Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sendit.com dan oyun siparis veripte eline ulasanlar ?

Sw0rdy

Öne çıkan mesajlar

Belli olur Bu cumaya kadar.Bu cumaya kadar gelmesse 20 sinden sonra beklenir.Ama ben diyorumki %90 Çarsambaya kadar hepimizin elinde olur.Gameloaded'dan alan bazı üyelere gelmiş çünkü..[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eternal, 14 Şubat 2005 23:14 tarihinde demiş ki:
Belli olur Bu cumaya kadar.Bu cumaya kadar gelmesse 20 sinden sonra beklenir.Ama ben diyorumki %90 Çarsambaya kadar hepimizin elinde olur.Gameloaded'dan alan bazı üyelere gelmiş çünkü..

Evet, beni de cesaretlendiren o zaten. :)[signature][hline]EU | Burning Legion | Greenlantern | Night Elf Druid | Anatolian Sunrise
Sosyal ağlarda paylaş

iptal ettirme şansımız varmış galiba mail attım sordum. Yollanmış oyununuz ama isterseniz ulaştırma ücretini ödeyip iptal ettirebilirsiniz gibi bişey söylemişler. cumaya gelmezse direk iptal ettirecem zaten.[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT

[WoW] Valandir nightelf warrior
Sosyal ağlarda paylaş

Sabah gördüğüm rüyayı anlatayım size. :-P Sabah kalkmışım, ranzanın üstünden yere doğru bakıyorum, bir de ne göreyim, 4 tane wow ile ilgili, a4 kitap boyutunda kutular. Puslu puslu gördüm başta, seçemedim ama biraz yaklaşınca retail kutuları olduğunu anladım. O an, neden 4 tane gibi bir şey sordum kendi kendime, hepsi de birbirinden farklıydı, sonra pati'de birisinin 4 kutu dediğini hatırlar gibi oldum. Tam elimi uzatıyordum ki, tekrar uyandım ve rüya olduğunu anladım.

*! in the mouth of madness*[signature][hline]EU | Burning Legion | Greenlantern | Night Elf Druid | Anatolian Sunrise
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Seru, 14 Şubat 2005 23:25 tarihinde demiş ki:
Sabah gördüğüm rüyayı anlatayım size. :-P Sabah kalkmışım, ranzanın üstünden yere doğru bakıyorum, bir de ne göreyim, 4 tane wow ile ilgili, a4 kitap boyutunda kutular. Puslu puslu gördüm başta, seçemedim ama biraz yaklaşınca retail kutuları olduğunu anladım. O an, neden 4 tane gibi bir şey sordum kendi kendime, hepsi de birbirinden farklıydı, sonra pati'de birisinin 4 kutu dediğini hatırlar gibi oldum. Tam elimi uzatıyordum ki, tekrar uyandım ve rüya olduğunu anladım.

*! in the mouth of madness*

ben bir haftadır o rüyaları gerçekten görüyorum:) ((burningL da görüşürüz SERU night elf hunter iyi geceler[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

ya su oyunun elime gec ulasacagina sevinen bi tek ben mi varim ya ilk gun kassaniz ne olacakti 200 kisiyle ayni questler ayni bolgede xp kasanlar en azindan siranin azaldigi yeni baslayanlarin xp kasacagi yerlerin ilk gunlere gore daha bos olmasi falan..lvl 20 falan olmuslar ama lvl 20 dediginiz ne ki bi gun otursaniz rahat lvl 15 olursunuz..

yarin ya da carsamba gunu elimde olacagini dusunuyorum olmadi haftaya gelse bile cok buyuk farklar olmayacak yanifark dediginiz olay item olur sadece..
Sosyal ağlarda paylaş

yok abı ılla kıyacan paraya(olmayan para hakkında konusuyoz)
gıdecen ıstan bula ulan kac kusu su wow dıcen saar bamm paket olsun ucakla gerı donecm kayserıye
ulan ne bıcem memleket allahın bı kulu ne wc3 ne wow bılr mazaların ıse haberı yok orgınal oyun nedır:)
yalan olmasın bı yerde dıablo war2 orgınal 2 senedır adam satmaya calsıyoo:)
ne tlısız basım war yaw
kapımı caldı wow olbılırmı evet evet kapı caldı.....[signature][hline]Power of Turks
Sosyal ağlarda paylaş

1 ay öncesi ile 1 hafta öncesi arasında bir fark yok ki. Nihayetinde oyun "preorder" statüsündeydi, 9'unda bir ay önce sipariş verenin de, 1 hafta önce sipariş verenin de kutularını yolladılar. Ha bizim elimize geçse, senin geçmese sorun olabilirdi ancak şimdilik öyle bir durum yok.[signature][hline]EU | Burning Legion | Greenlantern | Night Elf Druid | Anatolian Sunrise
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sw0rdy, 13 Şubat 2005 01:00 tarihinde demiş ki:
said:
Sw0rdy, 13 Şubat 2005 00:36 tarihinde demiş ki:
said:
tanis, 13 Şubat 2005 00:32 tarihinde demiş ki:
d&r dan almıs bugun arkadas.

Ben istanbuldayım hangi D&R ve kac paraya yani 100 milyona almam sahsen?

d&r dan sipariş ettim net üzerinden 84 milyona.[signature][hline]Seldar Bluepearl
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
1 hafta ortalama
-2 +2 falan olabilir tabi : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe
Penthesilea, Night Elf Avci / emekli
Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü

Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki:
Allah'ım yaratıyosun bari takip et....

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 01 Haziran 2005 17:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
yazılarımı takıp eden warmı bılmıyorum ama bu sendıt bana nerdeyse 3 aydır ıtem has been sened dıyor ama postacı ole bıseyın gelmedını solemekten usandı 3 ayboyunca. yetkılılerde gumrukte bır sorun olmustur mutlaka gelır dıyor ınan mıyorum paramıda cektıler ne yapacamı sasırdım.sendıtten bırdaha bıse almıcama emın olabılırsınız[signature][hline]Power of Turks
Sosyal ağlarda paylaş

hayır umıde kestım ben 1 hafta sonra ıstan bula gıdecegım o zman ıstan bulun altını uztune getırıp mulaka bulmayı dusunuyorum.basacam parayı alacam.alıs werıs dedıgın bole olur werecen parayı tak elıne alaan.benım sansızlıgım kayserı gıbı oyun kulturunun yaygın olmadıgı bıryerde yasamam.sendıttlede surdurecem hala maıllesıyozadamla adam gonderıldı bırazdaha bekle olmassaa bıdaha gonderırız dıyor onada ınamıyorum[signature][hline]Power of Turks
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...