BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 şimdi ben yeni bi paper mage kasıyorum lvl 35 şuan elimde +7/56 wizard var ama +8/64 ede statlarım yetiyo.ben +8/64 wizard alsam admin/gm vs sorun çıkarmı?[signature][hline]Archy_Firestorm LvL 5x Archer @ Ares FIREST0RM LvL 3x Mage @ Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 yoo heryerde wiz +8/64 var fiyatı 150-200m arası.Sliahlarda +8 olabilir.Armorlarda sorun oluyo die biliyodum ama dün bi adam chitin +8 gösterdi... yani +8 olabiliyor al bişi olmas :)[signature][hline]nick : ShadowFax nation : El Morad Job :Blade Master LvL :6x Clan :Lasombra Server : Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JustGiveMeUrNp Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 abi anlamadıım lvl 35 te wizard +7 yi nerden buldun +8 alcak para lvl 35 te nerden buldun. ve birde alabiliyosan al bişey olmas beramusta +9 bile var bişi olmas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maximil_King Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 sorun olur cunku artik millet dupe item kulandigi icin sanada patlar zaten su anda +8 yok sayilir cm cogunu sildi levelinde dusuk dikat cekersin tavsiyem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 adamın eski charı lvl 5xdi :D[signature][hline]Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 lvl 5x tede iş yokta name change scroll alıyorum power uptan sonrada satıyorum[signature][hline]Archy_Firestorm LvL 5x Archer @ Ares FIREST0RM LvL 3x Mage @ Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: Maximil_King, 03 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki: sorun olur cunku artik millet dupe item kulandigi icin sanada patlar zaten su anda +8 yok sayilir cm cogunu sildi levelinde dusuk dikat cekersin tavsiyem areste son 2 günde 3 kişide gördüm 265m ile 355m arası değişiyo fiyatlar[signature][hline]Archy_Firestorm LvL 5x Archer @ Ares FIREST0RM LvL 3x Mage @ Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JustGiveMeUrNp Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 aranızda beramustaki itemlara bakan oldumu :D www.knightonlineranking.tk adresinde yazıyo bütün mage lerde herrrrkeste +8 item var herrkeste server da en çok +8 wizard sonra +8 shard var server da en çok olan item bunlar +8 wizard ve +8 shard beramus için geçerli.[signature][hline]Name : JustGiveMeUrNp Server : Beramus Np : Boşverin :D Level : 6x Açıklama : Paper Flame Set +7 hp 12 Wizard +7 staff Buffsız Can 1300 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 neyse customer supporta msj attım yarına cvp gelir bunla ilgili.[signature][hline]Archy_Firestorm LvL 5x Archer @ Ares FIREST0RM LvL 3x Mage @ Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 eki eki eki[signature][hline]Archy_Firestorm LvL 5x Archer @ Ares FIREST0RM LvL 3x Mage @ Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Hayırlı olsun kardeşim,biz +7 ile sürünücez artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 +8 i alınca hemen fire dan teklif geldi ok'e bassammı kararsızım :-)[signature][hline]Archy_Firestorm LvL 5x Archer @ Ares FIREST0RM LvL 3x Mage @ Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar