Frasier Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Arkadaşlar wow un cd sini buldum. 4 cd den oluşuyormuş. Şimdi ben bu cd yi aldığımda ve bilgisayarıma yüklediğimde oyuna girebilirmiyim. Tabi sitesinden register olarak. Birde sanırım pach felanda gerekiyormuş onları nereden temin edebilirim. Bu oyun hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim. Daha yeni başlıyacağım. Saygılarımla[signature][hline]Alem Ajans >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 oyunu oynamak için oyun cdlerinden önce orjinal oyun kutusunda bulunan cdkey lazım.o cdkey olmadan orjinal serverda oynayamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Orjinal serverda oynamak gerekli değil ben vakit geçirmek için başka serverlar varsa orada oynamak için almak istiyorum.[signature][hline]Alem Ajans >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 o tip serverların konuşulması forumda yasak googleda aratırsan bulursun bişiler heralde. tavsiyede etmiyorum o serverı çünkü o zaman senin oynadığın oyun WoW olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 aslinda yasak demek dogru olmaz. ama oyunun sahibi blizzard oldugundan ve blizz bu konularda cok temkinli davranip freeserverlara goz actimadigindan bu yuzden bu forumda link verilmesiyle bunun sikayet edilmesi durumunda patinin canina okuyacagindan kendi iyiligimiz icin konushmuyoruz bu konuda. bircok free server mevcut ama uyarmak zorundayim hicbirisi tam olarak calishmiyor. harika bir oyundan kisa surede seni biktirabilirler ve hicbirisi daimi kalamiyor. cunki dedigim gibi blizz amcam ahanda freeserver varmish tepesine binelim mantigiyla gidiyor vfe direk kapattiryor. kisada eger zevk almak istiyorsan davsan kesmek istiyorsan orjinal serverinda oynamani tavsiye ediyorum , yoksa davsanlar buyuk problem oluyorlar....[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 bu tavşan muhabbeti süperdi ya :D[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: Delidumrul, 01 Temmuz 2005 16:21 tarihinde demiş ki: .... yoksa davsanlar buyuk problem oluyorlar.... haha süper bi topicdi o ya :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Ahah süpermiş ya, muhabbet hala dönüyor :) Neyse size soru sorduk borçlu çıktık. orijinal server a geçicem ama size bi daa soru sorarsam 2 olsun...[signature][hline]Hawk, 23 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki: murtaza has a combomacro and doesnt have to wait 2 sec to use a pots so im happy he got hacked with the program he was using. i know because i fought him in cz we got him away from his party and a lvl 63 warrior with raptor +8 started atking him lvl 60 rouge assasin with two shards +6 and me a lvl 61 fire/ice mage i iced him and rouge and warrior were just sliding him with me using nova and ice and ingnition well with all that he looked like a blue blob with all the pots he was using and his hp never went below 50% so we all towned since he was using some program to use pots over and over without cooldown time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar