Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nissan Pickup RallyRaid

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet, araba bakma maceralarıma buradan devam ediyorum. O mu bu mu şu mu derken, bir arkadaş bunu gazladı, süper diye. Sizin görüşleriniz neler?

Araba, şu anda son kararım olan BMW 1 serisiyle aynı fiyatta. Artıları büyük, geniş, eşşonk gibi. Rally Raid özel olarak 4 çeker, turbodizel 2.5 motor, 133 beygir.

Güvenlik olarak, sürücü yolcu hava yastığı, kaza anında katlanan direksiyon simidi, şöför için sıkışmayan cam.
Konfor isterük diyenlere, elektrikli camlar, ısıtmalı elektrikli yan aynalar, 6lı cd changer, sunroof ve hidrolik direksiyon standart donanım.

Sis farıdır, renkli tamponudur, vesairedir var.

Dezavantajı, büyük (uzunluk 5 metre 10cm kadar, nereye parkederim bilemem), 1. köprüyü asla kullanamıyor (çünkü kamyonet olarak geçiyor) bir de rally raidlerde üzerinde süs olarak şimşeğimsi bir hedehödö var ki kıl oldum.

Ayrıca ticari araç olarak geçiyor, artı mı eksi mi bilemedim, sanırım vergisi daha düşük normal araçlara göre.

Fiyatı 52.600 YTL.

Düşüncelerim, böyle büyük bir aracı kullanmanın eğlenceli olabileceği, ama bunu kullanmaktansa ya gidip adamakıllı bir dörtçeker arazi aracı almak ya da alıştığım ufak tefek arabalardan bir şey beğenmenin daha iyi bir seçenek olduğu. 5 metre boru değil, parkedilmez sağa sola, 1. Köprüye sokmamaları da ayrı bir facia.

Yine de fikirleri bekliyorum, dellenip alabilirim çünkü.
Mesaj tarihi:
Evet köprü olayı büyük dezavantaj.
Birde bir aralar kanun çıkacaktı/çıktı/bilmiyorum Ticari görünen bu tür arabalara ek vergi gelecekti vs vs. Bir araştırsan iyi edersin yani :)

Zevk meselesi tabi bir nevi jip kullanıyosun motoru vs de iyimiş ama dengesiz bi araç olabilir yüksek hızlara çıkabilcek bi motoru var ancak çıkarsa sorun yaşanabilir gibime geldi. (Yüksek ve 1. hedef yol tutuş veya konfor vs değil)

Benzer fiyatlara bi jip bulabilirsin sanırım Kia Sportage fln nekadar?[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Mesaj tarihi:
Üstündeki yazılar hoşuna gitmediyse skystar al ekstradan donanım ekle. Çok donanım farkı yok 6 lı cd changer yok galiba.

Tavsiye ederim yalnız ani şekilde viraj almaya kalkma arkadan bırakır. (90 km +) 100 kg luk ekstra ağırlık takılıyor ya da 4H de kullanırsın sorun kalmaz.

Deli gibi hızlı gitmez 13 sn de 100 e çıkar. 160 km son hızıdır.
Mesaj tarihi:
Oturdum düşündüm inceledim, yaramayacağına karar verdim. Küçük araba almak daha iyi, jeep kullanmam dedikten sonra o arabaya sarkmak biraz ayılık oldu gibi :)

Zaten 306dan sonra 5metre boy ve 1. köprüden geçiş yasağı beni benden aldı.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Mesaj tarihi:
Abi benim en sevdiğim arabalardan biridir bu. Süper güzel bir pick-up. Tekerler müthiş. Senin ciddi ciddi bunu düşüneceğin aklıma gelmezdi :).

Şok oldum bu topiği senin açtığını görünce.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
  • Yeni Oluştur...