Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Köpek Sorunsali...

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

ya biz ailece tatile gidicez simdi ama köpegimi birakabilecek bir yer bulamadim :P otellerde almiyor köpegimi. Kaldim öle ortada böle birakilabilecek istanbul içi avcilar yakini güvenilir yerler varmi acaba ? 10 gün için[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk. Ot be with you. Master of ineksss
Anime tadında MMORPG lar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
pet siteleri topicinde "diğer" katagorisinde hayvan bakan yerler var. onları kontrol etmeyi dene. hatta yakında barınaklar ve hayvan bakan yerler olarak katagorilere ayırabiliriz.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

said:
pigeon, 25 Haziran 2005 01:41 tarihinde demiş ki:
bunu iyi düşünmek gerekiyor. sizden hiç ayrı kalmadıysa ve evde yaşıyorsa köpeğiniz, geri döndüğünüzde çok zayıflamış ve muhtemelen hasta olacaktır..

nasıl bu kadar emin olabılıyorsun.hiç ayrı kalmadılarsa diye baslamışsın.ayrı kalanlar ilk ayrılıklarında hastamı oluyor.ne demek bu?
Sosyal ağlarda paylaş

evet köpeğiniz sizden ilk defa ayrılıyorsa, ayrılığa alışkın değilse ! evinizde yaşıyorsa; evi olmayan! bir yerde ve sizsiz ilk 4-5 gün yemek yemez, devamlı ağlar. akabinde zayıflık ve buna bağlı olarak hastalıklar ishal vs. çıkabilir.. yukarıda dediğim şartlarda sizden ayrılması onun için çok zor durumdur.. çok zorda kalmazsanız eğer vermeyin yazık ![signature][hline]EvCiL ToPLisT

[Bu mesaj pigeon tarafından 25 Haziran 2005 14:53 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj pigeon tarafından 25 Haziran 2005 14:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
pigeon, 25 Haziran 2005 14:52 tarihinde demiş ki:
evet köpeğiniz sizden ilk defa ayrılıyorsa, ayrılığa alışkın değilse ! evinizde yaşıyorsa; evi olmayan! bir yerde ve sizsiz ilk 4-5 gün yemek yemez, devamlı ağlar. akabinde zayıflık ve buna bağlı olarak hastalıklar ishal vs. çıkabilir.. yukarıda dediğim şartlarda sizden ayrılması onun için çok zor durumdur.. çok zorda kalmazsanız eğer vermeyin yazık !

öyle bir yazmışsın ki sanki her köpekte bunlar oluyormuş gibi bir anlam cıkabiliyor.bu dediklerin olabılır fakat işini gerektiği gibi yapan yerlerde bu dediklerinin olması zor.tamam şunu kabul etmek lazım bir köpeğin sahibinden ayrılması onun için çok zor bir durum fakat gerekli durumlarda ayrılık olması gerekiyorsa bakıcılık konusunda kendını ispat etmiş yerler var.buralara güvenle bırakılabılır.kolay kolay da bişey olmaz.bir çok köpeğe baktım bu dediğin daha başıma gelmedı.hatta son bakıcılığını yaptığım köpek ilk kez sahibinden ayrılıyordu.hiçbir şey olmadı.
mumkun olduğunca gidilen yerlere köpeklerin de goturulmesinde fayda var.ama bu işleri yapanlarada guvenmek lazım.işlerini gerçekten ii yapanlar var.diyelimki hayvanın onuncu ayrılığı.hayvan bu duruma alışık bişey olmaz(senın dediklerine gore).eğer bu hayvanın sahibi senin gibi dusunup hiçbir yere emanet etmese bu hayvan ayrılığa alışamıycak.tuvalet eğitimi nasıl gerekliyse bazı köpekler için(hepsi için demiyorum)ayrılığı öğrenmekte önemli.

[Bu mesaj scarab tarafından 27 Haziran 2005 14:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Scarab o kadar gereksiz bir tartisma baslatmissin ki.. Bu hayvanlarin sahiplerinden baska bir olayi yok! Sahibi terk ettigi icin olen kopekler biliyorum ben. Eger hayvana gercekten sahiplik yaptiysaniz kesinlikle uzun sure ayri kalinmamali. Psikolojik ve fizyolojik rahatsizliklar basgosterir. Eger cok gerekli bir durum var ise ve kesinlikle biryere birakmaniz gerekiyor ise o zaman dusunulmelidir. Ayrica ulkemizde cok az da olsa pet kabul eden oteller mevcut. Tatile gideceginiz yer kesin degil ise arastirma yapmani oneririm.[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services]
FILES.GEN.TR [New File Center]
Sosyal ağlarda paylaş

evet benim oğlumda askere gittiğimde maalesef yemeyi içmeyi kesti ancak 1 ay serumla yaşatılabildi.. sonrası maalesef bizi yanlız bıraktı.. 7 sene aynı yatağı paylaştık bensizliğe sadece 1 ay dayanabildi..

aldığınız hayvan bir kuş değil o size muhtaç olan, seven, üzülen bir canlı. olayı beslemeyenler maalesef böyle göremiyor.
onlar birer çocuk !

oğlumuza yazılan mektubu okuyun !
http://www.dobermanbuz.net/buz3.html[signature][hline]EvCiL HaYvaN LinKLErİ

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Crane, 29 Haziran 2005 14:50 tarihinde demiş ki:
Scarab o kadar gereksiz bir tartisma baslatmissin ki.. Bu hayvanlarin sahiplerinden baska bir olayi yok! Sahibi terk ettigi icin olen kopekler biliyorum ben. Eger hayvana gercekten sahiplik yaptiysaniz kesinlikle uzun sure ayri kalinmamali. Psikolojik ve fizyolojik rahatsizliklar basgosterir. Eger cok gerekli bir durum var ise ve kesinlikle biryere birakmaniz gerekiyor ise o zaman dusunulmelidir. Ayrica ulkemizde cok az da olsa pet kabul eden oteller mevcut. Tatile gideceginiz yer kesin degil ise arastirma yapmani oneririm.

derdim tartışma baslatmak değil.sadece pigeon nun yazdıklarının yanlış anlaşılabıleceğini bu tur hastalıkların her kopekte kesin olur gıbı bır duşunceye insanların kapılmamasını istemedığım için açıklama yaptım.ayrıca yazdıklarımı okursan hayvan besleyenlerın mumkunse bır yere gıderken hayvanlarını da yanlarında goturmelerını onerdım.uzun surelı ayrılıklardan bahsetmedım.tabiki bende bakamayınca hayvanların sokağa atılmalarına,bır yerlere verilmelerine,uyutulmalarına karsıyım.
benim demek istediklerimle senin anladıkların farklı.belkide sınavlarım yenı bitti 5 haftadır sınavlara gırıyorum.bu yuzden anlaşılabılır bır dılle yazamamış olabılırım.tabı bu arada sınav stresımde var.kesınlıkle tartışma amaçlı değil bilgilendirme amaçlı yazdım bu yazıları.bakıcılık yapan,köpek eğitmenliği yapan arkadaşlarım var.baktıkları kopeklerin basına bısey geldığını ne duydum ne de işittim.ben bu işi hakkını vererek yapan insanların olduğunu ve bu insanlara guvenebıleceğinizi anlatmaya calıştım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...