Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 http://www.limasollunaci.com/test.asp?firmaid=13[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur...
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Bu testi daha önce yapmıştım 87 puan felandı galiba ama "advanced" olduğumu hatırlıyorum.[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır.
BloodyRootS Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 94 netim cıktı vay be ingilizceyi 2 senede fransızcaya satmamışım demekki.p
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 yüzde 80 if clause ları unutmuşum, bir de yüz soru çok, zaten aynı tipte sorular 2-3 kez sorulmuş.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Advanced çıktım 92len ama test biraz kolaya kaçmış oyüzden bukadar yüksek çıkarıyoruz sanırım :)
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 ben eskiden bi ara denemiştim mombok bi sonuc çıkmıştı bi daha kasamicam kendimi..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
ColdShadow Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Ilk 10 soruya filan baktimda sadece gramerle böyle bir seviye belirlenemez ki. Ne listening var ne reading var ne writing. Olmamis ;)
BloodyRootS Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 evet ölçemio aslında. aynısının fransızcası varmı biliomusunuz böle nette fransızca seviye testi
Leopar Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 cold gramersiz olup cümle kuramadıktan sonra dinleme yazma felan olsa ne olur ki :P bu arada 86 net yaptım 2 senede çok fena satmışız almancaya :)[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa... kermit:Hydra ateistmiş ben öyle duydum screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli, Talaras, da Lvl 50 Druid of BL (Retired...for now)
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 92.Rezalet bi test.[signature][hline]
BloodyRootS Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 alman dilinde falanmısın ah yavruum gecmiş olsun bidaha bidaha gecmiş olsun bende de fransızca versiyonu var onun:p
Leopar Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 nein ich studiere turismus eheh :) yani türkçesi noluyor? "helgaları manfredleri götürecez diye turizmci olup dil olarakda almanca seçtik" oluyor :P ama gerçekten bazı sorunlar var testte, bisürü dandirik soruları testin ortalarında sonlarında felan sorulmuş, aynı tür sorular değiştirilip yine sorulmuş felan.neyse hiç olmazsa biraz gramer tazeledim iyi geldi :)[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa... kermit:Hydra ateistmiş ben öyle duydum screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli, Talaras, da Lvl 50 Druid of BL (Retired...for now)
ColdShadow Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: PUMA, 02 Temmuz 2005 19:39 tarihinde demiş ki: cold gramersiz olup cümle kuramadıktan sonra dinleme yazma felan olsa ne olur ki :P bu arada 86 net yaptım 2 senede çok fena satmışız almancaya :) Sen okula gitmeden once dilbilgisi bilerek mi turkce konusuyordun ;)
ColdShadow Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Bu arada benim 84 ablamin 99 :D Rezil olduk. Aslinda daha kotu bekliyordum gramerim cok kotudur ama yarisindan sonra asiri kolaylasiyor :)
Ebemunk Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 100 =) de cidden böyle ölçülmez ki abi sadece would could vs. dolduruosun çok da bişi diil.
codename_curse Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 98 acayip kolaydı her gün ingilizce duyan biri bile çok rahat yapabilir[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 91. 3 senedir ingilizce gormeyen biri icin fena degil :)[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 ee çok kolay bu.[signature][hline]Muhallebi deip geçme!
pinwheel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 kolay bir test hazırlamışlar çok saçma hatalara düştüm %94 anası ingiliz olan biri için sizce nasıl? :D
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 yuh be hoca ya :D[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 82 ingilizcem bu kadar mı kötü :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 yapmaya tenezzul etmedim (baba ingiliz anne ing ogretmeni cok havalandım:P)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Bi soru yanlıştı kesinlikle eminim ama hatırlayamadım şimdi soruyu.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: PUMA, 02 Temmuz 2005 19:39 tarihinde demiş ki: cold gramersiz olup cümle kuramadıktan sonra dinleme yazma felan olsa ne olur ki :P bu arada 86 net yaptım 2 senede çok fena satmışız almancaya :) grammar'siz cumle... gidin amerikada kalin 3 4 ay, ingilizceniz bozulur valla... grammar da neymis?
Öne çıkan mesajlar