Amadeus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Arkadaşlar uzun bir süre olamayacağım sizlere iyi tatiller kavgasız saygılı ,yardımlaşan bir paticik görmek dileği ile :) Görüşmek üzere...[signature][hline][ quote ]Rush, 26 Haziran 2005 23:41 tarihinde demiş ki: Saçma,napsın adam gol atmış sevinio onun yerine pascal gibi tombala çekse daha mı iyi? [ /quote ]
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 hayırlı yolculuklar, bilg. sız günler[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
slayer77 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 tatili kaçırma paticiği unutma :) iyi tatiler iyi yollar :)[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Anialeyn - Priest(60) - NightElf Burning Legion - Nerull
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 9unda bende gidiorum antalyaya arkadaşın getirdiği resimler iyice gazladı hüyh
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 iyi tatiller , uzak dur bilg. den :P[signature][hline]chuck!
dory Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 of bu bolume girmek dahi istemiyorum bu yuzden, tatile gidemiyorum deliricem ya! ehehu neyse arkadasım guzel guzel eglen tadını cıkar
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 ii tatiller sana..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Valla git bakalim kumsal deniz cola ...[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed?
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: Riehn, 01 Temmuz 2005 14:03 tarihinde demiş ki: Valla git bakalim kumsal deniz cola ... yapma sunu :P[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 iyi yolculuklar. iyi tatiller.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme !
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 iyi yolculuklar :) bende yrn sabah gidicem tatile bir ay pcsiz huzur dolu günler yaşicam inş :) sanada öle bi tatil dilerim (pc olmayan :))[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 nere gidiyon tatile?yoksa çoktan gittin mi?:)[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 sanırım gitti cewap yok..bye[signature][hline]Fröyt Demiş Ki ; Bazen pipo Sadece pipo
555 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 iyi tatiller. ben de gidiyorum artık :([signature][hline]la petite ezique
Öne çıkan mesajlar