Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İngilizcenizi Test Edin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu testi daha önce yapmıştım 87 puan felandı galiba ama "advanced" olduğumu hatırlıyorum.[signature][hline][Bob Marley]
Ben!!!(Ünlemlere de bak)
Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır.
Mesaj tarihi:
ben eskiden bi ara denemiştim mombok bi sonuc çıkmıştı bi daha kasamicam kendimi..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
cold gramersiz olup cümle kuramadıktan sonra dinleme yazma felan olsa ne olur ki :P bu arada 86 net yaptım 2 senede çok fena satmışız almancaya :)[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa...
kermit:Hydra ateistmiş ben öyle duydum
screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli,

Talaras, da Lvl 50 Druid of BL (Retired...for now)

Mesaj tarihi:
nein ich studiere turismus eheh :) yani türkçesi noluyor? "helgaları manfredleri götürecez diye turizmci olup dil olarakda almanca seçtik" oluyor :P ama gerçekten bazı sorunlar var testte, bisürü dandirik soruları testin ortalarında sonlarında felan sorulmuş, aynı tür sorular değiştirilip yine sorulmuş felan.neyse hiç olmazsa biraz gramer tazeledim iyi geldi :)[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa...
kermit:Hydra ateistmiş ben öyle duydum
screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli,

Talaras, da Lvl 50 Druid of BL (Retired...for now)

Mesaj tarihi:
said:
PUMA, 02 Temmuz 2005 19:39 tarihinde demiş ki:
cold gramersiz olup cümle kuramadıktan sonra dinleme yazma felan olsa ne olur ki :P bu arada 86 net yaptım 2 senede çok fena satmışız almancaya :)

Sen okula gitmeden once dilbilgisi bilerek mi turkce konusuyordun ;)
Mesaj tarihi:
91.
3 senedir ingilizce gormeyen biri icin fena degil :)[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Mesaj tarihi:
yuh be hoca ya :D[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Mesaj tarihi:
said:
PUMA, 02 Temmuz 2005 19:39 tarihinde demiş ki:
cold gramersiz olup cümle kuramadıktan sonra dinleme yazma felan olsa ne olur ki :P bu arada 86 net yaptım 2 senede çok fena satmışız almancaya :)
grammar'siz cumle...
gidin amerikada kalin 3 4 ay, ingilizceniz bozulur valla... grammar da neymis?
  • Yeni Oluştur...