Dwinz Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 2-3 senedir fıtıkmışım haberim yokmuş.. sallıyordum acı macı yok die.yenitanıştıgım bi arkadaş ameliyat olmuş fıtıktan. öle anlattı bi bakmışımki bende fıtıkmışım...araştırdım biraz.da tırstım hani ameliyat falan... olanlarınız varmı, tavsiyeleriniz falan...ameliyattan, hastanelerden hoşnut olmayan biriyim tırsmamak elimde deil. napsam netsem.. :([signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 valla ben çok küçükken fitik ameliyatı olmuşum :) ağır fln kaldırmıcakmışsın ameliattan sonra bi süreliğine eğzersiz yapıcakmışsın o kaslar yeniden oluşacakmış fln.. ama ameliyat öncesi için bi şey diyemem... veriolar narkozu bi uyanıosun annen baş ucunda saçlarını kurcalıyor :P[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 oo narkoz markoz pff valla tırstım ya.. şu yaz tatilinde ameliyat olunurmu ya ühü ühü..[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 sağlığın içinse korksanda olacaksın ama ameliyatın rahat geçeni olmaz etkiler elbet bir süre[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ameliyat olayı sorun deil aslında.sorun ameliyattan sonra.. artık tırs mırs gidicem olucam, yoksa böle kafayı yerim.inş sorun olmaz bakalım..[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 o kdr oturuyoruz bi kıl dönmedi neyse :D[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 saol sturm sanada...[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 anlayamadığım acı fln yoksa durup dururken bakıyo mu fıtık nie ameliyat oluyorsun tedavisi fln yok mu benim bildiğim yataktan kalkılmayacak derecede ağrısı olanları ameliyata alırlar..[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 abi araştırdım ameliyatla geçiyomuş ancak, tanı koyuldugu anda kısa zamanda ameliyat gerekiyormuş...yoksa az ihtimalle kötü sonuç dogurabılıyor.[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 onu bunu bilmem bıçak altına yatmayın abicim eskisi gbi olmuyor birçoook tanık gördüm[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ya korkmayın ya, bişi olmaz...[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Bende fıtığım Alt kemiklerde sorun var. (Çatal :>) 2 Tanesi aynı hizaya gelmiş, Kambur oturmaktan.Kambur oturmayın beyler... Sonra 2 şey kaldırırsınız beliniz'e bi acı saplanır görürsünüz anyayı konyayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 yok abi yok beni bozar :D öle doktorlar elini,bacağını sokuyo sora eskisi gbi olcam tbi mümkünü yk[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Dwinz merak etme 1 ay önce amelyat oldu bende fistül oluştu(alatmayayım uzun sürer) valla hiç korkma aklına bile getirme dalga geçki rahat olsın cidden amelyat kolay acı macı hiç bişe hisetmicen 1-2 saat yatsan uyadığında sen rahat ailen rahat doktorlar rahat normal hale dönüceksin Şimdiden geçmiş olsun.[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Anialeyn - Priest(60) - NightElf Burning Legion - Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Ya bu fıtık nasıl oluyor? Benimde belim ağrıyor bir süredir bilgisayar başından durmaktan[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" WoW: Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Bende omuzlarımdan ameliyat olucam bakalım benimki nasıl olcak...[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 of çok zor ya[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 ben oldum iste ameliat gecen hafta... guzeldi.... ole uyuyosun uyaniosun ameliat bitmis... sorasi sıkıcı olio gercekten... bi hafta durmadan tv izliosun su anda tvden nefret ediyorum buraya ekliim. kolay gelsin. buyutme gozunde goz acip kapainca gecio hemen.=) cesur ol yavrum!!=S =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 gecmiş olsun, uyuyup uyanıcaksın ve bitecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 çok geçmiş olsun yaa..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 deniz geçmiş olsun kardesım cok yordun kendını pc basında ondan oldun sen :)[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 korkma ya gelir geçer.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 fıtık ameliyatı tek tip degildir yannız ilk zamanlarıysa bi igneyle olay biter belden girilecek olan incecik bir cubukla (laser) olay bitirilir ancak fıtık ilerlemisse donusu yoktur, kesici aletler isin icine girecektir. buyutecek birseyde yoktur, uyursun, uyanırsın hersey gecmis olur.[signature][hline]caddepiyasa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: Sensible, 01 Temmuz 2005 05:38 tarihinde demiş ki: Ya bu fıtık nasıl oluyor? Benimde belim ağrıyor bir süredir bilgisayar başından durmaktan fıtığın belirtileri.GO to doctor[signature][hline]kaz ay fakin heyt yuuu, yu saç e layırr! en ay lav to heyt yuu, yu ar al seym tu mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 beyler fıtıkla bel fıtığı aynı şey değil yanlız...farklı türleri var yanlış bilgilendirme olmasın arkadaşınki kasık fıtığı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar