BadBoy Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Arkadaşlar Bana Gm Komutlarını Solermisiniz Lutfen Çok LAzım Yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 .kill var adamın kafasını elektrik çarpıyor[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... fak John_Petrucci Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BadBoy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Ya Arkadaşlar Ben .İnvis .İnvul .Jail .xstone bunları biliyorum başka işe yarıyan komutları söylermisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BadBoy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Jail Atarken Mesala Kufurden Alan İhlali bunlara ne yazıyoruz?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 yanlıs yere acmısın sanırsam emulator bolumune ac bunu sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar