Korax Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Evet şuan itibariyle evden valizim ve gitarımla çıkıyorum saat 10da sınava giriyorum 11de kız arkadaşımla buluşuyorum 1 e kadar kız arkadaşımla bişeyler yapıyoruz saat 1dede beni yolcu ediyo ve gidiyorum,Alanyaya.Tatil yolu banada göründü ensonunda.2 ay yokum.Kendinize dikkat edin :)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 niye yolcu ediyo da beraber gitmiyosunuz :9[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crudgel_05 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 sen git hatun kalsın oh keyfe bak kız burda paranoyak da olur artık=)[signature][hline]Nobody is perfect!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Korax, 29 Haziran 2005 09:02 tarihinde demiş ki: Evet şuan itibariyle evden valizim ve gitarımla çıkıyorum saat 10da sınava giriyorum 11de kız arkadaşımla buluşuyorum 1 e kadar kız arkadaşımla bişeyler yapıyoruz saat 1dede beni yolcu ediyo ve gidiyorum,Alanyaya.Tatil yolu banada göründü ensonunda.2 ay yokum.Kendinize dikkat edin :) benim için de eğlen alanyayı çok severim ama bu yıl gidemicem galiba:([signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ıyı tatıller..Keske bı de ben tatıle gıdebılsem....:([signature][hline]MSN:[email protected] www.sindarin.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 iyi tatiller,guzel eglen bol bol enerji depola gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 benim yerimede eğlen[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 enerji depola diyince aklıma snickers geldi , acıktım ondandır... neyse yine iyi tatiller :B[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ıyı tatıller keske bızde gıdebılsek ama aılem benım yuzumdenm gıdemıcek sanırım agustos da butunleme sınavlarım var ondan dolayı ehue[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ehe alanya ruslar offhs diyorum ytani =)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 bende cumartesi alanya yolcusuyum :) yuppi !! :)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 :/[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyRootS Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: crudgel_05, 29 Haziran 2005 09:57 tarihinde demiş ki: sen git hatun kalsın oh keyfe bak kız burda paranoyak da olur artık=) ahaha ben bu arkadasın burda 2. günde paranoyak olan kız arkadasıyım sanırım. omuyum?evet oyum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 ZAUH! korax bence sen geri dönme ankaraya felan... Ölümün kesin ;P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 asdfdfsd :-)[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyRootS Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 :( daha iki ay var abi yaa.. bişe diyimmi buraya geldimi bilmio görünce nolcak bakalım amcam orda tatilde ben burda gelmiş onu cekiştiriorum ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Itina ile koraxın bass gitarlar Hacılanır :horace: nede olsa oraya gidince ölceği için... :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyRootS Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 puhaha kimsiniz siz ya merak ettim şimdi gitar mitar olayına girince.p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 millet tatil yapıo biz burda antremanlarda sürtüoz ffffff[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Arkadaşıyım.Bi nevi öğrencisi gibi bişey.Az beynini ütülemedim Korax Babımın Bass gitar konusunda.. + az da küfür yemedim Penayla çalcam diyipte.Döv şunuda akıllansın yaw :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyRootS Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 :D o beni dövmesinde okuyunca 2 ay 2 ay 2 ay 2 ay off yani[signature][hline]Death is in love with me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 iyi tatiller[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 bye bye ...[signature][hline]Fröyt Demiş Ki ; Bazen pipo Sadece pipo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar