Daimon Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 RunUo 1.0 İtem reset ve Dunya uzerındekı evleri Silmek istiyorum ama Spawnlarında Durmasını istiyorum Bu komut yada Scp ayarını bılen biri yardım ederse sevinirim. Bide Evlerin Yıkılma surelerını nereden kısaltabilirim .Tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SunLight Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ßildiğim Kadarıyla Run uo da Evlerin yıkılma süresi filan yoq hatta yıkılmıor. ama yıkılma filan ekleniorsa ßilemem..[signature][hline]Quaxis OnLine Gaming Community Diomedes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amadeus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 yıkılma sürelerini ayarlayabiliyorlar mesela x süredir kullanılmayan evler otomatikman gidiyo falan daha iyi bilgili olan birisi cevap versin :)[signature][hline][ quote ]Rush, 26 Haziran 2005 23:41 tarihinde demiş ki: Saçma,napsın adam gol atmış sevinio onun yerine pascal gibi tombala çekse daha mı iyi? [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daimon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Sanırım bilen yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daimon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 up![signature][hline]Bir değil bu dünyada dert Bir değil çekilen hasret Kalbimle oynama ne olur Ya sev beni ya terket Drogyn Owner Daimon www.drogyn.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kortez Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 buradan sorabilirsin eminim anlayan birisleri vardır.[signature][hline]Rekabet mi yoksa kıskanclıkmı bu ikisinden hangisinin gercek oldugunu insan oglu asla çözemez!!! heracles.myfreebb.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daimon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Tesekkur ederim[signature][hline]Bir değil bu dünyada dert Bir değil çekilen hasret Kalbimle oynama ne olur Ya sev beni ya terket Drogyn Owner Daimon www.drogyn.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar