LiquiD Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 nirvana'nın hangi şarkılarının klipleri olduğunu bilen ve bunu listeleyebilecek veya listelenmiş bir yere link atabilecek var mı? klip yapılmış tüm şarkılarını istiyorum; konser kaydı olarak klip yapılmışlar da olur(tabi bunu belirtirseniz sevinirim.)
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 emule'dan bayağı bulabilirsin. ben 6 tane indirdim.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün)
LiquiD Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 evet bulabiliyorum ben ama hepsini bulmak istiyorum. kaç taneler ve hangileri.. [Bu mesaj BombaciMulayim tarafından 15 Ocak 2005 21:37 tarihinde değiştirilmiştir]
obacan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Sayısını yada ne bilim kaç tane ne var ne yok bunları bilmek mumkunmu sence? Yane birinin söleyebilmek için seninde yapman gereken seyi yapması gereki :) Bende bi 15 tane falam var ... Bilmemkimde 7 tane vardır ama ikisi farklıdır ne biliyim...[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum...
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 emule gibi programlardan sadece klipleri değil canlı kayıtlarını da bulabilrisin unoffical[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 15 Ocak 2005 22:24 tarihinde değiştirilmiştir]
LiquiD Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 obacan 15 tane var dedin. onların hangi şarkılar olduğunu yazabilir misin? bi de içlerinden hangilerinin konser kaydı olduğunu da belirtir misin? bu arada benim derdim "bulma" noktasında değil. bulabiliyorum ben de ama başka bulamadığım neler var bilmek istiyorum ki, onlara yönelik araştırma yapabileyim.
obacan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Suan yanımda (Laptop varda) Nirvana - Lithium Live @Mtv Vma Nirvananın bi konseri , sadece konser yazıyo :) Nirvana - You Know Youre Right Nirvana - Smell Like Teen Spirit var :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum...
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 nirvananin mtvde sadece gitarlar esliginde bi canli performanslari vardi. p2p lerde bunun dvdsi hangi isim altinda bulunur?
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 nirvana unplugged[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 bunun dvdsi var di mi? su ana kadar bir cok nirvana klibi, dvdsi falan indirdim ama hic biryerde buna rastlamadim nedense.
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 dvd olarak varmıdır bilmiyorum ama olmaması daha muhtemel sanki[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me
Öne çıkan mesajlar