Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Buyrun Oldukça begendim ben sizinde beencenize eminim :)[signature][hline] Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Bu adamı sevmeyen tek ben mi varım ? Gülemiyorum bir türlü esprilerine, taklit yaparak güldürmeye çalışanlar çok basit geliyor bana.[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bi de benim gibi hiç izlememişler var=) bakıcam bir gün, bu kadar methedilen ne varmış diye de unutuyorum sürekli...[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 izlerken gulmuyorum oyle kahkalarla ,ama adamin yaptigi seylerle daha sonra gercekte karsilasinca insan bi yarilabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Şahan'ın bütün skeçlerinin olduğu bi adres vardı neresiydi orası ?[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ewt capturetv.com[signature][hline] Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 igrenc....[signature][hline]Grimwolf, 15 Haziran 2005 22:44 tarihinde demiş ki...... Post kasmak ya da kasmamak işte bütün mesele bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: ZaugnaKhaldun, 17 Haziran 2005 16:37 tarihinde demiş ki: bi de benim gibi hiç izlememişler var=) bakıcam bir gün, bu kadar methedilen ne varmış diye de unutuyorum sürekli... şimdiye kadar bi kere izledim...sürekli 'ekşi sözlük yazarıyım kompleksli adamım...' diyip duruyordu...daha da izlemedim....[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Haziran 2005 13:30 tarihinde demiş ki: Mandoo Moda'da veledin tekiyle top oynamaya başlar ve bödöf diye düşer...Yanımıza gelip "off düştüm abi" diye sızlanmaya başlarken çocuk gelir ve şöyle bir diyalog oluşur : çocuk : ahaha düştü bu az önce Mandoo : hade len... yaklaşık iki saat sonra netline'dan çıkılır ve top görünce dayanamayan Mandoo , sokakta oynayan çocukların topunu alır ve koşmaya başlar... çocuk : aaabi sen kafadan salak mısıın ? Mandoo : ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bu fena diil de metin tok ''olimpiyat stadı'' ve ''matrix'' müthiş :lol:[signature][hline]Mayhem, 16 Haziran 2005 00:38 tarihinde demiş ki: Benim babamda pipili kız, ona anneler gününde hediye almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 komik tipleri var beğenerek izliyoruz arkadaşlarla :)[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Cekmedım o dosyayı fakat adına baktım taxici diyo eger o esprituel taxici ise en sevdıklerımden bırıdır. -insanlık dışı iğrenç bir görüntü[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: Spidee, 17 Haziran 2005 16:34 tarihinde demiş ki: Bu adamı sevmeyen tek ben mi varım ? Gülemiyorum bir türlü esprilerine, taklit yaparak güldürmeye çalışanlar çok basit geliyor bana. banada komik gelmiyor.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ben genelde gülüyorum bu adamın esprilere ama bazen malzemenin bitip de tıkandığı çok oluyor. işte o zaman bayıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Anti-Rapidshareci olusum; files.gen.tr! :-P[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 AMANNNNNN TANRIMMMMMMMMMMM BENNNNNNN NE YAPTIMMMMMMMMMM! :D[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ben severek izliyorum,hele o kadın programlarındaki cinsini sevdiğimin tiplerini canlandırıyo ya böyle abartarak..gül gül yarılıyorum o tiplere.[signature][hline]Vatandaşa sorduk: Dream Theater NEDİR? Roberha TEMO(½) -Bence Drimtitır insanın kendine yakışanı giymesidir.dünyada bissürü grup var ama neden Drimtiytır çok tutuyo?çünkü onların hepsi gıcır gıcır ibanezler,tama lar,yamahalar,kurzweil ler giyiyolar.lan ben de giysem onları bana da verirler.para yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: Spidee, 17 Haziran 2005 16:34 tarihinde demiş ki: Bu adamı sevmeyen tek ben mi varım ? Gülemiyorum bir türlü esprilerine, taklit yaparak güldürmeye çalışanlar çok basit geliyor bana. +1[signature][hline]www.gamerbug.net www.underground3.com www.animetr.com www.gtatr.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: Spidee, 17 Haziran 2005 16:34 tarihinde demiş ki: Bu adamı sevmeyen tek ben mi varım ? Gülemiyorum bir türlü esprilerine, taklit yaparak güldürmeye çalışanlar çok basit geliyor bana. Bende sEvmiyorum Isınamadım Bir Türlü[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 www.files.gen.tr Adam gibi bir yere upload etmişler çatır çutur RapidShare ile uğraşmadan çekebiliyorsunuz.[signature][hline]"solo atarken kıreşe vurup vurp beynimizi ziken adam gelip bize metal beynimi zikiyo demesin" - Grubumuzun basisti Beleş Upload: www.megaupload.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: huntercik, 17 Haziran 2005 20:46 tarihinde demiş ki: AMANNNNNN TANRIMMMMMMMMMMM BENNNNNNN NE YAPTIMMMMMMMMMM! :D bu diyalogun geçtiği skeçin ismi nedir?arkadaşlar anlatıolar hep ama izleyemedim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Taklitten değilde Dikkat şahan çıkabilir adlı bir program var adam gerçekten çok başarılı izlemenizi tavsiye ederim tv8 deydi sanırım[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 şu gökdeleni göruyonmu ewet işte o gökdelen warya ...... tabi espiririn gerisini anlıyınca... spr komik omus ya...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Mosquito, 18 Haziran 2005 00:26 tarihinde demiş ki: said: huntercik, 17 Haziran 2005 20:46 tarihinde demiş ki: AMANNNNNN TANRIMMMMMMMMMMM BENNNNNNN NE YAPTIMMMMMMMMMM! :D bu diyalogun geçtiği skeçin ismi nedir?arkadaşlar anlatıolar hep ama izleyemedim daha. Adeta Gerçek adlı bölümlerde geçiyor. Mesela Adeta Gerçek - Jackie Chan Tekmesi. Burdan Ulaşabilirsin.[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: trapt, 18 Haziran 2005 01:51 tarihinde demiş ki: Taklitten değilde Dikkat şahan çıkabilir adlı bir program var adam gerçekten çok başarılı izlemenizi tavsiye ederim tv8 deydi sanırım Zaten burda o programdan bahsediliyor, verilen url'lerde tv kartı ile çekmiş arkadaşlar programı paylaşıyorlar. Zaten tv8'lede yollarını ayırdı şahan.[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Corpse_Grinder Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 bu adamın en güzel skeçleri cevizkıran serisidir.[signature][hline]don't you want somebody to love don't you need somebody to love wouldn't you love somebody to love you better find somebody to love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar