BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Cesitli yerlere isbasvurusu yaptıgınızda ilginc sorular soruyorlar duymussunuz yada tanık olmussunuzdur. bildiğiniz bu tarz sorular warsasoler misiniz ve cevaplarını da biliyorsanız sevinirim. Mesela bi tane biliyorum: -KanaLizasyon kapakları neden yuvarlaktır? [signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. [Bu mesaj BoDrUmLu tarafından 01 Temmuz 2005 20:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Herşeyi bold yazmasan ? Monitörle boğuşuyorum.. :)[signature][hline]zagG!! Sevmesende beni özledim sesini, git desem neyine gitmesen..* *
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 topiğe bomba atmak gibi olmasın ama :=) o soru gayet mantıklı aslında :)[signature][hline]geleceğin baytarı.
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Neden yuvarlak bilen yok mu ya? yada baska soru bilen buna benzer?[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 boruların ağazları kare olsaydı onlarda kare olurdu.
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 hiç bi yuvarlak başka bir yuvarlagın içinden geçemez. öbür türlü içine düşebilir.[signature][hline]geleceğin baytarı.
Venator Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Kare biseyi acmak daha zordur, dondurerek acamazsınız ama dondurerek acmak nispeten kolay oldugu icin yuvarlaktır. Benzer sey sise kapakları icin de dogrudur. Bunu anında salladım walla eheh ne kadar dogru bilmiyorum =P[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var...
dory Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 tavuk mu yumurtadan cıkar yumurta mı tavuktan? :D ehue
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: Black-ice, 01 Temmuz 2005 21:01 tarihinde demiş ki: hiç bi yuvarlak başka bir yuvarlagın içinden geçemez. öbür türlü içine düşebilir. ne demek istedigini anlamadım kare de karenin icinden gecmez.oranını ayarlarsan tabi.[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 kareyi tam yan tutup köşeleme sokarsan girer ama çember üst üste olmadıktan sonra hiç bi şekilde girmez. (üst üste hepsi girer tabii)[signature][hline]geleceğin baytarı.
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 abi işte dioki borular yuvarlak oldyuu için yuvarlak bi kapak içine düşemez. ama kare falan olsa kenarı kösesi girerdi yuvarlak boruya
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 poff bunu mu soruyolar :9[signature][hline]chuck!
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mantikli aslinda ama kare de yapsalar gecmezdi ne olacak ki yani alttaki kareyi biraz kucuk yaptiktan sonra bence baska bir nedeni olmali ?[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed?
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 tavsiye ederim =P http://forum.paticik.com/view.php?id=120613[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
bravecik Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 cunku kare kullanıslı deil tam oturtmak zor olur fakat daire skelindekini cok daha rahat oturtursun[signature][hline] Bazı şeyler için iyi olmak yetmiyormuş. Sevilmek için aşk için iyi olmak yetmiyormuş ... Bitti zor oldu ama bitti yapamadım benim başka bir kalbi
scarab Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: dory, 01 Temmuz 2005 21:03 tarihinde demiş ki: tavuk mu yumurtadan cıkar yumurta mı tavuktan? :D ehue tavukdan yumurta çıkar yumurtadan civciv çıkar
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: Black-ice, 01 Temmuz 2005 21:13 tarihinde demiş ki: kareyi tam yan tutup köşeleme sokarsan girer ama çember üst üste olmadıktan sonra hiç bi şekilde girmez. (üst üste hepsi girer tabii) doru galiba buydu cevap. sen bu soruyu biliyor muydun blackice cevabı bu muydu[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Rottweiler Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 IBM 'e bilgisayar muhendisi alınırken sorulan sorulardan biri bu. nasıl koyarsan koy çapları eşit olan boru ve kapak kanalın içine düşemez.
Kronos Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Sırf işte değilki nettede bir sürü örneği var heleki online gaming lerde eheh[signature][hline]Andoria Owner www.andoria.gen.tr Always Pvp
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: scarab, 01 Temmuz 2005 21:21 tarihinde demiş ki: said: dory, 01 Temmuz 2005 21:03 tarihinde demiş ki: tavuk mu yumurtadan cıkar yumurta mı tavuktan? :D ehue tavukdan yumurta çıkar yumurtadan civciv çıkar şu lafı söliycek biri hep çıkar zate...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 ben biliyorum o sorulardan bi tane. -CV'nizi görebilir miyim? -Evet[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog | gececi|mail/msn| Founder of AAL'05| insomnia * *
taz Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: Rottweiler, 02 Temmuz 2005 00:30 tarihinde demiş ki: IBM 'e bilgisayar muhendisi alınırken sorulan sorulardan biri bu. nasıl koyarsan koy çapları eşit olan boru ve kapak kanalın içine düşemez. olay düşüp düşmeme olayı mı yani? yuvarlağın çapı kadar uzunlukta kenarı olan kare koysan o da düşmez ne saçma...
Kronos Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 @Sheref, XXX de staff alımında sorulan soru; X: Şuraya bir ev çizermisin Y bildiğimiz üçgen çatılı ev çizer.. Y: Çizdim X: Olmadı üç boyutlu çiizcektiniz , sizi staffa alamıyorum iyi günler Y: Amaa...[signature][hline]Andoria Owner www.andoria.gen.tr Always Pvp
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 staff alımında ev çizdirmek hmm.. osi'mi bura :)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog | gececi|mail/msn| Founder of AAL'05| insomnia * *
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 tavuk mu yumurtadan çıkar yoksa ine mi yumurtadan çıkar[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır
Öne çıkan mesajlar