Frenzy Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Arkadaslar yakın zamanda bir server açmayı düşünüyoruz hosting ve client yapımı en büyük eksigimiz şu anda bi arkadaşın evinden idare ediyoruz ama host bulduk gibi de belki ucuz bildikleriniz vardır iyi olanları bi zahmet yazarsanız bir de Client yapımı için hangi program nasıl kullanılıyo bi yardım ederseniz çok iyi olcak Hepinizi beklerim şimdiden server www.nothinguo.tr.cx reklam olmasın da :P bi yardım edin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Tüm hakkı saklıdır.Alınamaz, kopyalanamaz, değiştirilip yayınlanamaz.Tüm hakları Nothing UO'ya aittir. Belgeleri Yayınlarmısın ?[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 host için [spo1=Msn][email protected][/spo] görüşebilirsin.[signature][hline]~®âi ~ blackchaos, 15 Haziran 2005 23:18 tarihinde demiş ki: Git annene sor bakalım ayşenin zarı delindi nasıl diktiricez diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frenzy Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: Cyclone, 01 Temmuz 2005 02:32 tarihinde demiş ki: Tüm hakkı saklıdır.Alınamaz, kopyalanamaz, değiştirilip yayınlanamaz.Tüm hakları Nothing UO'ya aittir. Belgeleri Yayınlarmısın ? espri mi yaptın biz mi anlayamadık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Sen Espri YApmışsın oRası belli.. ELinde Hiç Bir BElge OLmadan Nasıl Öyle Bişi Yazarsın Birz Anlayamadımda. Neyse...... Zaten uykum var[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 konuyu saptırmayalım ve arkadasın hevesini kırmayalım sen sanıyormusun ki paticik de bu logoları patentledi? şimdi soruna gelirsek Client yapımı derken kastın ne eger koruma programı gibi bişi istiyorsan ve profesyonel bişi istiyorsan para ile wildgenie den alabilirsin. ama yok benimkisi korumasın diyorsan client edit diye arama yap bulacaksın bu forumlarda. Host a gelirsek Böyle msn verenlerle iş yapmaya kalkarsan (alınmasın kimse herkes demiyorum.) cogunlukla yarı yolda kalırsın ve parandanda olursun. Önerim iyi bir host firması ile anlas hatta ingilizcen varsa direk yurt dısından satın al. www.hostbul.net[signature][hline]Emekli UO'cular Derneği Uye No : 00000000001 Chaos Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egemen_i Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: Cyclone, 01 Temmuz 2005 02:32 tarihinde demiş ki: Tüm hakkı saklıdır.Alınamaz, kopyalanamaz, değiştirilip yayınlanamaz.Tüm hakları Nothing UO'ya aittir. Belgeleri Yayınlarmısın ? Yayınlamak zorundamı hayret ya adam ne yazmış sen yazıdan neyi çekip almışsın tartışma konusu yapıyorsun size biraz fazla kaçtı burası size, ultima-strike var bak orda takılın fena değil orasıda. *allahım sen sabır ver* ....[signature][hline]Potty [Bu mesaj egemen_i tarafından 01 Temmuz 2005 03:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laiquendo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Cyclone belki konuyu saptırmış olabilir ama çok güzel bir noktaya da ayak basmış. Bilinçsiz kullanıcı olduğumuz için bu gibi şeyler bilenlerin dikkatini çeker.. Bence ayıbı yapanı yargılamak lazım, yagıcı değil.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 [email protected] bence iyi bir host. bu kişinin 3-5 makinesini kullandım. tr hat alıcaksanız müthiş. yurtdışıda iyi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d1s0rder Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: simonare, 01 Temmuz 2005 03:50 tarihinde demiş ki: [email protected] bence iyi bir host. bu kişinin 3-5 makinesini kullandım. tr hat alıcaksanız müthiş. yurtdışıda iyi tabi. ahah ulan en son herkez canürge dönmü$ bu kadar yalaklanmak olmaz be.[signature][hline]- TLNE - KSiempre ownz himself! Find Your Extacy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Canerin En Kötü Makinesi Bile Baglantısı İle 200 kİşi Rahat kAldırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kortez Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 sanırım o bahsettıgın olay bıraz zor Cyclone cunku bıldıgım kadarıyla hostbaba nın suan dadicate sorunu var ve dadicate degıstırdıkten sonra haklısın ozaman olabılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 dedicate diil datacenter. oda 1-2 güne değişiyo bildiğim kadarıyla. datacenter biraz fazla yüklenmeye başlamış ama halloldu biliyorum ben :)[signature][hline]Ultima Online ScriptMania Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 www.line.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 mike doğru senin bi zaman sponsorundu orası dimi. nasıl oluyorda eski sponsorunu bile karalayabiliosun sen. andoria nın sponsoru değilmiydi orası ? yanlışmıyım? ayrılanda sendin. caner 2 senedir kankamdır tek 1 yanlışını görmedim ama seninde bişeyinin üstüne oturduysa iyidir. senin yaptıklarını sana yapıyorlar daha ne :) www.line.gen.tr nin pingleri iyi fakat makine linux bu yüzden froozen loop oluyor. kısaca sağlıklı değil. ama windows makine alıcaksanız o ayrı. ama ozamanda fiyat tuzlu kaçıyo. ben yine caner diyorum :)[signature][hline]Ultima Online ScriptMania Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 win makine ald1lar geçen gun. tas gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akillis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 www.line.gen.tr tavsiye ederim ucuz hemde verdigi Win. makina saglam ve daha yeni bir sirket ile anlastilar.[signature][hline]|| Dark Tower Uo Shard || Whoever wins... We lose... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 PS: linux makinelerinde bi makineye 2-3 uo serveri kurduğunu duydum windowsta durum ne bilmiyorum bu duyumum line.gen.tr içindi. [signature][hline]Ultima Online ScriptMania [Bu mesaj simonare tarafından 01 Temmuz 2005 22:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Armi_ Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 yok ole bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Linux makinede sphere elverişli olmaz. Bu konu 5000 defa tartışıldı. En azından garip garip hatalar alırsın, baş edemezsin kendini kapatır. Çok denendi.[signature][hline]Andoria Owner www.andoria.gen.tr Always Pvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Armi_ Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Sana katiliyorum durup dururken hata veriyordu zaten bu yuzden line.gen.tr de windows hostinge geçti.... artik windows veriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar