Kortez Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 if (> > 1) src.newitem i_magic_reg30 src.act.dupe (> + (-1)) src.act.bounce endif Sanırım boyle olucaktı.[signature][hline]Rekabet mi yoksa kıskanclıkmı bu ikisinden hangisinin gercek oldugunu insan oglu asla çözemez!!! heracles.myfreebb.com [Bu mesaj Kortez tarafından 03 Temmuz 2005 20:36 tarihinde değiştirilmiştir] Vendus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Kortez isin bittiyse pmden yollarmısın ordan daa rahat oluor Cyclone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 neyse düzelttim. ama nasl ettigimi bende bilmiyorum genede sagol[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com Paylaş https://forum.paticik.com/topic/1048680-vendor-menu/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Cyclone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Yok Olmuyor Öylede ?[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com
Kortez Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 src.act.bounce=1 bu cantana versın anlamıdır bı yarım saat sonra gonderırım ben sana[signature][hline]Rekabet mi yoksa kıskanclıkmı bu ikisinden hangisinin gercek oldugunu insan oglu asla çözemez!!! heracles.myfreebb.com
Cyclone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 OLMyor Yaptım[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com
Kortez Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 if (> > 1) src.newitem i_magic_reg30 src.act.dupe (> + (-1)) src.act.bounce endif Sanırım boyle olucaktı.[signature][hline]Rekabet mi yoksa kıskanclıkmı bu ikisinden hangisinin gercek oldugunu insan oglu asla çözemez!!! heracles.myfreebb.com [Bu mesaj Kortez tarafından 03 Temmuz 2005 20:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Vendus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Kortez isin bittiyse pmden yollarmısın ordan daa rahat oluor
Cyclone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 neyse düzelttim. ama nasl ettigimi bende bilmiyorum genede sagol[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com
Öne çıkan mesajlar