Zedna Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Beyler sizde Lag durumu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 çok pis :D[signature][hline]FOR THE HORDE FOR THE HAMMERHEART Disaster Orc Shaman Disappear Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 921374578916459164875612987456 latency fazla diil aa sizde lag mı var yoksa :)[signature][hline]O==[=============- -============]==O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 cillop 200ms falan bende 256adsl var Bursa'dayım istanbulda 2mb adsl lan bi cafeden arkadaşta oynuyordu sabahtan beri onda da bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zedna Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 kıvraniyoruz corluda 4500-6000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 4k+ lag gösteriyor O_o Yine neredeki fiber hat koptu acaba türktelekomun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 oooooooooooooooooooffffffffffffffffff of kimbilir ne zaman hangi gün hangi hafta düzelir :( Bide çoğunda sorun yok diyede fazla kasmazlar yavaş yavaş yaparlar artık.[signature][hline]O==[=============- -============]==O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 wallahi yetti ama ya bilinçsiz yapılan işler ucuz olsun diye yapılıp ikide bi patlayan altyapı merak ediyorum bu adamların vicdanı rahatmı millete bukadar eziyet çektirip bed dualarını alıyolr ben sahsen bucuma gününde hakkımı helal etmiyorum.:( (çok ilahi bi yazı oldu ama idare edin :))[signature][hline]O==[=============- -============]==O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 merak etmeyin yaw eklerler 1-2 gun beles oynama :)[signature][hline]Mira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 yahu kim ne ekliycek blizzarddan kaynaklanmıyoki ...nun telekomundan kaynaklanıyo[signature][hline]O==[=============- -============]==O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Bide size tavsiyem sorunu olan benim gibi tel açsın ki sorunu düzeltsinler yoksa adamların haberi bile olmıycak sorun olduğundan.[signature][hline]O==[=============- -============]==O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Farelerde Sırf Adsl'e Çalışıo Maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kucukti Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Sorun bariz türk telekomda beyler... Ben İtü içinden ulaknet baglantisi ile oynuyorum 100m/10m ama su an 8000-9000 latency var.. Bana portla ilgili bi sorun gibi geldi cunku internet erisimim ve download hizlarim snde 2-3 mb :) herhangi bir degisiklik yok ama WOW sucks diyorum.. Port tamamen kapansa hic baglanamazdik yine isten anlamayan biri bu port gereksiz diye kısmış olabilir :D İşimiz allaha emanet arkadaşlar sonumuz hayrola .. [Bu mesaj kucukti tarafından 01 Temmuz 2005 13:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 4440375 Ararsınız Ben: Iyı gunler Bayan: Iyı gunler Ben: Adslde genel bir arıza varmı ? Bayan: Hayır yok Ben: Hattımı kontrol edermısınız? Bayan: Tabi Ben: Şuan 8 9 arkadaşımda aynı problem var internet yerlerde Bayan: Şuana kadar ilk arıza bıldıren sızsınız Bayan: Modemı acıp kaparmısnız Ben: Tabı Burayı nasıl bağladı anlamadım Ben:Şuan hat geldı Bayan:Hat geldı ve ınternete bağlanamıyorsunuz Ben: Hayır bağlanıyorum ama yavaş Bayan:Tamam arkadaşlara bıldırıyorm.[signature][hline]Capn - 5* Undead Priest (Disc Holy) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Lol :) olsun biz genede arıyalım derdimizi anlamasalarda belki işkillenirlerde bir sorun varmı diye bakarlar.[signature][hline]O==[=============- -============]==O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: CapN, 01 Temmuz 2005 13:05 tarihinde demiş ki: 4440375 Ararsınız Ben: Iyı gunler Bayan: Iyı gunler Ben: Adslde genel bir arıza varmı ? Bayan: Hayır yok Ben: Hattımı kontrol edermısınız? Bayan: Tabi Ben: Şuan 8 9 arkadaşımda aynı problem var internet yerlerde Bayan: Şuana kadar ilk arıza bıldıren sızsınız Bayan: Modemı acıp kaparmısnız Ben: Tabı Burayı nasıl bağladı anlamadım Ben:Şuan hat geldı Bayan:Hat geldı ve ınternete bağlanamıyorsunuz Ben: Hayır bağlanıyorum ama yavaş Bayan:Tamam arkadaşlara bıldırıyorm. İkinci arayışım farklı birine bağlandım aynı şekilde bi sorun yok dedi kimseden böle bişikayet alınmadı dedi adslyi gene kurundedi :( off[signature][hline]O==[=============- -============]==O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 sorunun telekomla bi ilgisi yok. www.wow-europe.com dan forumlara bakarsanız 15k latency den bahseden yabancılar var. sorunun herkesde olmadıgı acık bilemiyorum ama genelde var gibi hatta burdan bakın http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-tech-support-en&t=110097&p=1&tmp=1#post110097 [signature][hline]WOW Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue Sardokar-Human-Paladin DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay [Bu mesaj Soth tarafından 01 Temmuz 2005 13:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erman Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: CapN, 01 Temmuz 2005 13:05 tarihinde demiş ki: 4440375 Ararsınız Ben: Iyı gunler Bayan: Iyı gunler Ben: Adslde genel bir arıza varmı ? Bayan: Hayır yok Ben: Hattımı kontrol edermısınız? Bayan: Tabi Ben: Şuan 8 9 arkadaşımda aynı problem var internet yerlerde Bayan: Şuana kadar ilk arıza bıldıren sızsınız Bayan: Modemı acıp kaparmısnız Ben: Tabı Burayı nasıl bağladı anlamadım Ben:Şuan hat geldı Bayan:Hat geldı ve ınternete bağlanamıyorsunuz Ben: Hayır bağlanıyorum ama yavaş Bayan:Tamam arkadaşlara bıldırıyorm. ve sonrasında tekrar ayayip söle derler: hattinizdakı problem giderilmiştir.. ama bi boq duzelttıklerı yok a.k memletındee !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalitzburg Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Abi bana hic o telekomdaki adamlardan bahsetmeyin zaten uyuzum hepsine. . . Takmıslar ısıga ısık yanıyosa olay bitmiştir ulan nete giremiorum ısık yanıomu ? yanıosa tamm ya girmistir o.Biri bunlara ısık candır ısık olmassa olmaz demis bunlarda her acana ısıgı soruyolar.Ben ordaki ampulu sokup bigun telekomdakilere . . kucam ama neyse. . .[signature][hline]Kalitzburg/60/Troll/Rogue Kalitz/27/Human/Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Bugün Telekom özelleştirmesinin ihale sınuçları var, son gün fazla yakmıyalım demislerdir belki euhe[signature][hline]EU - Burning Legion OmeN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erman Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: Kalitzburg, 01 Temmuz 2005 13:22 tarihinde demiş ki: Abi bana hic o telekomdaki adamlardan bahsetmeyin zaten uyuzum hepsine. . . Takmıslar ısıga ısık yanıyosa olay bitmiştir ulan nete giremiorum ısık yanıomu ? yanıosa tamm ya girmistir o.Biri bunlara ısık candır ısık olmassa olmaz demis bunlarda her acana ısıgı soruyolar.Ben ordaki ampulu sokup bigun telekomdakilere . . kucam ama neyse. . . YA ANASINI SATTIGIM MEMLEKETINDE NE DÜZGÜN Kİ İNTERNET DENILEN OLAYI DÜZGÜN OLSUN. KOYMUSLAR ORAYA MUHENDİS DİE MOUSE TUTMAMİŞ ADAMALR ORDAN BIZE IŞIK YANIOMU DIE SORUYO. OGRETMİŞLER ONLARA Bİ işik yanıosa ınternet wardir. malalr işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 adamlar paladin belki de.ışığa pek bi düşkünler. may the light be with you demekten başka bir şey gelmiyor elimden.[signature][hline]Aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 logging in to game serverda kalıyo giremiyorum bile hehe[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 " Telekoma şapka çıkartır... kafayı sokar. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kucukti Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 tam da atal hakkar da su lvl 55 dragon u kesioduk yaw sonra solediler dragon's call dusmus :......( aglamak istiyorum.. Not : kısacasi tuttuk arkadaslar gazamız mubarek olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar