Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Client ve Guardian

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yazık..Tek kelime..Ya Ben Ne maloz adamimki Bu konuyu okudum?Bastan sona?Yazık yazık..Vallaha billaha Konu basligi disinda Herşey Konu ile alakasız.Yazık..

Ben Eger Hack konusunda Daha geniş bilgim olsa Yardım ederdim.Scriptsel ise Programlari inceledikten sonra elimden geldigince Burada yazacagima inanabilirsin.

Ama Kaba mi olacak ne bilemiyorum ama..

KAPAYIN BE ARTIK SU COCUKCA ' BENIM CONNECTORUM OBURUNUNKUNU DOVER' Mevzusunu.

Kronos Baboş allahını seversen bilgim olsa yapardım ama bi ara isminiş hatırlamıyorum birisi tum login keyleri kırıyordu.Zaten senin connectordede Loginkeyi bulan acabilir.connector tanımlamasını isterkenki olay.Hersey yapılabilir.scriptsel cozum bile onleyemez.Yarın teot osuruktanteyyare versionu cıkar anti hackide cıkar yan yana.Bunlar millet uraşsın bizde izleyelim muhabbeti.

Ben Paticige girdim gireli allah belamı versin Acılan topiclelerdeki 100 cevaptan birisi topicle ilgili.Kronos Connectoru senmi yaptin?Kaynak kodlarından 1 satır sunabilirmisin yada ben sunayımmı?

Afferin gencler Topic Kasmaya devam

*Topic Kasar*[signature][hline]Ölüm Her Aklina Geldiğinde
Ah Edip Vah Edit İnleme
Bu Halinle Tanrıyı İncitmiş Olacaksın.
Ecel Kapına Geldigi Zaman
Evi Talaşa Verme
O Geldiği Zaman
Sen Gitmiş Olacaksın
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Kronos ve diğerleri

shardlarınızda her daim easy uo çalışmaktadır, çalışacaktır. böyle birşeyi yada türevlerini engellemeniz imkansız

edit : imla hatası

[Bu mesaj Spastik_Serce tarafından 02 Temmuz 2005 19:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
İmkansız ? Genelleme olucak ama imkansız diye birşey yoktur ki bunlarında çözümleri var.İsteyen bir insan iyice çalışıp fixleyebilir teotu.Sonucta her programın bir acıgı var önemli olan onu bulmak.Birde son gunlerde böyle cok topic acıldı bence yetti.

Tek cümle ile,

Eger böyle yan gelip yatmaya devam edeceksek yapmamız gereken;Denetim Masasına girip program ekle/kaldırdan ultimayı silmek olacaktır.WildGenienin connectoruda guzel hem guzel olmasa insanlar neden para bayıp yaptırsın adama.Adam geldi bir de server patlattı.En azından bir çabası var.

Ha madem butun Turk vatandasları teottan şikayetci [ 13 yas ve altını katmıorum ] ozman siz neden teot acıosunuz inanın msnde 10 kiside 5i teot varmı diye soruor.Madem sikayet ediosunuz ve acmaa devam ediosunuz bari burda böyle orda öyle konusmalar yapmayın.

Teot istenirse fixlenir sonucta sphere insan beyniylen calısıor kafanı kullanıp script yazmassan spherede isine yaramıor.Ki client+guardian WildGenienin connundan cok daha etkisiz bunuda belirtiyim.

Teşekkür ettim.
Mesaj tarihi:
said:
Albion, 28 Mayıs 2005 19:13 tarihinde demiş ki:
Neronn amentesde yaranmı var bu kadar iddia ediyorsun açman imkansız bunu gururunuza yedirmeyin yani bukadar :)

Asla asla deme Albion adamın bı bıldıgı varki yapılır dıorsa yapılıordur. Nedenıne gelınce ıyı bılen bı adam o clıentı hex editorle ole bır kırarkı yada teotun yenı versıyonunda yardımıyla yanı connector falan bunlar herkes yapamasın dıe gecıcı bırer onlemdır ama bılen adam yapmasını gene bılıor.[signature][hline]Rekabet mi yoksa kıskanclıkmı bu ikisinden hangisinin gercek oldugunu insan oglu asla çözemez!!!
heracles.myfreebb.com
Mesaj tarihi:
Easy uo dan bahsediyorum. Teot değil.

Engellenemez.

edit:

Bu arada guardian denen program isterse teot la birleşsin hiçbir halta yaramayan, bir umutla yazılmış boş beleş programdan başka birşey değil.

[Bu mesaj Spastik_Serce tarafından 02 Temmuz 2005 20:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Teot'u engellemenin tek yolu var, oda zorm dll diye bilinen bir olay vardı, onun gibi sphere'nin yanına extra functionlar ekleyen bir pack'in olması.

ki bu zaten elimde var ama $u topic'i okuduktan sonra yayınlamayı dü$ünsem bile yayınlamayacağım çünkü tutturmu$sunuz teot script ile engellenir yok connector ile engellenir.

biraz açın bakalım 3-5 gün sonra teotun neler yapabileceğini, sphere'nin o salak argumentlerini iptal eden bir pack olmadan engellenemez olay bitmi$tir.
  • Yeni Oluştur...