RedallHoor Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Merhabalar Queen seven arkadaşlar varsa bilgisi olan bir arkadaşım bana brian may in grubu tekrar kurmaya başladıgını söyledi bilgisi olan varmı kendi görüşümü öne sürcek olursam queen zamanı nın şarkılarını en ii yorumlarayan gruptur şu an kurulursa sanmıyorum eskisi kadar efsanevi olabilceğini görüşleri olanlar bi zahmet yassınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 İlk defa duyuyorum. Bana gerçekçi gelmedi.[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Brian May grubu 18. defa yeniden kuruyor...[signature][hline]"Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 kursa bile neolcakki fredy olmadıktansonra.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Bencede Freedy olmadıktan sonra o guildin anlamı yokh ama Show Must Go On Yeii Yeahhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 said: RedallHoor, 11 Mayıs 2004 17:52 tarihinde demiş ki: ...guildin... guild ne be heuheuhe fazla kaptirmisiz sanirim uo'ya[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] Futurama - In Hypno-Vision ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 kurmasınlar eskiler yeter bize. ahh freedy ahh[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 guild demiş adam. ahah süper[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 said: RedallHoor, 11 Mayıs 2004 17:52 tarihinde demiş ki: Bencede Freedy olmadıktan sonra o guildin anlamı yokh ama Show Must Go On Yeii Yeahhh oh yeah, cmooon aa yeee uptis 300-500 3.14 madafakaaa ehuehe sinirim bozuldu ya, guild ne kardesim?[signature][hline]Be nice to your computer 'cause one day they'll take over the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 abi bence guildmaster Freddy olmasın ! (??)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 said: RedallHoor, 11 Mayıs 2004 17:52 tarihinde demiş ki: Bencede Freedy olmadıktan sonra o guildin anlamı yokh ama Show Must Go On Yeii Yeahhh Oh yeah... Burn motherfucker burn. ORDIR GUYİLDİ OLSUN MU B@BPS?!)+%o Sinirim bozuldu benimde peh.[signature][hline]Bıdı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 sh@w Mu8t g0 0|| ç@|_@IMMı k€nks? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 ulem ii ki bir guild demişiz el alışkanlıgı :) görüşlerinizi bekliyorum burn motherf. burn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 pardon dayanamadim ama... said: Natural_Jedi, 11 Mayıs 2004 17:28 tarihinde demiş ki: fredy said: Bıshop, 11 Mayıs 2004 18:32 tarihinde demiş ki: freedy said: RedallHoor, 11 Mayıs 2004 17:52 tarihinde demiş ki: Freedy said: Mortis, 11 Mayıs 2004 21:45 tarihinde demiş ki: Freddy said: Silthanas, 12 Mayıs 2004 15:10 tarihinde demiş ki: Fredy said: aquila, 12 Mayıs 2004 15:21 tarihinde demiş ki: fredy ... Freddie ayrica Queen'e sonradan katiliyor olarak ne kadar gorulebilir bilmiyorum zira Queen'in profesyonel muzik kariyeri Freddie Mercury ile basladi ve bitti... Freddie'nin olmadigi bir albumleri yok zaten. Kisaca Brian May (ki severim) grubu yavas toplasin...[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] Futurama - As Seen On TV ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Evet Freddie Grup Freddie ile başladı grup freddie ile bitti grup freddie siz toparlanmaz grup freddie siz anlamsız olur Ahh Freddie duy sesimizi severek izliyoruz abi o will konserindeki Under in hala kulaklarımızda çınlıyor abiiii gel DUYURU:Tüm istanbullu queen seven arkadaşlar kadköyde bir ruh çağırma seansına katılcaz ilgililere duyurulur Freddie gelcek ben ödemeliden çağrı attım aradı konuştuk gelicekmi bu pazar studyo gallows 2-4 salon da olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nek2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 robbie williams ın arkasında çalacaklarmış diye duydum da ödüm bir tarafıma kaçtı. inşallah asparagastır da kimse üzülmez. freddiesiz queen olmaz olamaz, olsa da bi poka benzemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Sonuçta FIREDİ aynı FIREDİİİ[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ztn freddie hakki rahmetine kavusunca hepsi grubu baska vokalle devam ettrelm derken basscisi(adini unuttum) o olmdan daha ii bisi yapamayiz diyip grubu birakmis helal derim ben ona freddiesiz queenmi olur ya[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk and ot be with you düzbaşı trgdy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 lol queen i bilmem de bu topicde bi efsane doğmuş resmen, iyi geldi gece gece.:lol:[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here Sometimes, yet I still pretend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Freddie olmadan nereye kadar[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Brian May: (akşamdan kalmadır acaip içmiştir) Necromancer getirin lan grubu yeniden topluyoruz! ama yanlışlıkla Freddie nin adını Freddy yazında >Freddie Mercury yerine Freddy Krueger gelip rüyalarına meze olmuştur[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 tmmda onnlar zaten freddie oldugu zaman freddiesiz yolaciktilar az cok tuttuda sonra o grup dagildi bunlar yeniden kuruyolar yan freddiesiz yola cikali cok oldu bile[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk and ot be with you düzbaşı trgdy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 show must go on[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 yukarda dendiği gibi Queen'i Quenn yapan Freddie Mercury idi biraz , neyse ya toplansınlar görelim ama eski hava olmadan...bilmiyorum...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 toplansınlarda başka isimli bi grup kursunlar.sıçmasınlar efsaneye[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar