Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bilenler scripts ile ilgili acıklama pls!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1-) GM olduğundan emin ol.
2-) .scp ye çevirip çevirmediğine dikkat et.
3-) C:spherescripts e attığına emin ol.
4-) Servera resync at.[hline]Shock The Bizkit

Locus&Sylveria Emeklisi
Mesaj tarihi:
bıde ben dowlan ederken mesela 55.scp yaıorum abuk subuk seyler cıkıo yanı yanlıs yapıomusun vede mesela unıcornu ındırdım dıelım bu bana nası gozukur yanı komutlamı koycam yada nası spawn yapabılırım???
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Komutlarla ya yaratabilirsin yada spawn eger axis diye bir program duymamışsan onu kullan daha kolay olur bence senin için...
55.scp diye indirsende olmaz scp formatına çevirmen lazım...[hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bankaya bank diyince acılır vendor koyduysan...
Axisi kurmasını biliyormusun ben genellikle sphere scp klasorune falan kuruyorumki standartıda odur hiçbir error vermiyor...
Unicorn scpden scpye komutu değişir o yüzden scpyi görmeden bişi diyemem ama oralarda c_unicorn falan yazar açınca ben şöyle ekliyorum eğer 55i falan kullanırsan olur .add c_unicorn(scpye bak ona göre yaz)[hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Mesaj tarihi:
resync pause attıktan sonra pause geri açtınmı.Valla özür çok merak ettim =)[hline]İnsan bu dünyaya bir kere gelir o yüzden UO yu bırak yaşamaya bak....
Mesaj tarihi:
kemal ben sana ne dedim kankim benim ? açma demedimmi daha uo yu doğru duzgun bilmiyorsun kızmada spehere yi nasıl acıcaksın diede soyledim sana nese artık pazartesi okul açılınca gosteririm nasıl yapıldığını :)
  • Yeni Oluştur...