Scphelp Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Arkadaşlar player resleniyor ve denizin ortasinda bir yere gidiyor ve server gocuyor nedendir
Patonojen Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 bir eventtan kaynaklanıyor nbl scriptlerinde hangisi hatırlamıyorum önerim o charı silmeden once eventslarına bir bak hangi eventları varmıs[signature][hline]Emekli UO'cular Derneği Uye No : 00000000001 Chaos Tasarım
Kortez Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Pekı bu olay herkesdemı oluyor yoksa sadece bır chardamı?Eger sadece bir playera oluyorsa onda sorun vardir ama herkese oşluyorsa ozaman scriptslerini gözden gecir. Yanlız bir player sa charini siliceksin yeniden acicak [Bu mesaj Kortez tarafından 01 Temmuz 2005 20:50 tarihinde değiştirilmiştir]
taz Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 evde reslenince oluyo demi? evde reslenince denize atıyo sonra tekrar geri alıyo öle bişi vardı ama tam neden göçtüğünü bilmiorum
LeBaaL Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 bendede oluyodu aynı olay. adam ölü ama canlı gibi görünüyordu.resleyince denizin ortasına atıyordu adamı. [hline] ~VioX~ Ba'aL
Kortez Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Nebula scirtlerinde hic boyle bir olayla karşılasmadım o yuzden bilemicem ama soledigim gibi adamın charında sorun cıkmıstır buyuk ıhtımal bir serverda benım basıma gelmisti charı sildirdim tekrar skillerimi falan verdiler düzeldi[signature][hline]Rekabet mi yoksa kıskanclıkmı bu ikisinden hangisinin gercek oldugunu insan oglu asla çözemez!!! heracles.myfreebb.com
Patonojen Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 taz soyleyince hatırladım evde res den dolayı oluyordu evt. adama .xevents -e_house yaz tıkla sonra resle düzelir. bi kac kere daha olma ihtimali yok değil sphere bu :)[signature][hline]Emekli UO'cular Derneği Uye No : 00000000001 Chaos Tasarım
simonare Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 [events e_house] On=@EnvironChange if (strmatch(','')) events -e_house endif On=@Spelleffect if ( == 59) && (&statf_dead) if (strmatch(','')) events -e_house else events -e_house var.p p 5 5 spelleffect 59 100.0 p update endif endif .... ... .. . housing.scp nin içersinde olan bir kısım bu. yukarda koyu renkle yazılı yeri eklersen düzelecektir :)[signature][hline]Ultima Online ScriptMania [Bu mesaj simonare tarafından 01 Temmuz 2005 22:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar