Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Algoritma karmaşıklığı [yardım]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Algoritma karmaşıklığı hakkında sunum yapmam lazım, ödev. Bildiğiniz kaynak olabilecek siteler falan varsa çok makbule geçer.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Mesaj tarihi:
aklıma gelen bişey
havuzda bir kişinin boğulduğunu tespit etmek için normalde insanların yaptıkları hareketler karmaşık algoritmalarla tanınlanmış
ntv bir belsegeslede izlemiştim.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
İngilizce kaynak zor da olsa bulunuyo ama ben çeviriyle uğraşmak istemiyorum. Türkçe kaynak arıyorum ama pek umutlu da değilim.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Mesaj tarihi:
Bir türlü aradığım gibi kaynak bulamıyorum, daha çok üniversitlerin ders programları, veya "hede algoritmasının karmaşıklığı" şeklinde sonuçlar çıkıyo.
Bir tane ppt indirdim, japon bi hocanın vize yüzde kaç, final yüzde kaç bilmem ödevlerin önemi, adam bunları anlatmak için sunu hazırlamış. Öeh :)[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
Mesaj tarihi:
aksam sana bir kac ornek at1cam soz[signature][hline]fizban, 13 Şubat 2004 20:31 tarihinde demişki: eheuh yok be sanmıyorum. zaragozaya karşı da böyle oynarız sanırım bence heralde kesinlikle galiba.
Sersefilse duygular ömrünün yarısı yalpalar
  • Yeni Oluştur...