Brad Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 izleyen war mı nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 böhö ben izliycektim yeni tanıştııım kızla gidicektik kızın bi akrabası ölmüş muhabbet baltalandı müthiş bi film olduğuna inanıyorum şahsen....[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 ama konusu çok saçma yaw öle abuk konu mu olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aliba Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Filme giderken ikinci bir "Analyze That" olacağını düşünmüştüm, ancak baya farklı. Şu sıralar gidilecek en iyi film muhtemelen. Komedi filmi olarak Johny English'ten çok daha komik ve daha "dolu" içerikli bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Valla gitmek istiyorum bende en kisa zamanda.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 said: Disappear, 21 June 2003 01:08 tarihinde demiş ki: Jack Nicholson ve Adam Sandler var yani daha ne istiyim..[hline]Ernest "Disappear" Clyburn Jena "Sherea" Varela Ra_d demiş ki :...zed ye beni... onları geçtim yan rollerde john torturo, john reilly, marisa tomei ve luis guzman var yuh artık ![hline]things you own end up owning you [b](tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 izledim, johnny turturro tek basina super. seyrek gorunuyor ama gorundu mu herif hakkaten super.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com - dark abi parasal sorunum var. - sen kendini parasal soruna dusuruyosun olm al eline bi sarap, bi de kalem kagit acil sokaklara. yapicagin bu ekstra ordiner yolculuk, aslinda zihninde gerceklesek ve ic dunyani kesfetmende cok yardimci olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 onlar kim ehe belki görsem tanırım 9 saat sonra gidicem anger man. a :)[hline]Prawler, 19 June 2003 14:23 tarihinde demiş ki: yazık olmuş daha gencecik adamsın [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 basrol oyuncusuna "ofke muttefiki" olarak doktorun verdigi arkadas joni turturo. 12 saatlik granada savasinda psikolojisi bozulmus olan.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com - dark abi parasal sorunum var. - sen kendini parasal soruna dusuruyosun olm al eline bi sarap, bi de kalem kagit acil sokaklara. yapicagin bu ekstra ordiner yolculuk, aslinda zihninde gerceklesek ve ic dunyani kesfetmende cok yardimci olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 granada dalisi superdi son sahnede :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Ayrıca Krista Allen (Terapi Sınıfındaki iki kızdan kumral olanı) yani Emmanuelle'de bu film'de. Daha ne olsun be :)[hline]David "Fubber" Hausen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 said: Oky, 21 June 2003 07:18 tarihinde demiş ki: Ayrıca Krista Allen (Terapi Sınıfındaki iki kızdan kumral olanı) yani Emmanuelle'de bu film'de. Daha ne olsun be :)[hline]David "Fubber" Hausen aha bunu unutmuşum o zaman kesin gidiyorum ztn =)[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 film hakkaten cok güzeldi bende bugn gittim birçok sahnede koptum zaten[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanthas Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 sonları baya geyik olsa da çok eğlenceli film herkes gitsin gitmeyen ölsün[hline]consume the forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 said: Disappear, 21 June 2003 04:52 tarihinde demiş ki: unity imzan cok uzun small tagi falan kullansan?[hline][b]Ernest "Disappear" Clyburn Jena "Sherea" Varela Ra_d demiş ki :...zed ye beni... deneme[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com - dark abi parasal sorunum var. - sen kendini parasal soruna dusuruyosun olm al eline bi sarap, bi de kalem kagit acil sokaklara. yapicagin bu ekstra ordiner yolculuk, aslinda zihninde gerceklesek ve ic dunyani kesfetmende cok yardimci olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 small tag i kullan small ... filme bugün gidecem gelince yazarım oyunculuktan şüphem yok da[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 small. bu sefer de bolda verdi hepsini.[hline] referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com - dark abi parasal sorunum var. - sen kendini parasal soruna dusuruyosun olm al eline bi sarap, bi de kalem kagit acil sokaklara. yapicagin bu ekstra ordiner yolculuk, aslinda zihninde gerceklesek ve ic dunyani kesfetmende cok yardimci olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 tamam duzelmis. bu mesajlar silinsin.[hline] referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com - dark abi parasal sorunum var. - sen kendini parasal soruna dusuruyosun olm al eline bi sarap, bi de kalem kagit acil sokaklara. yapicagin bu ekstra ordiner yolculuk, aslinda zihninde gerceklesek ve ic dunyani kesfetmende cok yardimci olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 2 haftadır altyazi bekliyorum çıksın diye ya kafayı yicem. indirdim filmi altyazi yok ya ühühü:([hline]How can you see into my eyes like open doors. Leading you down into my core where I've become so numb. Without a soul my spirit's sleeping somewhere cold until you find it there and lead it back home. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 alt yaziyi boswer izle ingilizcen gelissin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 bence reklam kötü olmuş ama sırf "Adam Sandler" a duyduğum sempatiden dolayı giderim[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konu süper, ilk bölüm güzel, KIZLAR MÜKKEMMEL, ama filmin sonları biraz cıvıktı.. Jack nicholson'a şebeklik yaptıgı deil de "Benden bu kadar"daki gibi ağır roller daha çok yakışıo.. ama izlemeye değer bence. ama kızlar süper ya :D[hline]a.k.a LaResistance! Let me ask you one question Is your money that good Will it buy you forgivness Do you think that it could I think you will find When your death takes its toll All the money you made Will never buy back your soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Çok komik ti ya (: eheu Lezbiyen Kızlar daha çok ilgi gördü (:[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 oyunculuklarla kotarılmış bi komedi .. film boyunca gülmedim mi ? güldüm .. ama şu an bellibaşlı bi kaç sahne dışında bişey hatırlamıyorum =) yine de şu aralar görülebilecek en iyi komedi filmi tabii ki. rahatlamak istiyosanız tavsiyem gidin p.s:krista allen'ı film boyunca tanımak için çok uğraştım meğer saçları kestirmiş o yüzden tanıyamamışım lezbiyenlerden esmer olanmış ehehehe[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 lol bende bu niye bu kadar hoşuma gitti diyordum krista allen mış meğer jack nicholson yine muhteşem adam sandler her filmde aynı güzel film bence[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar