Loras Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Selamlar bu benim accountim degil arkadasinkini kullaniorumda benimki daha acilamadi nedense... Neyse benim sizden ufak bir ricam olucakti ben gecen yaz daoc oynamistim 30 gunluk sure bitince bir daha actirtmamistim oss yuzunden simdi yeniden actirtiyorum. Acaba yeniden actirtmak icin neler lazim, neler yapmam lazim bana bi anlatabilir misiniz? Birde bende eu paketi vardi PS: hangi realmde oldugumu solemeyi unutmusum [Bu mesaj Loras tarafından 25 June 2003 18:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 öncee subs login ve pass lazım bu kaydolurken mail ine gelmiştir artık hangi mailini yazdını hatırlıyosan mail i hatırlamıyosan ozaman biyere bu şifreleri not etmiş olman lazim etmedinmi? ozaman yeniden daoc alcan ben subcription şifrenin mail inde veya biyerde yazdını farz ediorum gidiyosun www.camelot-europe.com a subcription a giriyosun ordan account u seçiyosun subs login/pass ını giriyosun içerde kredi kartiyla işini hallediosun bu kadar... [Bu mesaj SeriaLKilla tarafından 25 June 2003 18:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 evet subs i yazmistim simdi baktim status closed dior tmm actiriorum. Yapikredinin world karti gecerlimi?[hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Geçerli, yanlış hatırlamıyorsam ben onu kullanıyorum heh.[hline]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 off 64mblik updatede feci kasior adami hele dial up isen[hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Your transaction is being processed… Reconnect yourself in the ‘My account’ directory in about 3 hours to check the state of your login and GAME password. If the state is not ‘Ok’, please access one more time to the secure payment form. ohom ohom bole diyi :))[hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar