Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Megadeth-Mechanix ile Metallica-The Four horsemen ilişkisi


Liebe

Öne çıkan mesajlar

geçen gün megadethin mechanix sarkısını dinlerken nakaratı bana bi şarkıyı cagrıstırdı.sonra bi baktım amanin bu da ne! the four horsemenin kopyası gibi adeta.the four horsemen de ''come to take your life'' diyor mechanixte ''do it for your life'' hemde melodileri aynı.benim aklıma takılan metallica her türlü olayda sorun cıkaran bir grup ve olay karsısında birşey yapmışlar mı?yoksa bu benim hüsnu kuruntum mu?[signature][hline]And in my last hour,
I'm a Slave to the Power of Death.

[Bu mesaj Liebe tarafından 02 Temmuz 2005 14:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bildiğim kadarıyla mechanix eski mustain - cliff li metallica döneminde yazılmış bir şarkı olan the four horseman in sözleriyle hafif oynanmış versiyonu, dave de bunu killing is my business albümüne koymuştur ayriyetten dave şarkıyı the four horseman e göre daha hızlı calarak metallicaya göz kırpmıştır heh..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bildiğim kadarıyla Kill'em All albumunun çoğu (hatta bazı yazılarca tamamı) Dave Mustaine aittir. Gruptan ayrılmasına rağmen metallica bu şarkının sözüyle oynamış, dave de değiştirmiş galiba sözlerini şimdi sallamıyım oralarını:P ve sonuç olarak metallica dave in şarksını albume koymuştur. dave de ztn -yine hatırladığım kadarıyla- bunun üzreine metallica- megadeth kavgasının ilk roundunu başlatmıştır. ve intikam almak için Megadeth i kurmuştur.
iyi ki de kurmuş. böylece megadeth gibi bi metal efsanesi de ortaya çıkmış oldu.

(beyler ben ordan burdan okuduğum haberleden size biraz aktardım ama aralarında yanlışlar olablir. yanlış biliyorsam veya hatırlıyorsam söyleyin. tartışma ortamı yaratmayalım lütfen .)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

biraz konuyu dağıtacak gibi olucam ama... Dave mustaine ın suratındaki aşırı çillik TAAAA ilk cocukluğundan berimi var yoksa Rest in pieces albümünden sonramı (rust da olabilir) olmaya başladı?[signature][hline]'Cause I fucking hate you You're such a liar And I love to hate you You're all the same to me I fucking you hate you You're such a liar.And I love to hate you You're all the same to me
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Metallica'dan ayrılmak?? Kovulmak diyelim. Mustaine gruptan kovulduktan sonra metallica kill'em all albümüyle mustaine'in yazdığı şarkıların telifini alır. DAve de sinirlenir ve büyük düşmanlık başlar. Arada kill'em all'daki kendi yazdığı şarkıları da oynamalar yaparak kullanır. Diye biliyorum..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...