Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ameliyat olcam galba..(fıtık)

Dwinz

Öne çıkan mesajlar

2-3 senedir fıtıkmışım haberim yokmuş.. sallıyordum acı macı yok die.yenitanıştıgım bi arkadaş ameliyat olmuş fıtıktan. öle anlattı bi bakmışımki bende fıtıkmışım...araştırdım biraz.da tırstım hani ameliyat falan...
olanlarınız varmı, tavsiyeleriniz falan...ameliyattan, hastanelerden hoşnut olmayan biriyim tırsmamak elimde deil.
napsam netsem.. :([signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben çok küçükken fitik ameliyatı olmuşum :)
ağır fln kaldırmıcakmışsın ameliattan sonra bi süreliğine eğzersiz yapıcakmışsın o kaslar yeniden oluşacakmış fln..

ama ameliyat öncesi için bi şey diyemem...
veriolar narkozu bi uyanıosun annen baş ucunda saçlarını kurcalıyor :P[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi...
Sosyal ağlarda paylaş

Dwinz merak etme 1 ay önce amelyat oldu bende fistül oluştu(alatmayayım uzun sürer) valla hiç korkma aklına bile getirme dalga geçki rahat olsın cidden amelyat kolay acı macı hiç bişe hisetmicen 1-2 saat yatsan uyadığında sen rahat ailen rahat doktorlar rahat normal hale dönüceksin

Şimdiden geçmiş olsun.[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK

Anialeyn - Priest(60) - NightElf
Burning Legion - Nerull
Sosyal ağlarda paylaş

ben oldum iste ameliat gecen hafta... guzeldi.... ole uyuyosun uyaniosun ameliat bitmis... sorasi sıkıcı olio gercekten... bi hafta durmadan tv izliosun su anda tvden nefret ediyorum buraya ekliim. kolay gelsin. buyutme gozunde goz acip kapainca gecio hemen.=)
cesur ol yavrum!!=S =P
Sosyal ağlarda paylaş

fıtık ameliyatı tek tip degildir yannız

ilk zamanlarıysa bi igneyle olay biter belden girilecek olan incecik bir cubukla (laser) olay bitirilir

ancak fıtık ilerlemisse donusu yoktur, kesici aletler isin icine girecektir. buyutecek birseyde yoktur, uyursun, uyanırsın hersey gecmis olur.[signature][hline]caddepiyasa.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sensible, 01 Temmuz 2005 05:38 tarihinde demiş ki:
Ya bu fıtık nasıl oluyor? Benimde belim ağrıyor bir süredir bilgisayar başından durmaktan

fıtığın belirtileri.GO to doctor[signature][hline]kaz ay fakin heyt yuuu, yu saç e layırr! en ay lav to heyt yuu, yu ar al seym tu mi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...