Throndor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Chopper tarzı birşey almayı düşünüyorum yakında.. 1- Türkiyede ikinci el "İndian" bulma şansı varmı? Varsa fiyatlar ne civarda 2- 5 milyar civarı ikinci el alabileceğim bu tarz bir motor var mı?.. Ne tavsiye edersiniz?
sbora Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Motordan anlayan var da chooper dan anlamam ve sevmem :D[signature][hline]Snowboy
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 hür general fedaykin motorsikletlerle ilgili diye biliyordum, belki bir bilgisi vardır dediğin konuda..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Türkiye'de indian bulma şansın yok gibi bir şey. 5 milyar civarına honda-rebel yamaha-virago suzuki-maruder bulabilirsin. Tabii ki ikinci el :) Onu da en iyi araştırabileceğin yer aşağıdaki linktir. Daha sonra ayrıntılı bilgi istersen sorabilirsin. http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/Special_pkg.Search?SubCategoryId=0106[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
hired_gun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 baya eski bi konuyu uplicam ama öncelikle suzuki-maruder almakta karar kıldım , 2.el e yetebilicek tahminen bütçem peki neler önemlidir nelere dikkat edilmelidir ne olmaz ise olmaz , nerede ne oluyosa kötüye işarettir .. yani benim gibi anlamayan ama araştıran birine expert ipuçları lazim .. (birde ehliyeti için neler gerekiyor , onlari da soyleye bilirmisiniz :D )[signature][hline]*Animelist.xls *Proud member of RELAXOLOGY *RELAXOLOGY @ GARAJ.ORG
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: hired_gun, 26 Haziran 2005 17:43 tarihinde demiş ki: baya eski bi konuyu uplicam ama öncelikle suzuki-maruder almakta karar kıldım , 2.el e yetebilicek tahminen bütçem peki neler önemlidir nelere dikkat edilmelidir ne olmaz ise olmaz , nerede ne oluyosa kötüye işarettir .. yani benim gibi anlamayan ama araştıran birine expert ipuçları lazim .. (birde ehliyeti için neler gerekiyor , onlari da soyleye bilirmisiniz :D ) Ehliyet için bir tek motordan sınava giriyorsun 20 tane soru onuda sana kurslar bunlar çıkacak abi diye veriyor. Motorda dikkat ediceğin olay ezik çizikten çok (ki her motorda en azında çizik vardır adam gibi km yaptıysa yana yatırmamış olma ihtimali yok elbet bir kere yana yatar motor) Şasisine bak bazıları buyuk kazalar geçirip şasisi kaynaklanıyor ama tabi yapılan kaynak yalan bir kaynak oluyor. Bizim bir abi otoyolda köpeğe çarpmıştı allahtan ona birşey olmadıda motoru perte verdi şaside kırık vardı geçen gun yolda gormuş motoru adamı durdurmuş bu kazalı biliyorsun demi demiş adamda eet kucuk bir kaza geçirmiş falan diye kakatırmışlar yeni sahibine! Onun dışında Chopper/Cruiserların ben oturuşunu sevmiyorum fakat sevenide tam tapıyor alete. Motor iyidir güzeldir ama TR malesef risktir : 1)Ayna kullanmıyan öküzler var 2)Sinyal kullanmıyan öküzler var 3)Motoru sallamıyan öküzler var 4)Genelleme yapmayı sevmem ama minibus ve taksiciler var 3. seritte giderken bir den kapı açılabilir yani :) 5)Birde kullananları zibidi olarak görenler var. Bunları göze aldıysan mukemmel alet keyifle kilometreler yapman ve karenajının asfalt görmemesi dileğiyle.[signature][hline]
CoolRider Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Perte çıktığı dediğim yani bir daha adam gibi yurumez manasında motorlara adam gibi sigorta yapan olmadığı için motor dağıldımı perte çıkarmak yerine gidip bir galeriye vermek daha karlı oluyor.[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar