Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sorun. map0.mul

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Bir sharddan butun dosyalar1n1 çektim attim makineye serveri acip girdigimde bazi yerler unused gozukuyor? Patch yaptim bi kac ufak dosya cekti kapatti hemen.

Mesaj tarihi:
bak şunlardan olabilir :D

ya verdatada bir eksiklik var gerisi tam :D

ya staticlerde bir eksiklik var gerisi tam.

yada mapta bir eksiklik var gerisi tam.

yada şuan oynadıın server mapı bi yerden yürütmüş orda olan itemlerin scpsi oynadıın serverda yok.

[hline]
~VioX~
Ba'aL
Mesaj tarihi:
ya butun dosyalar1n1 çektim dosyalardan. eve getirdim kudum nasil die boyle oldu verdata statics staid tile multiler map0 vs. Servera giremiyorum ki daha kabul edilmedim? Adresi vereyim isterseniz

http://endore.angrenost.org/
Mesaj tarihi:
ogrenemem ki. muhtemelen oyunun orj server1nda gorunuyor heryer tam scriptle alakas1 yok gibi cunku butun dosyalar1 cektim ve sadece map var sphereitem vs yok
Mesaj tarihi:
hıı sen mapı vs yi aldın kendin mi kullanmaya çalışıosun eheuehee seni gidi son şıkka uyan adam...

bak şimdi orası statice geçirilirken i_hede_hödö geçirilmiş ama sende i_hede_hödö olmadıından orası öyle görünüyor.çözümünü sen bul artık :-)
Mesaj tarihi:
Map yada verdatasından kaynaklanıor ama o unısed lerın yerlerınde ne oldugunu bılıormusun pekı yanı orda serverda ne var duvar falanmı?[signature][hline]Rekabet mi yoksa kıskanclıkmı bu ikisinden hangisinin gercek oldugunu insan oglu asla çözemez!!!
heracles.myfreebb.com
  • Yeni Oluştur...