Throndor Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 80 santim kanat genişliği, 65 santim uzunluk.. çift motorlu.. 20 dakkadan biraz daha fazla bir süre uçabilmekte.. kırmızı.. gayet temiz durumda.. model, marka vesaire aynısını geçen sene 270 milyon'a atakulede gördüm.. Şimdi ne uçağı uçuracak ne de gidip sıfırı kaç lira olmuş bu sene diye bakacak zamanım var.. 150 milyon..[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Uçuyormu ?[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ewt... 150 metreye kadar yükseliyor.. Kutuda 150'den fazla yükseliyor diyor ama şahsen 150'den yukarı çıkarmadım bi terslik olmasın diye..[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 O modeller genelde 20 dk dan fazla uçabilir ama olur elektronik eşya bu arkadaşınki 5 dk sonrası garantili olmayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 sehir ?[signature][hline]Xhearon UO Shard Xhearon Level ve irk sistemi ile aktiftir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Ankara..[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 resim yok galiba[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sthilaryon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 gerçekten bir resim koysaydın keşke.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Bendeki kırmızısı.. [signature][hline] Deus Ex Machina [Bu mesaj Throndor tarafından 03 Temmuz 2005 02:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar