Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sheep ve Sap (bir sorun varmı?)

silent

Öne çıkan mesajlar

Bu 2 ability eskilerde normal bir çalışma mekanizmasına ve normal sürelerine sahiptiler. ama su son patch lerden sonra sorun vermeye başladılar yada benim şansızlıklarım anlamıs degılım.Tabiki istediğim gerçek süreleri kadar tutmaları değil ama 2 kişi ile savaşırken birini sheep yaptıgımda o adam 8 sn veya 10 sn sheep kaldıgında cıldırmamak elde olmuyor.normali 50 sn tabiki NPC lere karşı ve bir player sheep oldugunda 25 sn yada 20 sn gibi bir sure gorunuyor ama daha 10. sn si dolmadan hoop adam normal durumda acaba bendemi şanssızlık yoksa bir sorunmu? aynı şeyi sap tada görüyorum bunu tartışmak için değil sadece çelişkilerimi yok etmek için anlatmak istedim. Sizin fikirleriniz neler?[signature][hline]Dunemaul / Silentcaster Undead Mage
Dunemaul / Alesya Undead Priest
Dunemaul / Sickness Undead Rogue
...Undead Forever...
Sosyal ağlarda paylaş

o 5 saniyede birin official linkini alabilir miyim? ben öyle bir patch okumadım.

sap'te iş nasıl bilmiyorum ama polymorph'ta up to bilmemkaç seconds der. (bilmemkaç rank ile değişir) bu da resistance + random ile belirlenir. ben de bir nerflemece sezinledim fakat official bir açıklama okuduğumu hatırlamıyorum[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!

Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage
i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors
Sosyal ağlarda paylaş

eskiden mage sheep rogue poly yapip birine daldıktan sora keserse bandajlanıp kendini tekrar full hale getirip dierine dalıyodu ve gercekten cok sacmaydı..50 sn cok fazla bi poly buyusu icin ama sizinde fark ettiginiz gibi geldi bole resist olayı cokta guzel oldu dengelendi..bu bir sorun degil duzeltmedir bence..
Sosyal ağlarda paylaş

resist hesabı formülüne şimdi ulaşabilecek biri var mı alakasız biyerde görmüştün şimdi gece gece bulamam.[signature][hline]Ignorance is the man's worst handicap, get rid of it before it comsumes you. Don't tell me "Ignorance is bliss" that's what they want you to think
All hail the lord and master Foamy the Squirrel
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar resist olayına lafım yok. Ayrıca resist uzun suredır vardı ama benım gordugum su son 2 patch tır yeterlı verım alamıyoruz.Elbette adam 50 sn durcak degılde 10 sn den az durunca da buyunun bı ozellıgı kalmıyo 2 v 1 de tabıkı :)

Ayrıca sap ne ıcın kullanırdık 2 v1 de bırını saf dısı bırakma ama su an sakın bunu deneyeyım demeyın 10 sn dursun adam sukredın yakında hıc durmazsa sasmayın.

PS: Son bişi diyecem yeri değil ama bu nickimizin altındakı kuccuk logoyu nerden degıstırıyoduk :)

[Bu mesaj silent tarafından 03 Temmuz 2005 23:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...