Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Flash Haber - Adalet Bakanlığı'na Bombalı Saldırı

Bone

Öne çıkan mesajlar

bence özel harekatcı en dogrusunu yaptı onu vurmakla.gidip sacından tutup yere yatırmak pek akıl karı değil.çünkü bombanın tahrip gucunu bilmiyorsunuz,atesleme sistemini bilmiyorsunuz(bomba fünye ile patlamanın yanı sıra uzaktan kumandalı ve zaman ayarlı olabilirdi bunu bilemezsiniz)zaten orada diğer polislerin paniklediği açıkca görülüyor.özel harekatcı ise tecrübeli davranak önce ayagından hareketine devam edince de kafasından vurarak adamı etkisiz hala getiriyor.dünyanın her yerinde prosedür böyledir.belki hatırlarsınız bundan bir kaç ay önce israilde bi canlı bomba yakalanmıs.hareket etmesı halinde vurulacagı sölenmiş zanlı hareket etmeyınce de bomba etkisiz hale getirilmişti.üzerinde tahrip gücü ve ateşleme sistemi bilinmeyen bir bombayla kalabalığa doğru kacan bir insan sırtından tutup yatırılamaz.polis en dogrusunu yapmıştır.[signature][hline]RareBee
Sosyal ağlarda paylaş

Bencede doğru yaptılar,sonuçta adamda bomba var yani işin şakası yok.Bi de ben o olay olmadan yarım saat önce falan o çiçekçilerin ordan geçmiştim bi hoş oldum olayı görünce tvden :-?[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim...
Albert Einstein
Sosyal ağlarda paylaş

öldürmeselerdi çok büyük riskti. sadece polisin kendisi için değil etraftakiler için de..

ayrıca şöyle bir haber var ki
http://www.nethaber.com.tr/?h=20359
baya bi garip etti beni.
annesinin babasının varlığını oğullarının ölümünü televizyon izlediklerini falan unutyor insan.
hay ben bu dünyayı yoket dümesini nereye koydum.
[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla.

[Bu mesaj Rahan tarafından 02 Temmuz 2005 20:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bunu TVde izledim adamı kelepçeliyolar daha sonra adamı ellerinden kaçırıyorlar ondan sonra da vurarak öldürüyorlar...

Kelpçelediğin adamı elinden kaçırıyorsan suç senindir..Adam paşa paşa cezaevinde yatacaktı boşu boşuna öldürmek zorunda kaldılar herifi...[signature][hline]ERKİN BABAAAAAAAAAAAAA...
Sosyal ağlarda paylaş

neden kaçırdıkları; gazetede yazanı yazıyorum, doğrudur büyük ihtimal.

içeri girmiş, x-ray cihzıan yakalanmış, panik, yapmış, görevliler şüpheye düşmüş, kelepçeyi takmış, yere yatırmış; bomba imha ekiplerini çağırırken adam karışıklıktan yararlanıp kaçmış

çok biliyossanız ;karşınızda bomba yüklü bir adam çıkarsa üstüne atarsaınız, durdurusunuz büyünce.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver, 03 Temmuz 2005 00:05 tarihinde demiş ki:
çok biliyossanız ;karşınızda bomba yüklü bir adam çıkarsa üstüne atarsaınız, durdurusunuz büyünce.
O dediğin şeyi yapamayacaksa Polisin işi ne o zaman??[signature][hline]ERKİN BABAAAAAAAAAAAAA...
Sosyal ağlarda paylaş

adamı kelepçeledikten sonra kaçırıp sonrada zaten bombalıydı vurıyım gitsin deme lüksü var mı polisin

Ama yanlış anlamayın: Bir defa polisin elinden kaçtıktan sonra bombalı adamı vurmaktan başka bir çare kalmıyor.Ama bana kelepçeli adamı ellerinden kaçırmaları anormal geliyor. 5 kişinin 1 adamı(üstüne üstlük kelepçeli) tutamaması biraz garip geliyor..

Neyse kapatalım ya tartışmaya gerek yok..[signature][hline]ERKİN BABAAAAAAAAAAAAA...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...