kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Ya uzun zaman önce peeh suprnova açıkken x-com un 2 oyununu çekmiştim.Terror from the deep ve Ufo defense cd ye falan çektim ordan gayet güzel bir şekilde install ediyorum ancak oyunları açtığımda grafikelr kayıyor sapıtıyor hiçbişi gözükmüo .. böle anlayamadım.Windows 98 var şu an makinada bunun nedeni nedir acaba merak ediyorum.Bir bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin :hmm:[signature][hline] "babanıza sorun" *kilit* 5dk sonra *kendi mesajını siler* *konuyu tekrar açar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 çok fazla bilgim yok neden olur falan diye ama bu tip sorunlarda dos box denesen bi hani belki işe yarar.[signature][hline]Don't you have a kingdom to run? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 dos box nedir nereden çekebiliriz ?[signature][hline] "babanıza sorun" *kilit* 5dk sonra *kendi mesajını siler* *konuyu tekrar açar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 yaran yarana,herkes yariyor. the-underdogs.org dan indirmeyi dene,orada gelen pakette bir fan in yaptigi bi degisiklik var,grafiklerin birbirine girme hadisesini duzeltiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 google da arasan çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 ya klavye sapıttı ters slash bulduramıyorum mount ta yapamıyorum ? of edit: hallettim de biri şu mount mantığını anlatırsa sevinirim :p[signature][hline] "babanıza sorun" *kilit* 5dk sonra *kendi mesajını siler* *konuyu tekrar açar* [Bu mesaj kingpin tarafından 02 Temmuz 2005 16:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 www.namernet.com bu sitede yazıyor dosbox ile ilgili ne varsa[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar