Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 3-4 sene öncesine kadar bir kulüpte basket oynuyordum,ayrıca küçüklüğümden beri de yüzerim.Ancak diz sakatlığı geçirip bırakmak zorunda kaldım,neyse ki iyileştim ancak spora bir daha başlayamadım.Ve bu sene öss senesi olduğundan dolayı yiyip içip yattım sadece ve bi baktım baya kilo almışım boyum 1,83,kilo 87 Bu yaşta göbek yakışmaz tbi ki ve diyet + spor yapmayı düşünüyorum,ancak sigara kullanıyorum,acaba problem olur mu yni hem spor yapıp hem sigara kullanabilir miyim ? Arıca diyet için önerileriniz var mı veya uygulayıp başarılı olduğunuz bir diyet ? Ypmayı düşündüğüm spora gelince öncelikle yürüyüşle başlayıp biraz hamlık geçtikten sonra koşmayı düşünüyorum,haftasonları da yüzmeye giderim. Önerilerinizi bekliyorum..[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 béndé 56 kilo 1.73 boylarindayim bodyé başliyorum bu hafta kilo almam gérékiyor. Aslında séndé gidérsén istédiğin sonuclara ulasabilirsin diyé düsünüyorum. Oradaki isi bilénlér sana program vériyor zatén béslénméylé ilgili.[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 haklısın aslında spor salonuna gitmek gerekir ama yeterince bilgim var dediğim gbi hem ilgileniyorum vücut fizyolojisiyle ilgili hem de spor yaptığımdan dolayı bilgim var.. yani adamlar bana bildiklerimden farklı birşey göstermeyecek bunu biliyorum ayrıca ayda 100 milyon bayılacak durumum da yok şu anda finansal yönden göçmüş durumdayım :D yani diyet+koşu+evde ağırlıklar(yay,barbell v.s.) var baya onlarla çalışmayı düşünüyorum,kendime program yapabiliyorum yni o da sorun değil.Sorun diyet konusu bi de sigara + spor olayı..[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 sigara spor konusunda diyébilécéğim ték bişi var. Yaparsın ama zorlanırsın. Diyét konusunda isé né söylésém boş.Kéndini tanıyorsan ona uygun bi program ayarlarsın zatén. Daha uygun bişi bulabilirsin ayrıca 100 milyon diyosunda ayda 25 milyona falan cok şaané yérlér var. ps:é lér için kusura bakma klavyém bozuk =)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 hmm bi kiz arkadasim var .. kiz iki haftada kasti ,sadece meyve ve sebze yiyerek + günde 2 saat yürüyerek yada kosarak(tabiiki daha iyi) 12 kilo verdi... o_O kosarken ,ilk baslarda acaip yoruluyorsun .. o yüzden sana tavsiyem, önce hizli hizli yürüyerek basla .Walking mi diyorlar ne?! ´Zaten sigara iciyorsun o yüzden dahada zor olur .. Dedigim gibi yavas yavas ,zamanla alistira alistira kendini... yani anlicagin ;kascaksin biraz, bogazini tutcaksin... Sonra istedigin sonuca kolay ulasabilirsin. Kisacasi fedakarlik yapcaksin =) birde erkekler daha cabuk kilo veriyo ya nedenini bilmiyorumda .. bünye meselesi gerci.[signature][hline]Hold me near, unravel the stars As I speed through the heavens Speed through the night For you are my blade and my rope You are my Lethe..You are my own [Bu mesaj vaniLLe tarafından 03 Temmuz 2005 15:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 ayrica , bu diyet süresince asiri sinir ve stres sahibi oluyosun ... berbat bisey.[signature][hline]Hold me near, unravel the stars As I speed through the heavens Speed through the night For you are my blade and my rope You are my Lethe..You are my own Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: vaniLLe, 03 Temmuz 2005 15:12 tarihinde demiş ki: ayrica , bu diyet süresince asiri sinir ve stres sahibi oluyosun ... berbat bisey. zaten öyleyim bu aralar,artık iice sapıtırım :D[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 spor yaparsan stres olmaz, en faydalısı[signature][hline] Like a thief in the night, The wind blows so light. It wars with my tears, That won't dry for many years. lylid... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Yağ, ekmek, tuz, şeker'i keseceksiniz Öğünlerde çok yememeye dikkat edeceksiniz, su ve meyveyi çok tüketin karnınız dolu olursa açlık fazla hissetmezsiniz (Kenan Doğulu 1 ayda 11 kilo verdi günde 8 lt su içerek :)) Ayrıca spor her zaman şart. Sporu ağır cinsten değil fitness tarzında yapın. Yani koşun, mekik çekin, spor salonlarına gidip ağırlıklar ile size verilen programda 8 tekrar yazıyorsa 15 tekrar yapın az kiloyla yapın hızlı yapın. Eğer bunları yaparsanız hemen kilo vermeye başlarsınız. Geçen yıl eylül ayında 1,68 boyundayken 86 kiloydum. Şu anda 1,73'üm ve 72-73 kilodayım. Geçen yıl bir şınav bile çekemezken şimdiki halim Yani yanlış anlamayın 16 yaşındayım ve gençliğin verdiği enerji ve güç ile insan kendini çok rahat değiştirebiliyor :). Ve bende össye giriyorum bu yıl bakalım sene sonunda sporsuz geçecek 1 yıl sonunda nası bişi olcaz :).[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar