Vendus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 İyi günler arkadaşlar.Birkaç sorum olacak bundan dolayı sizi rahatsız ediyorum izin verirseniz sorularıma geceyim. 1] Gumpicleri nereden bakıyoruz burada arama yaptım gump diye 3 sayfa sonuc verdi birinde aradıgımı buldum inside uodan diyordu fakat nasıl oldugunu anlamadım. 2]Son sorum da inside uonun animation bölümünde boynuzlu unicorn ve ona benzer hayvanlar var ve ben onları normal unicornla değiştirmek istiyorum resimlerini.Bunu nasıl yapabilirim. Teşekkür ettim cevaplarınız için.
Kortez Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 1.Eger scriptsler icerisinde soruyorsan gump klasorunden bakıyorsun ama kendin şeklini gormek icin ise Inside uo programından buradan cekebilirsin. 2.Onun icinse Verdata patchlemen lazım heracles.myfreebb.com [Bu mesaj Kortez tarafından 02 Temmuz 2005 15:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Vendus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuları acabilirmisin mesela inside uonun gump klasorunde blank scroolun idsi var mı yada verdata pathci nasıl yapıcam nerden bulucam
Kortez Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Aklına gelebilecek hersey var bak simdi sana bir Buradan bak ornegini yollım resımlerle anlatım anlarsın heracles.myfreebb.com [Bu mesaj Kortez tarafından 02 Temmuz 2005 15:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Vendus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Arkadasım saolda site acılmıor ??
Kortez Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 http://kortez84.sitemynet.com/scripts/_nsideresim.rar tıkla yada gene calısmassa http://kortez84.sitemynet.com/scripts/_nsideresim.rar bunu adres cubuguna yaz
Vendus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Yok hal acılmıor böyle bir sayfa sunucularda yok dior
Kortez Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 http://kortez84.sitemynet.com/scripts/_nsideresim.rar ama bak scripts yazan yeri goruomusun /s cript s/ aralardakı boslukları sil o yuzden girmiyor burası bu sekılde algılıyor nedense [Bu mesaj Kortez tarafından 02 Temmuz 2005 15:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Kortez Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 / script s/ bu kısmdakı aralıkları sil bende gene aralık olarak tanıor yanı otomatık kendısı aralık verıyor s ile t nin arasını kapat ve slaj la s nin :)[signature][hline]Rekabet mi yoksa kıskanclıkmı bu ikisinden hangisinin gercek oldugunu insan oglu asla çözemez!!! heracles.myfreebb.com
Vendus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Cekiorum suan da napıcam bununla :D
Kortez Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 orda Inside uodaki butun herseyın komutlarını nerde bulucagın gosteren bir sekil yaptım istedigin seyi bir sefer tıklıyorsun ve kırmızı ıle cevrilmis alt kısımdaki yerde telepic leri yani şekil kodları cıkıyor.[signature][hline]Rekabet mi yoksa kıskanclıkmı bu ikisinden hangisinin gercek oldugunu insan oglu asla çözemez!!! heracles.myfreebb.com
Vendus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 bendeki inside da neden nightmare falan yok
Kortez Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 vardır ama sen farkedememişindir çünkü okadar cok varki insan dalgınlıkla gecmiş oluyor cunku world dakı hersey orda var.[signature][hline]Rekabet mi yoksa kıskanclıkmı bu ikisinden hangisinin gercek oldugunu insan oglu asla çözemez!!! heracles.myfreebb.com
Vendus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 evet varmıs bu ilk soruya yanıt oldu gelelim ikiye ikide napcaz :D
Kortez Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Verdata patchlemekten anlıyormusun ki bunun icin verdata patchlemen lazım yada o sekilde olan bir serverınkini alman lazım..[signature][hline]Rekabet mi yoksa kıskanclıkmı bu ikisinden hangisinin gercek oldugunu insan oglu asla çözemez!!! heracles.myfreebb.com
Vendus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 verdata patchi nereden bulucam kendimiz yapamayız herhalde
Kortez Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=30734 burdakı scripts adreslerinden bırınden ındırebılırsın ve kenı verdatanı yapabılırsın[signature][hline]Rekabet mi yoksa kıskanclıkmı bu ikisinden hangisinin gercek oldugunu insan oglu asla çözemez!!! heracles.myfreebb.com
Öne çıkan mesajlar