godzilla112 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Ya beyler bende hulk var ama oyunu yükledim (galiba cdsiz çalışıyor) ama 2 sorunum var aslında iki sorunda beraber tuşları kullanamıyorum 1.Baştaki reklamları geçemiyorum. 2.Main menude herhangi bir şeyi seçemiyorum.[hline]Build your army and Declare war to innocent with me. Happy is the one who says i'ma Turk! |||i=icq||| === |||m=mail||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Full veya minimum yüklememden deil denedim acaba acrobat readerı yüklemediğimden olabilirmi?[hline]Build your army and Declare war to innocent with me. Happy is the one who says i'ma Turk! |||i=icq||| === |||m=mail||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Acrobat readeri yüklemediğimden de deilmiş[hline]Build your army and Declare war to innocent with me. Happy is the one who says i'ma Turk! |||i=icq||| === |||m=mail||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Bu sorun kişide daha olmuş ve cd dende deil çünkü ayrı cdler kullandık biri yardım edebilcekmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 crackledinmi?[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 evet crackladim cd de eksik olabilirmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Wolverine's revenge gibi bir oyunsa almıcam o yüzden nasıl bir oyun olduğunu sölerseniz çok mutlu olurum =)[hline]KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 walla gördüğüm (yani tv den fln) ve okuduğuma göre dehşet güzellik de her gördüğün eşyayı kullanabiliosun yani bi su borusu görüyosun koparıp sopa yapıyosun yada düşmanlarından birini alıp dierlerinin üzerine atabiliosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar