Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iLginc sorular..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cesitli yerlere isbasvurusu yaptıgınızda ilginc sorular soruyorlar duymussunuz yada tanık olmussunuzdur. bildiğiniz bu tarz sorular warsasoler misiniz ve cevaplarını da biliyorsanız sevinirim.

Mesela bi tane biliyorum:
-KanaLizasyon kapakları neden yuvarlaktır?
[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..

[Bu mesaj BoDrUmLu tarafından 01 Temmuz 2005 20:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Neden yuvarlak bilen yok mu ya?
yada baska soru bilen buna benzer?[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Mesaj tarihi:
Kare biseyi acmak daha zordur, dondurerek acamazsınız ama dondurerek acmak nispeten kolay oldugu icin yuvarlaktır. Benzer sey sise kapakları icin de dogrudur.

Bunu anında salladım walla eheh ne kadar dogru bilmiyorum =P[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki:

Zaten tekerleklere karşı ilgim var...
Mesaj tarihi:
said:
Black-ice, 01 Temmuz 2005 21:01 tarihinde demiş ki:
hiç bi yuvarlak başka bir yuvarlagın içinden geçemez.
öbür türlü içine düşebilir.

ne demek istedigini anlamadım kare de karenin icinden gecmez.oranını ayarlarsan tabi.[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Mesaj tarihi:
Mantikli aslinda ama kare de yapsalar gecmezdi ne olacak ki yani alttaki kareyi biraz kucuk yaptiktan sonra bence baska bir nedeni olmali ?[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu.
Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science.
Leuven in Belgium.
If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed?
Mesaj tarihi:
cunku kare kullanıslı deil tam oturtmak zor olur fakat daire skelindekini cok daha rahat oturtursun[signature][hline] Bazı şeyler için iyi olmak yetmiyormuş.
Sevilmek için aşk için iyi olmak yetmiyormuş ...
Bitti zor oldu ama bitti yapamadım benim başka bir kalbi
Mesaj tarihi:
said:
Black-ice, 01 Temmuz 2005 21:13 tarihinde demiş ki:
kareyi tam yan tutup köşeleme sokarsan girer ama çember üst üste olmadıktan sonra hiç bi şekilde girmez.
(üst üste hepsi girer tabii)

doru galiba buydu cevap.
sen bu soruyu biliyor muydun blackice
cevabı bu muydu[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Mesaj tarihi:
said:
scarab, 01 Temmuz 2005 21:21 tarihinde demiş ki:
said:
dory, 01 Temmuz 2005 21:03 tarihinde demiş ki:
tavuk mu yumurtadan cıkar yumurta mı tavuktan?
:D ehue

tavukdan yumurta çıkar
yumurtadan civciv çıkar

şu lafı söliycek biri hep çıkar zate...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Mesaj tarihi:
said:
Rottweiler, 02 Temmuz 2005 00:30 tarihinde demiş ki:
IBM 'e bilgisayar muhendisi alınırken sorulan sorulardan biri bu.

nasıl koyarsan koy çapları eşit olan boru ve kapak kanalın içine düşemez.

olay düşüp düşmeme olayı mı yani?
yuvarlağın çapı kadar uzunlukta kenarı olan kare koysan o da düşmez
ne saçma...
Mesaj tarihi:
@Sheref,

XXX de staff alımında sorulan soru;

X: Şuraya bir ev çizermisin
Y bildiğimiz üçgen çatılı ev çizer..
Y: Çizdim
X: Olmadı üç boyutlu çiizcektiniz , sizi staffa alamıyorum iyi günler
Y: Amaa...[signature][hline]Andoria Owner
www.andoria.gen.tr