rarebee Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 bence özel harekatcı en dogrusunu yaptı onu vurmakla.gidip sacından tutup yere yatırmak pek akıl karı değil.çünkü bombanın tahrip gucunu bilmiyorsunuz,atesleme sistemini bilmiyorsunuz(bomba fünye ile patlamanın yanı sıra uzaktan kumandalı ve zaman ayarlı olabilirdi bunu bilemezsiniz)zaten orada diğer polislerin paniklediği açıkca görülüyor.özel harekatcı ise tecrübeli davranak önce ayagından hareketine devam edince de kafasından vurarak adamı etkisiz hala getiriyor.dünyanın her yerinde prosedür böyledir.belki hatırlarsınız bundan bir kaç ay önce israilde bi canlı bomba yakalanmıs.hareket etmesı halinde vurulacagı sölenmiş zanlı hareket etmeyınce de bomba etkisiz hale getirilmişti.üzerinde tahrip gücü ve ateşleme sistemi bilinmeyen bir bombayla kalabalığa doğru kacan bir insan sırtından tutup yatırılamaz.polis en dogrusunu yapmıştır.[signature][hline]RareBee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Bencede doğru yaptılar,sonuçta adamda bomba var yani işin şakası yok.Bi de ben o olay olmadan yarım saat önce falan o çiçekçilerin ordan geçmiştim bi hoş oldum olayı görünce tvden :-?[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyRootS Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 ben o olayın olduu yerden cok geçiorum dolmuş falan olayı.tv de izlerken inanamıo insan tam benim gectiğim yerlerde falan vurulmuş adam. insan hiç düşünmüo oralardan gecerken orda bi gün bi janlı bombanın vurulcanı falan inanamıo yani:p ya ben orda olsaydım kesin bayılırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 öldürmeselerdi çok büyük riskti. sadece polisin kendisi için değil etraftakiler için de.. ayrıca şöyle bir haber var ki http://www.nethaber.com.tr/?h=20359 baya bi garip etti beni. annesinin babasının varlığını oğullarının ölümünü televizyon izlediklerini falan unutyor insan. hay ben bu dünyayı yoket dümesini nereye koydum. [signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla. [Bu mesaj Rahan tarafından 02 Temmuz 2005 20:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Biri bana neler olduğunu anlatabilirmi ?[signature][hline]zagG!! Sevmesende beni özledim sesini, git desem neyine gitmesen..* * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Bugün bir grup bu adını hatırlayamadıpım terörist şahıs için eylem yapmıştır.O ölmedi kalbimizde gibi pankartları görünce televizyona kafa atasım geldi.[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Yazık ya.. Şiddet çözüm değil bunun farkına varabilseler.[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Ben bunu TVde izledim adamı kelepçeliyolar daha sonra adamı ellerinden kaçırıyorlar ondan sonra da vurarak öldürüyorlar... Kelpçelediğin adamı elinden kaçırıyorsan suç senindir..Adam paşa paşa cezaevinde yatacaktı boşu boşuna öldürmek zorunda kaldılar herifi...[signature][hline]ERKİN BABAAAAAAAAAAAAA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 neden kaçırdıkları; gazetede yazanı yazıyorum, doğrudur büyük ihtimal. içeri girmiş, x-ray cihzıan yakalanmış, panik, yapmış, görevliler şüpheye düşmüş, kelepçeyi takmış, yere yatırmış; bomba imha ekiplerini çağırırken adam karışıklıktan yararlanıp kaçmış çok biliyossanız ;karşınızda bomba yüklü bir adam çıkarsa üstüne atarsaınız, durdurusunuz büyünce.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: forgiver, 03 Temmuz 2005 00:05 tarihinde demiş ki: çok biliyossanız ;karşınızda bomba yüklü bir adam çıkarsa üstüne atarsaınız, durdurusunuz büyünce. O dediğin şeyi yapamayacaksa Polisin işi ne o zaman??[signature][hline]ERKİN BABAAAAAAAAAAAAA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 polis in bombacıların üstüne atlayıp kendisiyle birlikte eylemcinin de havaya uçmasını sağlamak gibi bir görevi yok.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 adamı kelepçeledikten sonra kaçırıp sonrada zaten bombalıydı vurıyım gitsin deme lüksü var mı polisin Ama yanlış anlamayın: Bir defa polisin elinden kaçtıktan sonra bombalı adamı vurmaktan başka bir çare kalmıyor.Ama bana kelepçeli adamı ellerinden kaçırmaları anormal geliyor. 5 kişinin 1 adamı(üstüne üstlük kelepçeli) tutamaması biraz garip geliyor.. Neyse kapatalım ya tartışmaya gerek yok..[signature][hline]ERKİN BABAAAAAAAAAAAAA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar