arcane Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 korn un en boktan halinde denk geldik ya, senelerdir bekliyordum bu mu geldi gele gele lol.[signature][hline]comand falied Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 The Cure'unda 2 elemanı ayrılmış öle duydum klavyecisi ve gitaristi..[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 allam o ceza ne gezer ya.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 peki şöyle sorayım, geçtiğimiz sene 50 cent ve tayfası geldi, gene bir sürü rockçı gitti, bu sene korn, offspring, cure, skin geliyor gidilmemesi ya da itiraz edilmesi için bir sebep göremiyorum. Hatta ve hatta bana göre Ceza müziğiyle degil ama duruşuyla ve piyasadaki konumuyla rock piyasasına çok çok yakın olan bir şahsiyet. Başarılarını zaten saymıyorum bile. Şahsen ben rockncoke ta cezayı seyredecegim için çok mutluyum...[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 yukarıda rock istanbulla rockncoke a gelcekleri karşılaştıran arkadaşa şunu söylüyorum: rockistanbula megadeth değil megadave geliyor :D karıştırmayalım :)[signature][hline]Demon Of The Fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: hellspe, 15 Haziran 2005 00:47 tarihinde demiş ki: biraz daha düşün megadeth korn,offspigring,cure ben megadeth derim ama bence o kadar emim olma metal sevmiyorsam ne olacak abi :)[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 o zmn en iyi fest. deme biras daha arastır gelcek grupları[signature][hline]semPATİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: arian, 15 Haziran 2005 12:20 tarihinde demiş ki: The Cure'unda 2 elemanı ayrılmış öle duydum klavyecisi ve gitaristi.. doğru ama insanlar micheal smith görmek istiyor Ben Foo Fighters Gelecek Dunya Turnesi yapıyorlar In Your Honor albümü ile diye duymuştum Rockin' coke ' a geliomus sanırım[signature][hline]Velvet Revolver Türkiye'ye Gelsin I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ceza sux, böyle insanlardan hiç haz etmem.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: aquila, 15 Haziran 2005 20:06 tarihinde demiş ki: beatles da gelcekmıs... :-O yuahahahhahahahh abi biras fazla salladın ya :D[signature][hline]semPATİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 yok hatta Pink Floyd hyde park'tan sonra rock'ncoke'â gelio.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Pink Floyd demeyin ağlarım..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 zaten daha 3 ay var fest.e o zamana kadar çıkacak olan grupların değişme olasılığı vardır yani, ama bunlar bile yeterli bana kalırsa[signature][hline]Your Ad Here! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: hellspe, 15 Haziran 2005 19:59 tarihinde demiş ki: o zmn en iyi fest. deme biras daha arastır gelcek grupları arkadaşım iyi de ben bi karşılaştırma mı yapmışım? kişisel müzik zevkimden bahsettiğim postun sonunda kendi tercihimi belirtmişim, ben şuna değil buna gitmeyi tercih ediyorum şeklinde. nesini yadırgadın, neyi ters geldi anlamadım. gitmeyelim mi, sen x e gidiyosun diye başkası y ye gitmesin mi, onu daha iyi bulamasın mı kişisel kriterlerine göre? rockistanbula değil rockncoke a gidiyorum abi gocunma mı söz konusu, nedir, çıkış noktasına anlam veremedim?[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 burada yazdıklarınızın %99 u sallama. her sene söylüyolar ama gelen giden yok. geçen sene rock n coke a 50 cent i getirdiler bu sene 51 cent i getirirlerse şaşırmam.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 abicim bi biletix sitesine bakıver bi zahmet :)[signature][hline]Your Ad Here! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 basın toplantısı yapıldı arkadaşım, bangır bangır reklam yapmaya başlıcaklar cure,korn,offspring die...[dream tv başladı açıkcası gelio gelio die][signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regarnur Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 http://www.offspring.com/cgi-bin/WebObjects/Offspring.woa/wa/tour inanmayanlar tıklayıp aşağı iniversin...[signature][hline]regarnur kharta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 direk The Offspring için gelicem... hayatımın grubudur... baya sevindim bu habere ya..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 benim için gayet eglenceli bi fest olucak ama hem offspring hem cure hem kornu ayri ayri seven insanlar birarada garpi bi goruntu olucak[signature][hline]gürültü kutsaldır :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 @MonTezaus abi ben senin muzik zevkine bişi demiom sadece bu fest. en iyi fest. olmıcak hatta en berbatlarıddan olcak kornun solo gitaristi ayrılmıs curedan 2 eleman ayrılmıs offspring bişi yaparsa yapar... bende en iyi fest. rock dalında en iyi fest. diorsan yanılıon ben bunu muzik zevkime gore deil genel olarak soluom seni bilemem sen muzk zevkine gore soylieblrsin...[signature][hline]semPATİ [Bu mesaj hellspe tarafından 16 Haziran 2005 01:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ya uf belki adam skine hot hot heate hasta belki kornun solo gitaristine sinir oluyo insanlarin zevkine karisma iste sana gore en berbati olcka niye otorite gibi konusuyosunki?????[signature][hline]gürültü kutsaldır :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Katılan isimleri pek sevmem, hepsini toplasan Megadeth etmez benim için. Ama tarzına göre dünya çapında gruplar getiriliyor, takdir etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 uyyy, umarım radiohead gelmez de kafamı taşlara vurmam. o sıralar yaz okulu sınavları olacak çünkü muhtemelen.[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Ne Umarım Radiohead Gelmezi ya? Keşke Gelse..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar