Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 (Istiklalden gidenler icin)Balikci carsisindan giriyorsunuz nevizadeye kivrilip ilk soldan iceri. Ordan ilk sag. Mekan kaliteli cok tavsiye ederim.[signature][hline]dead... Msn epokim2 | hotmail
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 rezalet biyer dalga geçiyo arkadaş[signature][hline]The dreams in which I`m dying are the best I`ve ever had...
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Pardon abi ayibettim zehrettim[signature][hline]dead... Msn epokim2 | hotmail
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 bu güzel günde paticik üyelerine hayatı zehrettin kâfir.[signature][hline]The dreams in which I`m dying are the best I`ve ever had...
lizardking Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 şahane yer tavsiye olnur..[signature][hline]~o O COMFORTABLY NUMB
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Buraya alaternatif başka yerler varmı kardeşler gardeşler bardeşilerao..[signature][hline]dead... Msn epokim2 | hotmail
Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Sanat Maroon gzl bi mekandır..Koltukları fln rahat.Bzn gıcık bı dj gelıo ama,deli edio bizi dımtıs dımtıs tan o yoksa gzl muzıkte wardırt ,gidelebilr bi yer bence :)[signature][hline]
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ya iyidir güzldirde mekanı biraz anlatsanız,müzikler,fiyatlar,ortam?[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için...
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mekan loş yastıklar var pofuduk ve genelde 70 ler çalıyo. Olmazsa portishead massive attack falan. Fiyatlar çok uygun yemeği bilem var. Gidin görün hiçbirşey kaybetmezsiniz mükemmel [Bu mesaj Boojack tarafından 01 Temmuz 2005 02:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 70 lik bira 5 ytl, 50 cc bira 4 ytl , nevizade nin klasik tarifesi yani,arada cerez patlamis misir fln da getirirler ucretsiz olaraktan, bu arada wc lere acilan kapi ,banka kasasi kapisi gibi masallah,eger kapaliysa iyice asilin acmak icin,kitli uleeym bu diyip geri donmeyin :)[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar