Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

(Sinemaya gidipte görenler)Cem Yılmaz ın Fragmanı(koptum)

White_Rakkad

Öne çıkan mesajlar

Abi o ne öle yaa yarıldım gözümden yaş falan geldi... Gördünüzmü bilmiyorum ama ben anger management a gittiğimde öncesinde bu fragmanı gösterdiler..Şimdi bi tane uzaylı cem yılmaz vs. nu geliyo elinde saber sona ordan başka cem yılmaz elinde sopayla diyoki:Lan sen beni ışıkla mı korkutcen! diyo sona kayboluyo uzaylı vs. Cem yılmaz ortaya gidiyo sopayı yere atıyo bak sopayıda bıraktım delikanlıysan şimdi gel diyo falan sona bi dalga oluşuo cem yılmaz içine girip çekiliyo ama tipler , aksan , laflar, cem yılmazın makyajı süper olmuş..[hline].:Liceo Italiano:.
Msn Messenger:[email protected]

Sosyal ağlarda paylaş

G.O.R.A.
C.O.M.İ.N.G.S.O.O.N.
C.E.M.Y.I.L.M.A.Z.

:lol:[hline]Melkor; kötülügün her formunun efendisi. Bazi zamanlar zalim, korkutucu. Bazi zamanlar insafsiz bir iskenceci, bazi zamanlar kitleleri imha eden ordularin komutani, bazi zamanlar ise afdileyen yüzünün altinda, ögütleri ile insanlari, elfleri zehirleyen bir fesat düsünceler yayicisi. Her ne şekilde olursa olsun Arda'dan sürüldüğü zamana kadar geçen yaklaşık 31 bin yılda Orta Dünya'nın tüm kötü yaratıklarının tek ve büyük efendisi...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...