Hammerheart Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 rogue skillerinde feint diye bişey var düşmanın size saldırma isteğini azaltır heralde korkunç bişe yapıyo seni dumanmı çıkıyo üstünden :) daha o skilli alacak levele gelemedim rogue ile feint nedir kullanınca ne olur resim varmı[signature][hline]FOR THE HORDE FOR THE HAMMERHEART Disaster Orc Shaman Disappear Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesela sen ve başka birisi bi yaratığa saldırıyor sen çok DMG vurdun yaratık sana döndü ama diğer adama dönmesini istiyorsun o zaman Feint kullanıyorsun işte. Yani kısacası Agro almamanı sağlıyor yaratıklardan[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 çok güzel yani bi warriorla filan ilerlerken aggronun hep onda kalması için birebir saol :)[signature][hline]FOR THE HORDE FOR THE HAMMERHEART Disaster Orc Shaman Disappear Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 da o feint o sırada en çok tehditi verene de yollayabiliyo aggroyu healera fln mesela warrior kolay aggro alabilen biri değilse kullanamaman daha iyi olur gidip prieste patlar bütün aggro.[signature][hline]emekli rogue çömez druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 hayır abi feint = fade= vanish= feign death yaratığın agro listinde 1. sırada kim varsa ona gidiyor yaratık o sırada DMG verene heal basana değil yani. Denedik biz baya bi ( 2 saat guildin MT si ben ve MT healer bunu denedik sadece yukardaki durum çıktı)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Linkin Park'ın feint diye bi şarkısı vardı Aklıma geldi birden :D[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 eşek gibi damage vurduğunda aggroyu hemen warriora geri teslim etmek için ideal.güzel çalışıyor.alınız/aldırınız.[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here Sometimes, yet I still pretend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 ilk oynarken yaratigin bana saldirmayacagini saniyodum salak gibi bide 5 yard eheh dibine giriyodum basiyodum alalala hala saldiriyo diyodum eheh =D ne noobmusum .[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 ben de adına kanıp ölü taklidi yapar falan sanmıştım hehe o zamanlar rp den umudu kesmemiştik tabii :D[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here Sometimes, yet I still pretend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar