Vendus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Arkadaslar bunu yine sell vendorla yapmaktansa bi tane stone hazırlasak mesela stonea cift tıklıcak target cıkcak adamda cantasındaki itemi göstericek ve satıcak bunu nasıl yapabiliriz.Bite patonojenin 3rd fixinde sphre_serv_triggersa o dosyayı koyunca save alınmıo sordum bi kac kiside daa var nasıl yapabiliris Teşkkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Hic yardım edecek yok mu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kortez Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 aksama kadar isim biterse koyarım buraya ok vedus[signature][hline]Rekabet mi yoksa kıskanclıkmı bu ikisinden hangisinin gercek oldugunu insan oglu asla çözemez!!! heracles.myfreebb.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Arkadasım teşekkür ettim birde sphere_serv_triggers daki sorunu anlatıverseniz onu ekleince save atamıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeBaaL Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Buraya Bir Göz At Yanlışlıkla Oraya Yazmışım Yeni Çaktım :-) [hline] ~VioX~ Ba'aL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Biz kortezle sorunu çözdük sen ikinci soruya cvp ver :D sphere_Serv_trgigersla ilgili olana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar