Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardım Eder misiniz ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İyi günler arkadaşlar.Birkaç sorum olacak bundan dolayı sizi rahatsız ediyorum izin verirseniz sorularıma geceyim.

1] Gumpicleri nereden bakıyoruz burada arama yaptım gump diye 3 sayfa sonuc verdi birinde aradıgımı buldum inside uodan diyordu fakat nasıl oldugunu anlamadım.

2]Son sorum da inside uonun animation bölümünde boynuzlu unicorn ve ona benzer hayvanlar var ve ben onları normal unicornla değiştirmek istiyorum resimlerini.Bunu nasıl yapabilirim.

Teşekkür ettim cevaplarınız için.
Mesaj tarihi:
http://kortez84.sitemynet.com/scripts/_nsideresim.rar

ama bak scripts yazan yeri goruomusun /s cript s/ aralardakı boslukları sil o yuzden girmiyor burası bu sekılde algılıyor nedense

[Bu mesaj Kortez tarafından 02 Temmuz 2005 15:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
/ script s/ bu kısmdakı aralıkları sil bende gene aralık olarak tanıor yanı otomatık kendısı aralık verıyor s ile t nin arasını kapat ve slaj la s nin :)[signature][hline]Rekabet mi yoksa kıskanclıkmı bu ikisinden hangisinin gercek oldugunu insan oglu asla çözemez!!!
heracles.myfreebb.com
Mesaj tarihi:
orda Inside uodaki butun herseyın komutlarını nerde bulucagın gosteren bir sekil yaptım istedigin seyi bir sefer tıklıyorsun ve kırmızı ıle cevrilmis alt kısımdaki yerde telepic leri yani şekil kodları cıkıyor.[signature][hline]Rekabet mi yoksa kıskanclıkmı bu ikisinden hangisinin gercek oldugunu insan oglu asla çözemez!!!
heracles.myfreebb.com
Mesaj tarihi:
vardır ama sen farkedememişindir çünkü okadar cok varki insan dalgınlıkla gecmiş oluyor cunku world dakı hersey orda var.[signature][hline]Rekabet mi yoksa kıskanclıkmı bu ikisinden hangisinin gercek oldugunu insan oglu asla çözemez!!!
heracles.myfreebb.com
Mesaj tarihi:
Verdata patchlemekten anlıyormusun ki bunun icin verdata patchlemen lazım yada o sekilde olan bir serverınkini alman lazım..[signature][hline]Rekabet mi yoksa kıskanclıkmı bu ikisinden hangisinin gercek oldugunu insan oglu asla çözemez!!!
heracles.myfreebb.com
  • Yeni Oluştur...