Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turistlerin ülkemize gelince değişmeleri hakkında...

St_Dreamer

Öne çıkan mesajlar

Dün işten çıktım minübüse bindim arkadaşımla eve doğru gidiyoruz.Minübüse 3 sarhoş kız bindi.Girişlerinden belliydi bir manyaklık yapacakları hekese mirhaba ,,iyi güceler falan diye bağırıyorlardı.Derken ..... bus driver ,bus dirve,bus driver diye bir şarkı söylemeye.Bizle diyalog kurmaya çalıştılar tabi biz işden çıkmış başı ağrıyan minübüs sakinleri olarak hiç ilgilemedik ama minübüs boyunca beynimizi becerdiler.Adamın tekiyle onlara sessiz olmalarını söyledikleri içi kavga ettiler adam en son dayanamayıp geleceği yere varmadan indi.En sonunda 3 kişi bindikleri minübüse 2 kişi parası verip çıktılar.
Olayın özeti merak ediyorum acaba yaptıkları tamamen alkolün etkisinden dolayımıydı?Yoksa ülkelerinde uygar insan geçinen bu kişiler tatilin verdiği rahatlıkla böyle manyaklıklar yapıp,kırmızıda geçip ülkelerine döndüklerinde bize barbar türkler lafını mı takıyorlar.Bu insanların sahteliğinin bir yüzü mü yoksa?[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Troil, 01 Temmuz 2005 14:15 tarihinde demiş ki:

benim derdim almanyadan, hollandadan fln gelen gurbetçiler
yaşadıkları ülkede türkçe konuşurlar buraya gelince almanca fln konuşurlar
işte bu beni deli edio

bende rastladım buna artistlik yapmak için konuşuyolar genellikle[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Sosyal ağlarda paylaş

Resimlere baktıkça hala nasıl oluyorda Uzaylı canlılarla karşılaşamadığımızı anlamıorum ha. Koca bi evren kesin yaşam vardırki, bu yaşamlardan bazıları bizden katrilyon yıl öndedir olmalıdır teknoloji bakımından. Bi gelselerde ortam değişse. Eğlence çıksa bize.[signature][hline]Muhallebi deip geçme!
Sosyal ağlarda paylaş

su bi gercekki ulkemize gelen turistlerin cogu(tabii kaliteliler de war allah icin) alt sinif insanlar tabii ulkemiz onlara o kadar ucuz geliyorki gidiolar otele tam pansiyondan sabahtan aksama kadar bedava yiyip iciyolar otel disinda harcama yapmamamya o kadar cok dikkat ediyorlarki
gelenlerin cogu inaniki oradaki koyluler paralari yil boyunca biriktiriop buraya geliyorlar yazik...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arina, 01 Temmuz 2005 15:45 tarihinde demiş ki:
said:
Troil, 01 Temmuz 2005 14:15 tarihinde demiş ki:

benim derdim almanyadan, hollandadan fln gelen gurbetçiler
yaşadıkları ülkede türkçe konuşurlar buraya gelince almanca fln konuşurlar
işte bu beni deli edio

bende rastladım buna artistlik yapmak için konuşuyolar
genellikle

benim bi kız arkadaşım var
kızın babası A.B.D.'den gelmiş
adam Türkçe konuşmuyor biliyoruz Türkçe bildiğini
Hani böyle milliyetçilik yaparsın ya yabancı ülkeye gidince sadece Türkçe konuşurum şeklinde
onun gibi

nefret ediyorum tüm renksizlerden[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki:
Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo
sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe
Sosyal ağlarda paylaş

abi benim karsima neden cikmazlarki boyleleri, soyle bi gusel barbarlik turkluk nasil olur ogretsem bi canlarina okusam...

Valla ben olsam fazla dayanamaz sofore soyler dolmusu durdurur onlari disari atar 3 kişi parasi daha verirdim ha ![signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu.
Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science.
Leuven in Belgium.
If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...