Eylul Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Kumadam, 29 Haziran 2005 15:10 tarihinde demiş ki: Zaten hiç anlamışlığım yoktur, birden fazla BH, bir Jedi'ya saldırabiliyorken, Jedi'ya kimse yardım edemiyor. Bence bu sistem eğer Jedi bir grup içerisindeyse o grubun Jedi'ya yardım hakkı olmalı, ve o grupta mutlaka mutlaka kendi faction'larında ki özel kuvvetlere katılmış olamalı. Böylece Jedi avlamaya giden orada pvp'sini açmış insanlar olabileceğini bilmeli, Jedi'yı savunacak kişilerde her türlü PvP saldırısına açık olduklarını baştan kabul etmeliler. Bu sistem oyuna daha çok denge getirecektir diye düşünüyorum. Hani derler ya kimseyi memnun edemezsin bu iş biraz öyle. Eskiden bu dediğine yakın bir sistem vardı. Group Tef olayı yani. Bir Jedi'a daldiginda onunla ayni gruptaki diğer jedi'larda sana dalabiliyordu. Bu da şu anki durumun tam tersi aslinda. Hiç unutmuyorum. BH'da 3444 olmuşum yani Jedi görevi alabilecek konuma gelmişim. merak işte bir görev aldim guildden iki arkdaş ile gittik göreve adami Yavin labor'da bulduk. Heyecan bu ya daldik hemen. 1 dak sürmedi sanirim. Meger Geo'dan dönen bir jedi gurubuymuş. Bu arada o donemler miydi şimdi tam animsamiyorum. Full Composit Armor ile Saber kullanabiliyordu Jedilar. Neyse. Demem o ki 5 bh'in 1 jedi'a dalmasi neyse, 5 jedi'in 1 BH'a dalmasi da odur. Aslinda bu ise tam cozumde yok bence. Sadece su olabilir EQ2'de oldugu gibi bir gurup ve atak mantigi getirilir. Bu nedir bir hedefin uzerinde tikladiginda kimlerle gurup gorursun. Dolayisi ile o hedefe saldirdiginda neyle karsilasacagin onceden bilirsin. Attack mantigida sudur ben birine saldirmissam o hedef benimdir artik kimse ona benimle gurup degilse saldiramaz. SWG'de ne oluyor? Ki bence bu genel bir sorun. bir hedefe dalmissin ornegin ama zayif vuruyorsun O sirada bir gurup geliyor. t21 ve carbinelerle iki dakkada hedefe dalip indirip lootlayip gidiyor. Sacmalik. Eq2'de yapamazsin bunu. Tek jedi'a saldirilmasi durumunda bu mantik gecerli olmali. Baska kimse, her iki taraftan da dalamamali. Ama asil BH'lik icin diyeyim daha baska sorunlar var 1. Mission terminal sacmaligi. (bu arada bir arkadas demis mission terminal herkese acik olmali diye bunun mantigini anlamadim. O BH terminali ve sadece BH'lara acik olmali elbetteki) Terminaller daha kullanici dostu olmali. BH'a eziyet noktalari degil. "ben oyuncu gorevi istiyorum, basina odul konulmus olup online olanlari goster" bu soruma direk yanit vemeli. Bazen oturup 3 saat terminal basinda zaman geciriyorsun. Kim var, online mi hadi listeye ekle yok diil devam off offf. 2. Bu oyun bir faction oyunu. Ama taa BH oldugum ilk gunlerde de dedigim uzere BH'in factioni da calismali. Yani Adam neutral ise hem imp, hem rebel, impse sadece rebel, rebelse sadece imp missionlarini yapabilmeli. Ve terminal uzerinde basina odul konan oyuncunun hangi faction'dan oldugunu gorebilmeli. iki saat ugras gorev al. robot harca git ara takip et aaaa sende mi impsin de geri don. Sinir bozucu bir durum. Tamam zamanla bir imp/rebel listesi olusuyor ama yapilmasi zor bir sey degilki...[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537) YAKINSEHIR- Padawan/MBH-MR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 tamamen haklısın...[signature][hline]Shewky Goldbreaker-Doctor of Eclipse FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 jedilerin gucsuzlestirmeleri bence kotu olmus ben mbh ve mriflemanim bir jedi tek yakaladimi kacamiyodu ama bir hunt grubunda felansa zaten digerleri ona heal basiyo pek sansim kalmiyodu ama bir hunt grubundaysa onu zaten healliyolar ama bh lerin terminal olayini duzenlemeleri lazim en azından o kisnin imp veya rebel oldugnu gostermesi yada bana sadece impleri cikarsa cok ii olur.jedi olma olayini bu sekilde zaten engelliyemez suan jedi olan tumjedilere bir sinav bir quest gibi birseye sokcamasi laazim padawanlara bir respec hakkiyla istedikleri mesllege yoneltip geriye kalan jedilere bir quest sinav gibi birsey yapmali bence[signature][hline]SwG~Leate Kane~Bounty hunter olma yolunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bayrog Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Benim herkeze açık olmalı mantığı farklı birşeydi benim kasteddiğim adam oluyor TK hiçbiryerde PvP bulamıyor sonra MOP a gelip mal mal spam yapıyor"LOOKIN FOR FRİENDLY DUEL NO DB"bu mesajları gormeyen biri olduğunu zannetmiyorum. Ayrıca ben eğer Jedi lar gerçekten güçlü olursa herkez term den görev almalı demiştim.Ama benim seeker 1 dakkada bir bulur o adam 5 dakka bekler...[signature][hline]Eclipse BH'ı Bayrog Zar(respec saolsun) [Bu mesaj Bayrog tarafından 29 Haziran 2005 18:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 bu saçmalık nedir ya jedi değilim jedi lara acıdım pistoler değilim novice pistoler ım master doc master cm jedi knight alıyordum duelde adamı uğraştırdım duelin sonunda alacakmıydı belli değil daha overtler geldi aldı jedi ı duelin ortasında duel yarıda kaldı bu ne saçmalıktır ya[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 valla heal olayı çok kötü olmamış , saberım hem daha çok vuruyor hem daha az force harcıyor... jedilik nasıl battı?[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: Eylul, 29 Haziran 2005 17:31 tarihinde demiş ki: said: Kumadam, 29 Haziran 2005 15:10 tarihinde demiş ki: Zaten hiç anlamışlığım yoktur, birden fazla BH, bir Jedi'ya saldırabiliyorken, Jedi'ya kimse yardım edemiyor. Bence bu sistem eğer Jedi bir grup içerisindeyse o grubun Jedi'ya yardım hakkı olmalı, ve o grupta mutlaka mutlaka kendi faction'larında ki özel kuvvetlere katılmış olamalı. Böylece Jedi avlamaya giden orada pvp'sini açmış insanlar olabileceğini bilmeli, Jedi'yı savunacak kişilerde her türlü PvP saldırısına açık olduklarını baştan kabul etmeliler. Bu sistem oyuna daha çok denge getirecektir diye düşünüyorum. Hani derler ya kimseyi memnun edemezsin bu iş biraz öyle. Eskiden bu dediğine yakın bir sistem vardı. Group Tef olayı yani. Bir Jedi'a daldiginda onunla ayni gruptaki diğer jedi'larda sana dalabiliyordu. Bu da şu anki durumun tam tersi aslinda. Hiç unutmuyorum. BH'da 3444 olmuşum yani Jedi görevi alabilecek konuma gelmişim. merak işte bir görev aldim guildden iki arkdaş ile gittik göreve adami Yavin labor'da bulduk. Heyecan bu ya daldik hemen. 1 dak sürmedi sanirim. Meger Geo'dan dönen bir jedi gurubuymuş. Bu arada o donemler miydi şimdi tam animsamiyorum. Full Composit Armor ile Saber kullanabiliyordu Jedilar. Neyse. Demem o ki 5 bh'in 1 jedi'a dalmasi neyse, 5 jedi'in 1 BH'a dalmasi da odur. Aslinda bu ise tam cozumde yok bence. Sadece su olabilir EQ2'de oldugu gibi bir gurup ve atak mantigi getirilir. Bu nedir bir hedefin uzerinde tikladiginda kimlerle gurup gorursun. Dolayisi ile o hedefe saldirdiginda neyle karsilasacagin onceden bilirsin. Attack mantigida sudur ben birine saldirmissam o hedef benimdir artik kimse ona benimle gurup degilse saldiramaz. SWG'de ne oluyor? Ki bence bu genel bir sorun. bir hedefe dalmissin ornegin ama zayif vuruyorsun O sirada bir gurup geliyor. t21 ve carbinelerle iki dakkada hedefe dalip indirip lootlayip gidiyor. Sacmalik. Eq2'de yapamazsin bunu. Tek jedi'a saldirilmasi durumunda bu mantik gecerli olmali. Baska kimse, her iki taraftan da dalamamali. Ama asil BH'lik icin diyeyim daha baska sorunlar var 1. Mission terminal sacmaligi. (bu arada bir arkadas demis mission terminal herkese acik olmali diye bunun mantigini anlamadim. O BH terminali ve sadece BH'lara acik olmali elbetteki) Terminaller daha kullanici dostu olmali. BH'a eziyet noktalari degil. "ben oyuncu gorevi istiyorum, basina odul konulmus olup online olanlari goster" bu soruma direk yanit vemeli. Bazen oturup 3 saat terminal basinda zaman geciriyorsun. Kim var, online mi hadi listeye ekle yok diil devam off offf. 2. Bu oyun bir faction oyunu. Ama taa BH oldugum ilk gunlerde de dedigim uzere BH'in factioni da calismali. Yani Adam neutral ise hem imp, hem rebel, impse sadece rebel, rebelse sadece imp missionlarini yapabilmeli. Ve terminal uzerinde basina odul konan oyuncunun hangi faction'dan oldugunu gorebilmeli. iki saat ugras gorev al. robot harca git ara takip et aaaa sende mi impsin de geri don. Sinir bozucu bir durum. Tamam zamanla bir imp/rebel listesi olusuyor ama yapilmasi zor bir sey degilki... +1 demek bana sebep olmuyordu dimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Denge icin kesinlikle bh unlock edilmeli o zaman kimsenin itirazi olmaz(Gerci artik cok gec ama) Yanliz bh'nin faction u olayina katilmiyorum bh her türlü faction'u keser isterse kendi factionundan olsun farketmez cünkü Emperor butun jedilerin olmesini istiyor jedinin imperial olmasi farketmez [Bu mesaj Sylian tarafından 30 Haziran 2005 12:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Öncelikle SOE'nin yapımcılığında SWG, ne filimlerle ne de SW adına çıkmış kitaplar ile birebir uyuşuyor ve uyuşturmamız gerekiyor. Sinema da olmayan ama expanded universe adı altında yazılmış kitaplar da bahsedilen bir konu var ki bence onu da dikkate almak lazım eğer illa bir mesnet aramak istiyorsak. İmpratorun, "shadow" diye adlandırılmış güç arayıcıları ile hem yeni jedi'ları keşfetmek hem de evrene dağılmış diğer jediları kendi saflarına çekmek eğer gelmiyorlarsa öldürmek için kurmuş olduğu gizli teşkilatı söz konusu. Bu açıdan baktığımda her Jedi avlanacak gibi bir yaklaşım göremiyorum. Keza, BH gibi meslekte oynayan kişinin herhangibir factiona bağlı olmaması lazım bence, para için kelle avcılığı yapıyorsunuz, bu nedenle para için herşeyi, herkesi hedef alabilmeniz lazım. Mesela ben bir smuggler olarak peşime bir kelle avcısının düşmesini isterdim. Sonuçta herkes ve herşey avlanabilmeli. Oyuna ilk başladığımız 2003 yılında hayalimiz oyuncuların başka oyuncuları avlaması için BH'lara iş vermeleriydi. Neyse, Han Solo özentiliğim de bu kadar olur zaten.... :) Hele bir YT-1300 alayım o zaman görün. Ayrıca Eylül'ün belirtiği gibi eskiden TEF olayı çok mantıklı idi. Bu oyunlarda yaptığımız her hareketin sonuçlarına katlanmalıyız, denge için kağıt-makas-taş olmalı. BH'lar nasıl grup olup bir kişinin peşine düşüyorlarsa Jedi'larda grup olabilmeli. Bir çok eksiği olabilir (hoş hangi MMORPG'nin yok) ama SWG'de en çok sevdiğim şey her server da sadece 1 karakter açabiliyor olmanız, bence diğer oyunlardan SWG'yi ayıran en önemli özellik. Keşke diğerleri de böyle olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Dün gece çok az bakma firsatim oldu pub19'a. Lvl109'lari fazla zorlanmadan sololayabiliyordum. Bu sefer lvl109 yerine Lvl111(?) spawn oldu iki tane. 4 ya da 5 kez oldum. Alismak biraz zaman alacak sanirim. Ama genel fikrim cok da kotu degil. Heal olayi Jedi'da gercekten cok abarti idi. Boyle daha zevkli olabilir gibi geliyor bana.[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537) YAKINSEHIR- Padawan/MBH-MR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: tunch, 30 Haziran 2005 09:30 tarihinde demiş ki: valla heal olayı çok kötü olmamış , saberım hem daha çok vuruyor hem daha az force harcıyor... jedilik nasıl battı? o genel olarak bi artış. elemental dmg lar açıldığı için daha fazla vuruyo. said: Sylian, 30 Haziran 2005 12:47 tarihinde demiş ki: Denge icin kesinlikle bh unlock edilmeli o zaman kimsenin itirazi olmaz(Gerci artik cok gec ama) Yanliz bh'nin faction u olayina katilmiyorum bh her türlü faction'u keser isterse kendi factionundan olsun farketmez cünkü Emperor butun jedilerin olmesini istiyor jedinin imperial olmasi farketmez bh ile ilgili yapılacak yenilikler bi reportajda açıklanmış: http://swvault.ign.com/View.php?view=DevNotes.Detail&id=61[signature][hline]Alo-matik Üye - ? Toledor: Mikinde sorunmu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Ayrıca bir şey daha var İmparatorluk her jedi'in olmesini istiyor diye bir şey yok. Sith Jedi'lari bilmiyoruz filmlerde. Ya da Dart Moul gibi adamlari Jedi saymayacak miyiz. Filmde hep soylenen yi taraf ve karanlik taraf oldugu degil mi. Eee karanlık taraf sadece Palpatine ve Darth Vader degil herhalde. Imparatorluk sadece kendi icin tehlike olusturabilecek Jedi'lari oldurdu. BH eger imparatorluk icin calisiyor ise, imparatorluk icin calisan bir jedi oldurmesi size cok mantikli geliyorsa bir sey diyemiyecegim. Bu bana gore sacmaliktir. Ayni sekilde rebel BH'in, rebel bir Jedi avlamasi da. A neutral olursun her ikisini de avlarsin. imp'te jedi gormedik ama soyle ornekleyeyim. Yoda, Winduyu oldurmesi icin BH tutmus. Eeee ne bu şimdi. Ama SOE nin yaptigi sacmaliklara bakinca normal geliyor. En basindan sadece implerden olusan bir av gurubunda saber kullandigin zaman terminale dusmen sacmalik bir kere. Alexa kesin SOE'de calisan biri boyle bakinca. Obi ile qui kilic tekniği çalışıyorlar diyelim sonra kalkip birbirlerini imp'a ihbar ediyorlar.... Oha yani. Birak film veya gercek mantigi, oyun mantigina da ters bir durum.[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537) YAKINSEHIR- Padawan/MBH-MR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Eh evet rebelin rebel jedi kesmesi cok sacma cunku terminaldeki jediler imparatorluk tarafindan konulmus her neyse mantiken su anki jedilerin zor durumda olmasi da normal cunku bu devirde zaten jedi sayisi cok az yasiyanlarin cogu saklaniyor ama burada buyuk bir haksizligin var oldugunuda kabul ediyorum sonucta jedi kasmasi en zor prof. o kadar exp grindden sonra uber bir class olmasi lazim bir vurusta 20 player alacak kadar ama oyle degil soe jedi olanlarin uber olmamayi kabul edip oynamasini istiyor bence soe bu konudaki tutumunda hakli(Yanlis anlamayin belki jedim yok ama 2 yildir bu oyunu oynuyorum ve su an fs exp grind ediyorum eger jedi acabilirsem master olsam bile bh tarafindan kesilebilecegimi kabul edecegim)en azindan artik kose basi jedi olamayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 rebel rebeli öldüremez diye bişey mi vardı??? ben şimdiye kadar filmlerdede hiç rastlamadım müslüman müslümanı öldüremez gibi bişey olmuş[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Doctor of Eclipse -----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Lol sanirim yanlis anladin rebel in imparatorluk adina calismasi sacma dedim tabii casus da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 casusluk ztn mesela rusyada yaşayan ama amerika tarafından yönlendirilen rus caasusları (örnekler issallah çk saçma diildir)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Doctor of Eclipse -----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 sith düzeninde sadece 2 kişi vardır , 1 usta ve 1 ogrenci...[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: tunch, 30 Haziran 2005 09:30 tarihinde demiş ki: valla heal olayı çok kötü olmamış , saberım hem daha çok vuruyor hem daha az force harcıyor... jedilik nasıl battı? novice pistol jedi ı rezil ediyorsa swg bitmiştir[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: HarunRasit, 30 Haziran 2005 17:47 tarihinde demiş ki: Sylion ve onun gibi dusunen arkadaslara bir iki sorum var kitaplari okumadim ancak sunlari sormak geciyor icimden Bh her factiondan mission alabilmeli ise benim emperor olmama neden musaade var eger var ise bunu boyle kabul etmeli isem oyun boyle diyerek , benim factionum beni neden kesebilmeli bu ne sacmaliktir Imparatorluk jedileri istemiosa rebel bh lar ne is yapacak niye yapacak neden rebel jedileri kesiyor bu adamlar ?? adam rebelse neden imparatorluun isteigini yapsin die soruyormusunuz kendinize ?? valla bir aciklama rica edecem sizden Tahminim su siz jedi keserek eglencenize bakacaniz biryandanda ucbeskurus para kazanacaginiz bence, mantik filan yok bu isime gelio ben bole istiom bole olmali tamamen turk isi işin komik yanı o adam grind xp ediyor imparatorluğa karşı savaşıyorsunuz bu adamla sırt sırta , rebellionsunuz ve sen kendi tarafında senin orduna güç katacak adamı öldürüyorsun varmı böyle saçma birşey.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: Sylian, 30 Haziran 2005 12:47 tarihinde demiş ki: Denge icin kesinlikle bh unlock edilmeli o zaman kimsenin itirazi olmaz(Gerci artik cok gec ama) Yanliz bh'nin faction u olayina katilmiyorum bh her türlü faction'u keser isterse kendi factionundan olsun farketmez cünkü Emperor butun jedilerin olmesini istiyor jedinin imperial olmasi farketmez [Bu mesaj Sylian tarafından 30 Haziran 2005 12:56 tarihinde değiştirilmiştir] imperial bh nin imperial jedi öldürmesine hiçbirşey diyemem ama direnişten birisinin direnişi kesmesi bana çok saçma geliyor.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 iyi de imparator kelle avcılarını sadece kişileri yanı ne bileyim Han Solo gibi adamları öldürsünler diye tutarlar. Jedleri öldürmek için kendi Dark Jedilerini yetiştiriyor Vader ve Palpatine ve bunlar Jedileri bulup öldürüyor ya da DarK Side'a geçirtiyor.Bunun açıklamasını daha önce yapmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bayrog Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: [b]Arkansis, 01 Temmuz 2005 10:17 tarihinde demiş ki işin komik yanı o adam grind xp ediyor imparatorluğa karşı savaşıyorsunuz bu adamla sırt sırta , rebellionsunuz ve sen kendi tarafında senin orduna güç katacak adamı öldürüyorsun varmı böyle saçma birşey. Abi Eğer Eclipsede isen ve omuz omuza kendi faction ınla savaştığın zamanlar ve yerler varsa bana da sole.Şimdiye kadar-Bir kere Naboo'yu dark jedilar basmıstı-buyuk PvP ler goremedim.Butun SS lerde var ama canlı goremiyorum.Aranızda bole PvP lere katılan varmı???[signature][hline]Eclipse BH'ı Bayrog Zar(respec saolsun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 butür pvp lere 20 den fazla kere katıldım kışın günde 4 saatin üzerinde pvp yapıyordum malesef amerika saatiyle saatimiz uyuşmadığından adamlar geçe 12 den sabah 8 e kadar ki aralıkta pvp yapıyorlar. Geri kalanda çıkan pvpler eğlenceli fakat kısa sürüyor. Genelde bu tür olaylar theed, mop vs vs gibi yerlerde nadir olur , oyunu oynamasını iyi bilen tipler bu gibi yerleri tercih etmezler lag vs vs gibi olaylar yüzünden. Arada uğranılmasının nedeni ise ya orada kamp yapılıyordur imperial yada rebeller tarafından bu kampların bozulmak istenmesidir. lok nyms sp nin önünde 40 kişinin üzedrinde combatlar çok gördüm. Genelde lok da veya danto da base yakınlarında veya daha önceden kararlaştırılmış mekanlarda kapışıyorlar.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bayrog Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Bende dün büyük bir şans eseri Sonicman diye biri ile tanıştım 2 grup olduk theed ve mop ta rebel knight avladık.Dehşet bir olaydı!!! Jedi kasmayı bıraktım artık action insanı olmaya karar verdim insan sıkılıyor av av...[signature][hline]Eclipse BH'ı Bayrog Zar(respec saolsun) [Bu mesaj Bayrog tarafından 02 Temmuz 2005 16:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar