Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Evaaat arkadaşlaar bir "Çiptek Usta' yla Yimah Tarifleri" ne hoş gelmiş bulunmaktasınız. Bugunkü yimaamız daha pratik yaani saat gecenin 04.49 u ve siz açsınız.. Neyse şimdik tarife geçiyor ve sizi muhteşem tarifle başbaşa bırakıyom..Önemli Nod: Canım çekiyo diyonuz diye resimleri direk koymuyom isteyen tıhlar bakar.. -------------------------------------------------------------Malzemeler:PıçahMayonizMısırOltaDilimlenmiş Don BalığıTost EkmeyüZeytiiiin: -------------------------------------------------------------Şimcik nası yapıldığını anlatıyorum: Mısırlar haşlanır(kettle a su koyun kaynatın kaseye koydugunuz mısıra dökün bekletin) Sonracığıma mısır süzülüüüür gızlar üzülüüür. Sonra sahile gidilir ve olta atılır daa ki don baluğu oltaya gelene kadaar.. Sora o don balığı satılır sora *!biip* marka tonbalığı alınıır ve süzülür. Sonracığıma o don baluğu kendini süzerkene siz zeytünleri dülümlersiniz. Sora haşladığınız ve süzdüğünüz mısırları bi kaseye boşaltır üstüne dilimlenmiş zeytinleri ekler en üstede mayonezi döker karuşum yaparsınız. aaaa don balığının yağı süzülmüüüş! ne yapıyoruz o zaman o hain baluğu bi kaseye koyup üstüne demin hazurladuğumuz karuşumumuzu döküyoz.. İyice karıştırıyoz hatta biraz daha mayoniz egliyoz ve çalkalıyoz.. Sonra üçgen şeklünde kestüğümüz ehmehlerimizin üstüne özenle sürüyoruz ve resmünü çeküyoruz.. İşteee bi tarifin sonuna daha geldük.. Galın sağlucaklaaaa gulu guluuu gulu guluu.. ( :D )[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu..di$iki$i: hmm anadımm..çiptek: normal..
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Ellerine sağlık, çok güzel olmuş.. :)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 çok teşekkür ederim böle feci mutlu oldum biri beyenince :D[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal..
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mısır, mayonez, zeytin ve tost ekmeği var ama ne yazıkki ton balığım yok :-P Olsaydı yapıcaktım aynısnı. Kısmet yarınki akşama artık.. Ama eminim enfes olmuştur..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. [Bu mesaj zydar tarafından 09 Ağustos 2004 05:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 aslında ton balıksızda oluyo yani hatta karışımın yarısı gitti o resimden sora :-P dene fena olmuyo ton balıksız[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal..
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 hoca bende olta varda deniz yok burda be ton balığını direk alsak olmazmı lezzetimi bozuluyo öle :P
Brook Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Sabah sabah canım çekti eline sağlık.. :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Who is that ?[/i] / My best friend Heaven UO Shard, Çok yakında....
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 ohh be bıgun ellerınden yemek nasıp olcakmı bakalım[signature][hline]paticik gece vardiyasinda En Kral Punk
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 böhüü bu az hit aldı :-P[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal..
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 e yapılmayacaktı burda yemek tarifi diye hatırlıyorum[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 kardesim tarif cok guzel ama icine yesillik koysan daha iyi olur ton balii, mayonez, yesillik vede tam bugday ekmee[signature][hline]
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 grrr.... ağzımın suları aktı Diyorum ya şu konu dışında en bayıldığım topicler yiyeceklerle ilgili olanlar diye :)[signature][hline]
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 ooo guzel olmus bu ya=) bn devam ettırım bunu bıkac gun sonra uvey babam sef ascıdır da ueheuehheeueh[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 çook şirin ben yerim bunları :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 hocam ekmegi alirsin, yarisini kesersin ve icini oyarsin, bir buyuk konserve ton baligini yagiyla falan her seyiyle icine bosaltirsin yarim ekmegin... missssssssss bitti... ye sonra bir baska konserve ile kalan ekmek yarisina aynisini uygula... ne kasion ayrica tost ekmegine karsiyim hehe[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe 42 ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 said: orc_lord, 09 Ağustos 2004 18:34 tarihinde demiş ki: çook şirin ben yerim bunları :) ztn yemek ıcın bu =)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 tabii okuzluk bende iki yemekle ilgili topic olunca direk karsitirdim pardon :P [Bu mesaj HellHound tarafından 09 Ağustos 2004 20:00 tarihinde değiştirilmiştir]
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 heuheuehhue lol..[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 said: HellHound, 09 Ağustos 2004 19:16 tarihinde demiş ki: hocam ekmegi alirsin, yarisini kesersin ve icini oyarsin, bir buyuk konserve ton baligini yagiyla falan her seyiyle icine bosaltirsin yarim ekmegin... missssssssss bitti... ye sonra bir baska konserve ile kalan ekmek yarisina aynisini uygula... ne kasion ayrica tost ekmegine karsiyim hehe tamamen aynı fikirdeyim:D ama bu tarifi de bi ara uygulamak lazım:) fena gelmedi bana da ki tatlı tarifleri dışında yemek tarifi falan öyle pek ilgimi çekmez:-)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 peki o olta ne ayak ve tutan şey ne?[signature][hline]Even an enemy is a valuable resource...if you know how to use it...
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 dinazor[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal..
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 tebrik ederim seni çok leziz gözüküo:D[signature][hline]
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Kilo verenlerin planlarını baltalıyosun sadece.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 senin gibi? istemezlerse bakmazlar ayrıca resimleri direk koymadım.. zeytin cekebilir canları sadece o kadar.. töbe..[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal.. [Bu mesaj Chiptech tarafından 10 Ağustos 2004 01:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar