Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Queen Yenidenmi doğuyor

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar Queen seven arkadaşlar varsa bilgisi olan bir arkadaşım bana brian may in grubu tekrar kurmaya başladıgını söyledi bilgisi olan varmı

kendi görüşümü öne sürcek olursam queen zamanı nın şarkılarını en ii yorumlarayan gruptur şu an kurulursa sanmıyorum eskisi kadar efsanevi olabilceğini görüşleri olanlar bi zahmet yassınlar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RedallHoor, 11 Mayıs 2004 17:52 tarihinde demiş ki:
...guildin...

guild ne be heuheuhe

fazla kaptirmisiz sanirim uo'ya[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b]
Futurama - In Hypno-Vision
""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bencede Freedy olmadıktan sonra o guildin anlamı yokh ama Show Must Go On Yeii Yeahhh

oh yeah, cmooon
aa yeee
uptis
300-500
3.14

madafakaaa

ehuehe sinirim bozuldu ya, guild ne kardesim?[signature][hline]Be nice to your computer
'cause one day they'll take over the world
Sosyal ağlarda paylaş

pardon dayanamadim ama...

said:
Natural_Jedi, 11 Mayıs 2004 17:28 tarihinde demiş ki:
fredy

said:
Bıshop, 11 Mayıs 2004 18:32 tarihinde demiş ki:
freedy

said:
Freedy

said:
Mortis, 11 Mayıs 2004 21:45 tarihinde demiş ki:
Freddy

said:
Silthanas, 12 Mayıs 2004 15:10 tarihinde demiş ki:
Fredy

said:
aquila, 12 Mayıs 2004 15:21 tarihinde demiş ki:
fredy

... Freddie

ayrica Queen'e sonradan katiliyor olarak ne kadar gorulebilir bilmiyorum zira Queen'in profesyonel muzik kariyeri Freddie Mercury ile basladi ve bitti... Freddie'nin olmadigi bir albumleri yok zaten. Kisaca Brian May (ki severim) grubu yavas toplasin...[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b]
Futurama - As Seen On TV
""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Sosyal ağlarda paylaş

Evet Freddie
Grup Freddie ile başladı grup freddie ile bitti grup freddie siz toparlanmaz grup freddie siz anlamsız olur Ahh Freddie duy sesimizi severek izliyoruz abi o will konserindeki Under in hala kulaklarımızda çınlıyor abiiii gel

DUYURU:Tüm istanbullu queen seven arkadaşlar kadköyde bir ruh çağırma seansına katılcaz ilgililere duyurulur Freddie gelcek ben ödemeliden çağrı attım aradı konuştuk gelicekmi bu pazar studyo gallows 2-4 salon da olun
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
Brian May: (akşamdan kalmadır acaip içmiştir) Necromancer getirin lan grubu yeniden topluyoruz!

ama yanlışlıkla Freddie nin adını Freddy yazında >Freddie Mercury yerine Freddy Krueger gelip rüyalarına meze olmuştur[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...