Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vendor Menu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Forumları inceliodum korfezin yazdıı mage menusunu aldım inceledim bununla ilgili bir sorum olacak izin verirseniz.Burada ki itemleri nasıl satıcaz yani adam satıo ama mal almıo yeni bi vendor mu lazım birde bu patonojenin yazdıgı 3rd fixinde sphere_Serv_triggersa bisi ekle dio ekledim bu sefer de save almıo sanırım sorunu olan baskasıda vardır sağolun simdiden
Mesaj tarihi:
once speech klasorunu acıorsun orda mageshop scr sine gırıorsun ve ılk basta yazan ON=BUY degıstırıorsun mesela ON=AL yanı buyı kaldırıorsun al yapıorsun yanı bu sekılde yapıorsun burasını
ON=BUY
BUY

bununla degıstırıorsun

ON=AL
DIALOG d_magery

sonra char_huma.scp ye gırıorsun ve ordakı
SELL=VENDOR_S_MAGERY
SELL=i_spellbook (3 18 )

kısmını sılıorsun ve

ON=@DClick
DIALOG d_magery ekliorsun

ve bu sekılde tammlamıs oluorsun dıer tum vendorlardada aynı yolu ısleceksın[signature][hline]Rekabet mi yoksa kıskanclıkmı bu ikisinden hangisinin gercek oldugunu insan oglu asla çözemez!!!
heracles.myfreebb.com
Mesaj tarihi:
Ya benimde Bir Sornum Var.

bu reg Crstallerini Alınca Menuden Parasını Alıyor Ama crystalı vermiyor Niye Böyle bişi yapar Anlamadım.

if (>> > 0)
src.newitem i_regs_lesser >>
endif

Bu Şekil Bişey işte parayı alıyo çantaya düşmüyo[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone
www.msxturks.com
Mesaj tarihi:
said:
Cyclone, 03 Temmuz 2005 16:27 tarihinde demiş ki:
Ya benimde Bir Sornum Var.

bu reg Crstallerini Alınca Menuden Parasını Alıyor Ama crystalı vermiyor Niye Böyle bişi yapar Anlamadım.

if (>> > 0)
endif

Bu Şekil Bişey işte parayı alıyo çantaya düşmüyo [/quot

if (>> > 0)
src.act.bounce=1
endif

bunu yazmazsan cantana dusmez ve src.newitem i_regs_lesser >> sanırım burdada yanlıs var suan scpler makınede yok ama burda degısık bısey daha vardı hatırlamıorum evde olmam lazım

[signature][hline]Rekabet mi yoksa kıskanclıkmı bu ikisinden hangisinin gercek oldugunu insan oglu asla çözemez!!!
heracles.myfreebb.com

[Bu mesaj Kortez tarafından 03 Temmuz 2005 17:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
if (> > 1)
src.newitem i_magic_reg30
src.act.dupe (> + (-1))
src.act.bounce
endif

Sanırım boyle olucaktı.[signature][hline]Rekabet mi yoksa kıskanclıkmı bu ikisinden hangisinin gercek oldugunu insan oglu asla çözemez!!!
heracles.myfreebb.com

[Bu mesaj Kortez tarafından 03 Temmuz 2005 20:36 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...