White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Abi o ne öle yaa yarıldım gözümden yaş falan geldi... Gördünüzmü bilmiyorum ama ben anger management a gittiğimde öncesinde bu fragmanı gösterdiler..Şimdi bi tane uzaylı cem yılmaz vs. nu geliyo elinde saber sona ordan başka cem yılmaz elinde sopayla diyoki:Lan sen beni ışıkla mı korkutcen! diyo sona kayboluyo uzaylı vs. Cem yılmaz ortaya gidiyo sopayı yere atıyo bak sopayıda bıraktım delikanlıysan şimdi gel diyo falan sona bi dalga oluşuo cem yılmaz içine girip çekiliyo ama tipler , aksan , laflar, cem yılmazın makyajı süper olmuş..[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=34045 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=32860 :)[hline]And the moon sometimes looks like a C But you cannot eat that C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! YEAH! C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 GORAAAA!!![hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Işıkla mı korkutacan lan beni?[hline]Penthesilea Caldwell in Locus Once I had strenght but no wisdom, Now I have wisdom but no strenght. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 COK KOMINKSUN ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 sen dur ama sen duuur ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 ekimi bekliyoruz[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Zorda kalınca ışınlanırsın tabe[hline]Penthesilea Caldwell in Locus Once I had strenght but no wisdom, Now I have wisdom but no strenght. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Melkor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 G.O.R.A. C.O.M.İ.N.G.S.O.O.N. C.E.M.Y.I.L.M.A.Z. :lol:[hline]Melkor; kötülügün her formunun efendisi. Bazi zamanlar zalim, korkutucu. Bazi zamanlar insafsiz bir iskenceci, bazi zamanlar kitleleri imha eden ordularin komutani, bazi zamanlar ise afdileyen yüzünün altinda, ögütleri ile insanlari, elfleri zehirleyen bir fesat düsünceler yayicisi. Her ne şekilde olursa olsun Arda'dan sürüldüğü zamana kadar geçen yaklaşık 31 bin yılda Orta Dünya'nın tüm kötü yaratıklarının tek ve büyük efendisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsubasa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 muhtemelen izlwdigimiz en iyi komedi filmi olcak.. yine tip super olmus bıyık-gomlek..uzay filmi geliyor[hline]Est solarus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 hemde çok kaming soon[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 önce ışın kılıçlı tipi görünce bir an ciddi bişey sandım sonra sağa sola dönünce yüzündeki saçlar dağıldı odanesi odanesi cemyılmazın ta kendisi :) gördüm anında koptum o kıro tip süper olmuş harbiden ince bıyıklı gömlekli falan :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar