duende Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 oha nerden buldun o fotoyuuu[signature][hline]bi gun bi adam ortalikta dolasiyomus :-) sonra horace ve arkadaslarii adamin yolunu cevirmis :horace:8-):rock::yapma::utaniem: hep birlikte halay cekmeye karar vemisler :tebrikz: -horace sirayi bozma ve bu guzel hikayemizinde sonuna geldik
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 photoshop tan?=)[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 harbi nerden o foto ?[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
requem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Afiş işte o, basın toplantısı yapıldı...
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 kötü olmuş afiş, + radiohead istiyoruz biz=)[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 radiohead gelmez bence..gelirse ztn kalabalığı düşünemiyorum.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
duende Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 puhahaha ciddiye al1p sevinmi_tim[signature][hline]bi gun bi adam ortalikta dolasiyomus :-) sonra horace ve arkadaslarii adamin yolunu cevirmis :horace:8-):rock::yapma::utaniem: hep birlikte halay cekmeye karar vemisler :tebrikz: -horace sirayi bozma ve bu guzel hikayemizinde sonuna geldik
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bencede fotoşop :)[signature][hline][b]Velvet Revolver Türkiye'ye Gelsin Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 onu bunu bilmem de harbici offspring 4 eylülde sallıyo ortalığı yani :) official sitede yazıyor :-)[signature][hline]Your Ad Here!
frenquit Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 offspringin sitede var zaten afi$, turkiyeye gelmesini en cok istedigim gruplar olarak the cure ve offspring ayni etkinlikte gelince, bana da sadece $imdiden bilet aramalarina girmek du$er
Estella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 cure geliyo ya millet birbirini yer orda pek bi alakasız olcak ama deftones hiç mi gelmicek:([signature][hline]it feels good to know you are mine
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 yok gidicektim, korn geldigi icin gitmicem..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
Fixx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Ahah abi ne photoshopu ya Offspringin sitede gördüm afişi gruplar hakkında fikriniz olsun diye koydum..:)
duende Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 su resmin oldugu siteye link verirmisiniz birilerini cok cok pis g.t edicemde dipnot:hellspeyi[signature][hline]bi gun bi adam ortalikta dolasiyomus :-) sonra horace ve arkadaslarii adamin yolunu cevirmis :horace:8-):rock::yapma::utaniem: hep birlikte halay cekmeye karar vemisler :tebrikz: -horace sirayi bozma ve bu guzel hikayemizinde sonuna geldik
montezaus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 seneye inşallah radiohead.......... yok abi, umut kurmamak lazım aslında boşu boşuna. yunanistana mı gidiyorlarmış, ona da razıyız artık. hangi festival, nedir bilen varsa özelden atabilir mi acaba bi zahmet. rockncoke rockistanbula nazaran oldukça iyi bence, bi ihtimal gidebilirim[signature][hline]### not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com [Bu mesaj MonTezaus tarafından 14 Haziran 2005 23:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Einherjer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ceza ki hardrock ın devlerinden.. ibabisyandır ibabisyan die gezer.. of of manyak olcak süper head bang yapıcam falla bu seneki en iyi rock fest olcak.[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound.
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: MonTezaus, 14 Haziran 2005 23:25 tarihinde demiş ki: seneye inşallah radiohead.......... yok abi, umut kurmamak lazım aslında boşu boşuna. yunanistana mı gidiyorlarmış, ona da razıyız artık. hangi festival, nedir bilen varsa özelden atabilir mi acaba bi zahmet. rockncoke rockistanbula nazaran oldukça iyi bence, bi ihtimal gidebilirim biraz daha düşün megadeth korn,offspigring,cure ben megadeth derim ama bence o kadar emim olma[signature][hline][b][i]Büyük konuşma Büyük düşün
duende Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 karde_im zevk meslesi bu daha ii bu daha kotumu diceksnz bu arada rock n coke blet fiyatlar1n1 blen vrmi?[signature][hline]bi gun bi adam ortalikta dolasiyomus :-) sonra horace ve arkadaslarii adamin yolunu cevirmis :horace:8-):rock::yapma::utaniem: hep birlikte halay cekmeye karar vemisler :tebrikz: -horace sirayi bozma ve bu guzel hikayemizinde sonuna geldik
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Daha çıkmadı biletler galiba..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 benim bildiğim kadarıla çıktı indirmli biletler 55 ytl'mi neymiş ole bişeymiş :-?[signature][hline]İmza yok parmak basayımmı ağabey ?
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 afişte indirimli biletler için 20 Haziran 4 Temmuz yazıor Babalar Günü+Pizza Hedesi+Paintball derken ona nereden para bulucam cok merak ediyorum...[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 20 Haziran'da satışta olduğu yazıyor da, ne kadar olduğu yazmıyor. Ben mi göremedim yoksa ?[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 yok yazmıyor, diğer festivallere ve geçen seneki fiyatlara göre bir tahminde bulunabiliriz aslında, ben kamp+kombine yi 55-60 falan bekliyorum, 70e cıkmaz tahminimce[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: ZaugnaKhaldun, 15 Haziran 2005 11:49 tarihinde demiş ki: afişte indirimli biletler için 20 Haziran 4 Temmuz yazıor Babalar Günü+Pizza Hedesi+Paintball derken ona nereden para bulucam cok merak ediyorum... çok guldum buna :lol: bu arada biletler 100 milyon fln olcak diolar hadi hayrılısı[signature][hline]semPATİ
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 http://www.biletix.com/rnc05/[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : MFO- Ali Desidero | arşiv******
Öne çıkan mesajlar