kemal_hazar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 beyler ben scripts indiriyorum .scp olarak ama oyunda gorunmuyorlar yada ben yapamadım bırı bana anlatsın pls
vangers Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 nereye indirdigine baglı.C de Sphere/scripts e koyacan indirdiklerini
kemal_hazar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 oraya koydum ama nası ısleve sokacagımı bılemıyorum sen bılıomusun???
nicotinee Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Scripts kısmından cektıgın scp dosyasi degildir txt dir bu txtleri scp e cevırıceksınız...[hline]†‡†UO SphereServer Scripting Sharing†‡†
kemal_hazar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 baba ben ındırırken scp dıye duzeltıorum veden sonra onu sphereın ıcındekı scriptse koyuyorum bunda bı yanlıs varmı? ???
vocter Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 1-) GM olduğundan emin ol. 2-) .scp ye çevirip çevirmediğine dikkat et. 3-) C:spherescripts e attığına emin ol. 4-) Servera resync at.[hline]Shock The Bizkit Locus&Sylveria Emeklisi
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Kullandığın versiyon ile uyumunada dikkat et.. ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
kemal_hazar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 bıde ben dowlan ederken mesela 55.scp yaıorum abuk subuk seyler cıkıo yanı yanlıs yapıomusun vede mesela unıcornu ındırdım dıelım bu bana nası gozukur yanı komutlamı koycam yada nası spawn yapabılırım???
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Komutlarla ya yaratabilirsin yada spawn eger axis diye bir program duymamışsan onu kullan daha kolay olur bence senin için... 55.scp diye indirsende olmaz scp formatına çevirmen lazım...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
kemal_hazar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 beyler kusura bakmayın ama resync nası atılıo vede axsisi acınca hata verıo vede unıcorn komutu ne ????
kemal_hazar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 vede bankaya nası bank komutunu verebılırım yenıyım affedın okı
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Bankaya bank diyince acılır vendor koyduysan... Axisi kurmasını biliyormusun ben genellikle sphere scp klasorune falan kuruyorumki standartıda odur hiçbir error vermiyor... Unicorn scpden scpye komutu değişir o yüzden scpyi görmeden bişi diyemem ama oralarda c_unicorn falan yazar açınca ben şöyle ekliyorum eğer 55i falan kullanırsan olur .add c_unicorn(scpye bak ona göre yaz)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Ha resynci unutmuşum en kolayı şimdilik sphereyi açıyorsun ya oradaki siyah ekranda sağ klikle orada acılır pause falan.. ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
kemal_hazar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 resycn attımm ama acaıp lag oldu ne zor sey yaw ne yapam???
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Doğal olarak olur...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Bameso Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 resync pause attıktan sonra pause geri açtınmı.Valla özür çok merak ettim =)[hline]İnsan bu dünyaya bir kere gelir o yüzden UO yu bırak yaşamaya bak....
vocter Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Kemal alınma ama, bence sen önce bi iyicene ultimayı öğren. Sonra bakarsın buraya.[hline]Shock The Bizkit Locus&Sylveria Emeklisi
mastermage Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 kemal ben sana ne dedim kankim benim ? açma demedimmi daha uo yu doğru duzgun bilmiyorsun kızmada spehere yi nasıl acıcaksın diede soyledim sana nese artık pazartesi okul açılınca gosteririm nasıl yapıldığını :)
Öne çıkan mesajlar