Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gidiyorum..

Korax

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet şuan itibariyle evden valizim ve gitarımla çıkıyorum saat 10da sınava giriyorum 11de kız arkadaşımla buluşuyorum 1 e kadar kız arkadaşımla bişeyler yapıyoruz saat 1dede beni yolcu ediyo ve gidiyorum,Alanyaya.Tatil yolu banada göründü ensonunda.2 ay yokum.Kendinize dikkat edin :)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Mesaj tarihi:
said:
Korax, 29 Haziran 2005 09:02 tarihinde demiş ki:
Evet şuan itibariyle evden valizim ve gitarımla çıkıyorum saat 10da sınava giriyorum 11de kız arkadaşımla buluşuyorum 1 e kadar kız arkadaşımla bişeyler yapıyoruz saat 1dede beni yolcu ediyo ve gidiyorum,Alanyaya.Tatil yolu banada göründü ensonunda.2 ay yokum.Kendinize dikkat edin :)

benim için de eğlen alanyayı çok severim ama bu yıl gidemicem galiba:([signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
said:
crudgel_05, 29 Haziran 2005 09:57 tarihinde demiş ki:
sen git hatun kalsın oh keyfe bak kız burda paranoyak da olur artık=)

ahaha ben bu arkadasın burda 2. günde paranoyak olan kız arkadasıyım sanırım. omuyum?evet oyum ben
Mesaj tarihi:
asdfdfsd :-)[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...."

Mesaj tarihi:
Arkadaşıyım.Bi nevi öğrencisi gibi bişey.Az beynini ütülemedim Korax Babımın Bass gitar konusunda.. + az da küfür yemedim Penayla çalcam diyipte.Döv şunuda akıllansın yaw :>
Mesaj tarihi:
iyi tatiller[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
  • Yeni Oluştur...