Laistragon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Allah'ıma çok şükür ki sonunda dilediğim arabaya kavuşma fırsatına varıyorum.Bana 20.000EURO'ya kadar alınası arabalarla ilgili birazcık bilgi verir misiniz? Sıfır olması tercihimdir.[signature][hline]| ?Laistragon? | | My Photos | [Bu mesaj Laistragon tarafından 27 Haziran 2005 15:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mino Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Honda Civic 1.6 Mazda 3 1.6 VW Golf 1.6 Peugeot 206 1.6 110 RG (peşin ödersen) 1.4 HDI de alınıyor 307 1.4, 1.6, HDI (1.4 HDI 36 milyar) Opel Astra 1.4i, 1.6, 1,3 CDTI Opel Corsa 1.8 GSI (peşin ödersen, 36 milyar) Toyota Corolla 1.6 HB, Sedan (yaz kampanyası varmış ortalama 2 milyar indirimli) Daihatsu YRV Turbo (36 milyar) Fiat Stilo Dynamic (biraz donanım da alabilirsin) daha çok vardır da hepsini hatırlayamıyor insan tabi. İkinci elde çok daha güzel araçlar bulman mümkün o fiyata, ama nedense pati camiası ikinci ele pek sıcak bakmıyor sanırım. Sen de 0 isterim demişsin :) zaten saymıyorum o yüzden.[signature][hline]Erutan, 23 Haziran 2005 18:11 tarihinde demiş ki:Ben istersem duvara işerim,arkadaşım klozete zevk meselesi.
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Compact sınıfta sıfır olarak Golf veya Astra. ek olarak Yeni Focus veya Mazda 3[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Aramis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 herzaman heryerde belirttigim gibi o paraya ids plusli bir astra sahibi olabilirsin.[signature][hline]Xhearon UO Shard Xhearon Level ve irk sistemi ile aktiftir.
Aramis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bizde yaklasik 15 senedir opel kullaniyoruz bir kere sorunla karsilasmadik ilginc..[signature][hline]Xhearon UO Shard Xhearon Level ve irk sistemi ile aktiftir.
avp Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Zegna, 28 Haziran 2005 18:21 tarihinde demiş ki: golf filan al bence. opeldan agzimiz o kadar yandiki zamaninda ben hala tavsiye etmiyorum opel araba. 2 modelden birinde fabrika hatasi cikiyor heriflerde. evet bizim şirkete baya bi opel corsa (2005 model) alindi hepsinin'de direksiyonunda problem çıktı alalhtan garantilide değiştirdiler fabrika hatasiymiş[signature][hline]Ehli keyif mekan : Webkeyfi.com
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Admin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Aramis, 28 Haziran 2005 19:03 tarihinde demiş ki: bizde yaklasik 15 senedir opel kullaniyoruz bir kere sorunla karsilasmadik ilginc.. 1 kere deme bari :) önerirken parantez içi opellerde genelde bişi sorunu oluyo diye ekleme yapıyordunuz heh unuttum hangi parça oldugunu[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
Aramis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Simdi bakin her araba markalarinda sorunlar olabilir.Bir cok opelzede hondazede diye siteler mevcut google girip arastirsaniz bulursunuz.Opel sorunsuz dort dortluk araba uretir demiyorum.Opel fiyat/konfor/performans/saglamlik olarak ortalamalara sahip bir araba.Pejo honda felan ise daha cok saglamlik yonunden opelden ustunki pejo nun son urettigi arabalarda saglamlilikta kalmamis.Ben anlamiyorum 15 16 senedir opele biniyorum yasanilan sikayetlerin hic birine rastlamadim.Opelin en buyuk sorunu Turkiye'deki yetkili servislerin denyolugudur.Yoksa yurtdisinda "opel=tofas" izlenimi diyen arkadaslar acaba honda pejo ne gozuyle bakiyorlar hic arastirmislarmi?Opel sekil olarak olsun,performans olarak olsun,saglamlik olsun guzel arabalar uretiyor.Tabikii 10 arabadan 1inde kusurlu cikmis oda sizi bulmus olabilir.Ama bu demek degilki opel kotu bir marka.Diyorum iste 16bin kmdeki hondamin dashboardundan istemediginiz kadar sesler geliyor.91 model opelde ise tik yok.Yukarida dedigim gibi en buyuk sorun yetkili servislerdir.Musterileri kar amaciyla olmadik seyleri yapan yetkili servislere sahip opel.Hatta Turkiye Opel bile bu tur bir davranis icerisinde.2bin kmde astram var gayet memnunum.Guvenlik olarak herseyi iceriyor,performans olarak tatminkar,saglamlik olarak zaten saglam bir araba.Fiyat desen cok uygun..Zorla gidin opel alin demiyorum ama gidipde bana bir fransiz arabasiyla opeli ne olur karsilastirmayin...[signature][hline]Xhearon UO Shard Xhearon Level ve irk sistemi ile aktiftir.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 eğer jeep düşünüyorsan land rover'ın range rover'ları var. tank gibi ve gerçek jeep diyebiliriz. tabi eski modellerini o fiyata bulabilirsin. 96 yılından sonraki modellerine bir göz atmanda fayda var. 19.000euro'ya arka koltuklarında tv-navigasyon ve vogue paketi olan süper bir araba vardı mesela. eski volvo'lardanda düşünebilirsin sağlamlık istiyorsan. yok bunlar değilde normal birşey dersen golf iyi bencede.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Bert Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 67 mustang al hem karizman olur hemde motoru sağlam bir araban olmuş olur.. 22-23 milayara temiz bulabilirsin 2-3 milyarda motora verirsin bakım için sonrada King of The Road olursun yolda giderken herkes ağızı açık bakar Motor sesiyle E-5 ,Tem inler :)
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Bencede Istanbuldaysan Mustang alabilirsin. Her 500mt de bir benzin istasyonu var herhangi bir sıkıntın olmaz benzin bitip yolda kalmak gibi..[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
yce Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Vodan, 29 Haziran 2005 13:07 tarihinde demiş ki: Bencede Istanbuldaysan Mustang alabilirsin. Her 500mt de bir benzin istasyonu var herhangi bir sıkıntın olmaz benzin bitip yolda kalmak gibi.. koptum :)[signature][hline]civic tüm arabalarin kafasini ezer
ReDDoG Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Vodan, 29 Haziran 2005 13:07 tarihinde demiş ki: Bencede Istanbuldaysan Mustang alabilirsin. Her 500mt de bir benzin istasyonu var herhangi bir sıkıntın olmaz benzin bitip yolda kalmak gibi.. 20.000 euro ya varmı??[signature][hline]Çarşı Alayına karşı
Aramis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 mustang alip bide yanina benzinci acman lazim :p[signature][hline]Yemek yemek icin yasamamali,hayatta kalmak icin yemelidir.
kinetica Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 eğer "ben tek başımayım, biraz da gösterişli, cici bi araba almak istiyorum" dersen Mini Cooper "yok ya tiki işi oldu" dersen Ford StreetKA http://www.ford.com.tr/streetka/[signature][hline][b]oasisoyun.net
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 streetka yı geçin. 98 den beri opel kullanıyorum herhangi bir sorun çıkmadı. Biri golf demiş bu da güzel Yedek parçası pahalı, sorun çıkarıyor sürekli, yedek parça istiyorsun 1 ay sonra getiriyorlar sukkaz. Ama golf çok tatlı o ayrı bişi :)[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben!
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: ReD_DoG, 29 Haziran 2005 23:12 tarihinde demiş ki: said: Vodan, 29 Haziran 2005 13:07 tarihinde demiş ki: Bencede Istanbuldaysan Mustang alabilirsin. Her 500mt de bir benzin istasyonu var herhangi bir sıkıntın olmaz benzin bitip yolda kalmak gibi.. 20.000 euro ya varmı?? * * * * *[signature][hline]Atahost.net Web Hosting [Bu mesaj Vodan tarafından 03 Temmuz 2005 20:54 tarihinde değiştirilmiştir]
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: Vodan, 03 Temmuz 2005 20:53 tarihinde demiş ki: said: ReD_DoG, 29 Haziran 2005 23:12 tarihinde demiş ki: said: Vodan, 29 Haziran 2005 13:07 tarihinde demiş ki: Bencede Istanbuldaysan Mustang alabilirsin. Her 500mt de bir benzin istasyonu var herhangi bir sıkıntın olmaz benzin bitip yolda kalmak gibi.. 20.000 euro ya varmı?? * * * * * ha ben yeni modellerden zannettim.[signature][hline]Çarşı Alayına karşı
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 :) Adam 67 model demiş Bende ne biçim soru soruyo laf sokar gibi diye bişeyler yazdım sonra sildim iyi etmişim :D[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Bert Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 67 model diyip geçmeyin.. World of wars 1 izlediyseniz tom cruise un arabas1 67 mustang ti.. bence çok karizma ve çok salam ama türkiyed ekullanmak için çok paran olmas1 laz1m benzini su gibi çekiyor
Öne çıkan mesajlar