Gaboo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Bir sharddan butun dosyalar1n1 çektim attim makineye serveri acip girdigimde bazi yerler unused gozukuyor? Patch yaptim bi kac ufak dosya cekti kapatti hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeBaaL Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 bak şunlardan olabilir :D ya verdatada bir eksiklik var gerisi tam :D ya staticlerde bir eksiklik var gerisi tam. yada mapta bir eksiklik var gerisi tam. yada şuan oynadıın server mapı bi yerden yürütmüş orda olan itemlerin scpsi oynadıın serverda yok. [hline] ~VioX~ Ba'aL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 ya butun dosyalar1n1 çektim dosyalardan. eve getirdim kudum nasil die boyle oldu verdata statics staid tile multiler map0 vs. Servera giremiyorum ki daha kabul edilmedim? Adresi vereyim isterseniz http://endore.angrenost.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeBaaL Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 o zaman en son şık :-) //diğer oyuncular görüo mu bir öören [hline] ~VioX~ Ba'aL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 ogrenemem ki. muhtemelen oyunun orj server1nda gorunuyor heryer tam scriptle alakas1 yok gibi cunku butun dosyalar1 cektim ve sadece map var sphereitem vs yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 sphere i reve geçirmeye çalisiyorum yapiyorum sphere.ini dem 306a yapinca tan1ms1z client diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeBaaL Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 hıı sen mapı vs yi aldın kendin mi kullanmaya çalışıosun eheuehee seni gidi son şıkka uyan adam... bak şimdi orası statice geçirilirken i_hede_hödö geçirilmiş ama sende i_hede_hödö olmadıından orası öyle görünüyor.çözümünü sen bul artık :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 zimmetime geçiremicemmi yani? biliyorsan yard1m et ya :D [email protected] basini aritmam msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kortez Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Map yada verdatasından kaynaklanıor ama o unısed lerın yerlerınde ne oldugunu bılıormusun pekı yanı orda serverda ne var duvar falanmı?[signature][hline]Rekabet mi yoksa kıskanclıkmı bu ikisinden hangisinin gercek oldugunu insan oglu asla çözemez!!! heracles.myfreebb.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar