Kortez Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 arkadaslar orta dunya mapınde Gondorr da sorun var dıer her regıon calısıor aama .go gondorr deyınce gondorun az daha dısarısında (yaklasık 4 ekran) acaba elınde saglam olan varmı eger daha once verıldı falan dersenız ona baktım oda arızalı:) arastırdım anlıcanız yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkur ettim paticik halkı [Bu mesaj Kortez tarafından 01 Temmuz 2005 18:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 map.scp den gondorr diye arat bul onu P=xxx,xxx gibi bişiler olması lazım ordan değiştirebilrisin gideceğin yerin koordinatlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kortez Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 yok onu bılıorumda mapde size ı bayagı bı kaymıs dısarı dogru ama genede saol ilgin icin[signature][hline]Rekabet mi yoksa kıskanclıkmı bu ikisinden hangisinin gercek oldugunu insan oglu asla çözemez!!! heracles.myfreebb.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar