aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Algoritma karmaşıklığı hakkında sunum yapmam lazım, ödev. Bildiğiniz kaynak olabilecek siteler falan varsa çok makbule geçer.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 hangi algoritmanın karmaşıklığı sorusunu cevaplamak gerekmiyormu önce ?[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 belki sunumun amaci birbirine girmis bi algoritma ornegidir?:p[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 algoritma diye bulamazsın Computation Complexity 'ye bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 karmaşık bir algoritma lazımsa süper bir swf var elimde :) ama farklı birşey istediğin sanırsam.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 aklıma gelen bişey havuzda bir kişinin boğulduğunu tespit etmek için normalde insanların yaptıkları hareketler karmaşık algoritmalarla tanınlanmış ntv bir belsegeslede izlemiştim.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 İngilizce kaynak zor da olsa bulunuyo ama ben çeviriyle uğraşmak istemiyorum. Türkçe kaynak arıyorum ama pek umutlu da değilim.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 memory complexity ve time complexity diye iki tane olay var zaten, cok bir tercume yapmak zorunda kalmazsin[signature][hline]wastiee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Bir türlü aradığım gibi kaynak bulamıyorum, daha çok üniversitlerin ders programları, veya "hede algoritmasının karmaşıklığı" şeklinde sonuçlar çıkıyo. Bir tane ppt indirdim, japon bi hocanın vize yüzde kaç, final yüzde kaç bilmem ödevlerin önemi, adam bunları anlatmak için sunu hazırlamış. Öeh :)[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 aksam sana bir kac ornek at1cam soz[signature][hline]fizban, 13 Şubat 2004 20:31 tarihinde demişki: eheuh yok be sanmıyorum. zaragozaya karşı da böyle oynarız sanırım bence heralde kesinlikle galiba. Sersefilse duygular ömrünün yarısı yalpalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar